Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba. Bende 18 haziranda ilk asilamami yaptırdım bizde de erkek faktörü var. Bende de sağ överse hafif pco görünümü mevcutmuş. Kızlar bu benin 2. Asilama deneyimim ilki nisan ayında olmuştu. Gonal f 450lik günde 75 ünite kullandım 17haziranda ki kontrolümde 3tane kocaman kocaman yumurtalar olmuş masallah doktor bugün hemen ovitrelle çatlama iğnesini vur sabah 10 da asilama yapacaz dedi. 18 haziranda asilamami yaptık bekliyorum. Dün 3. Gunu yalandan çizgiyi gormek için test yaptım varmış. Test sipariş verip hergun yapmayı düşünüyorum. Iğne etkisi ne zaman bitecek diye. Ek olarak inofolic combi kullanmaya başladım. Diyabet hastasiyim ınsulin kullanıyorum. Birbirimize dua edelim kızlar inşallah gönlümüze göre verir rabbim en kısa ve hayırlı zamanda.

Insallah gebelikle sonuclanir canim bnde pko luyum ilk ay klomen kullandim cok yumurta olunca iptal oldu asilama. Simdi 2.yi gonal f ile deniyoruz yine cok yumurta olacagini dusunuyorum

Hayırlı sonuçlar alın inşallah

Merhaba ins hayırlı bir şekilde sonuçlanır aşılanan bende 19 da yaptırdım ins guEl sonuçlar alırız

Evet önceden klomen yaptık 3 defa olmadı şimdi ilk deneme benim sağ tarafında kramplar devam ediyor sizin nasil
Sağ tarafım bazen bi 10-15 dakika çekiliyor gibi biseyler oluyor mesela benim ilk asilamada ilk 4-5guna sürü göğüs hassasiyetim varken bunda çok az var dokununca acıyor. Birde ilkinde çok sancim oluyordu ilk günlerde. Bunda nerdeyse hiç yasamadim

Rabbim hayırlısıyla kucaklarimizi doldursun

5 e girdik son 2 yıldır istiyoruz bende pko var kg verince reglim düzeldi doktor kendinden olma ihtimali yüksek diyor ama ben telaşa kapıldım bakalım kismet artik
Hayirlisi bakalım inşallah aynen pco hamile kalmaya engel değil çok sukur bizde eylülde 3yil olacak artk çok yoruldum ama tabi bügunlerimize de şükür

İnşaallah hayırlı sonuçlanır canım bende de pko var 4 aydır inofolic combi glukofen kullanıyorum i. Yumurtaların gelişmesi güzel bir başlangıç. Benimde 2.aşılama inşaallah bu son tedavimiz olur rabbim kucaklarımızı doldurur

Insallah gebelikle sonuclanir canim bnde pko luyum ilk ay klomen kullandim cok yumurta olunca iptal oldu asilama. Simdi 2.yi gonal f ile deniyoruz yine cok yumurta olacagini dusunuyorum
Olmaz canım iyi düşün iyi olsun. Bende de pko var ama yumurta gelişmiyor olsa bir türlü olmasa başka türlü

Hayirlisi bakalım inşallah aynen pco hamile kalmaya engel değil çok sukur bizde eylülde 3yil olacak artk çok yoruldum ama tabi bügunlerimize de şükürff

Hayirlisi bakalım inşallah aynen pco hamile kalmaya engel değil çok sukur bizde eylülde 3yil olacak artk çok yoruldum ama tabi bügunlerimize de şükür
Hamile kalmaya engel değil pko doğru ama uğraşturıypr. 3 yıldır doktor doktor gezip hep negatif görmek yoruyor. Pko başımın belası gibi

Amin inşallah bende 10gundur kullanıyorum inofolic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…