Merhaba. Bende 18 haziranda ilk asilamami yaptırdım bizde de erkek faktörü var. Bende de sağ överse hafif pco görünümü mevcutmuş. Kızlar bu benin 2. Asilama deneyimim ilki nisan ayında olmuştu. Gonal f 450lik günde 75 ünite kullandım 17haziranda ki kontrolümde 3tane kocaman kocaman yumurtalar olmuş masallahMerhaba arkadaşlar;
Geçtiğimiz nisan ayında yapılması planlanan aşılamam sol tüpte oluşan folüküler kistten dolayı malesef kaldı ve adetle atamamıştım. Dr. yumurta geliştirici kullanmamız gerek ve kist varken kullandıramayız dedi.
Mayıs ayında yapıcalacak aşılama bu seferde iptal oldu çünkü adetimin ikici günü bayramın birinci gününe denk geldiği için Dr. bir daha ki ay dedi. Nasip değilmiş rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum.Nisan ayında görülen basit kisti sanırım bu sefer atabildim çünkü adetim baya pıhtılı geldi.
Bizim aşılama sebebimiz erkek faktörlü olucak.Hız ve morfolojı sorunumuz var.Çok şükür benim Tüplerim açık prolaktin dışında tüm değerlerim normal ama prolaktine rağmen hemen hemen her zaman yumurtlamam oluyor istisnalar kaideyi bozmaz diyerekten konuyu toparlayayım.
Haziran ayında aşılama yapıcaklar birlikte durumumuzu takip edelim istedim.
Sizler hangi sebeplerden dolayı aşılamaya karar verdiniz?
Süreciniz devlet hastanesinde mi özel hastanede mi ?
Tekrar tekrar sorulmuş olsada hangi ilaçları kullandınız ? ( Çünkü okudum ki klomen ve benzeri ilaçlarla yapılan aşılamanın tutma ihtimali iğnede kullanılarak yapılan aşılamadan daha düşük yni ilaçla %8 şansınız varken iğnelerle %15-%20 lere kadar yükseliyormuş.) (Aklıma takılan şu ki bir kere günde bir tane 5gün boyunca aldığım klomenden 4 adet yumurtam oluşmuştu . İğneye daha çok tepki vermez mi ve 4 yumurta varken aşılama olur mu?
Insallah gebelikle sonuclanir canimMerhaba. Bende 18 haziranda ilk asilamami yaptırdım bizde de erkek faktörü var. Bende de sağ överse hafif pco görünümü mevcutmuş. Kızlar bu benin 2. Asilama deneyimim ilki nisan ayında olmuştu. Gonal f 450lik günde 75 ünite kullandım 17haziranda ki kontrolümde 3tane kocaman kocaman yumurtalar olmuş masallahdoktor bugün hemen ovitrelle çatlama iğnesini vur sabah 10 da asilama yapacaz dedi. 18 haziranda asilamami yaptık bekliyorum. Dün 3. Gunu yalandan çizgiyi gormek için test yaptım varmış. Test sipariş verip hergun yapmayı düşünüyorum. Iğne etkisi ne zaman bitecek diye. Ek olarak inofolic combi kullanmaya başladım. Diyabet hastasiyim ınsulin kullanıyorum. Birbirimize dua edelim kızlar inşallah gönlümüze göre verir rabbim en kısa ve hayırlı zamanda.
Hayırlı sonuçlar alın inşallahMerhabalar bende bu ay aşılama yaptırdım ve beklemedeyim gerçekten çok zor beklemek direk iğne ile başladık 2 hafta sürdü sonra yumurtalar büyüdü ve aşılama oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Olmaz inşallah öyle dusunmeyinInsallah gebelikle sonuclanir canimbnde pko luyum ilk ay klomen kullandim cok yumurta olunca iptal oldu asilama. Simdi 2.yi gonal f ile deniyoruz yine cok yumurta olacagini dusunuyorum
Merhaba ins hayırlı bir şekilde sonuçlanır aşılanan bende 19 da yaptırdım ins guEl sonuçlar alırızMerhaba. Bende 18 haziranda ilk asilamami yaptırdım bizde de erkek faktörü var. Bende de sağ överse hafif pco görünümü mevcutmuş. Kızlar bu benin 2. Asilama deneyimim ilki nisan ayında olmuştu. Gonal f 450lik günde 75 ünite kullandım 17haziranda ki kontrolümde 3tane kocaman kocaman yumurtalar olmuş masallahdoktor bugün hemen ovitrelle çatlama iğnesini vur sabah 10 da asilama yapacaz dedi. 18 haziranda asilamami yaptık bekliyorum. Dün 3. Gunu yalandan çizgiyi gormek için test yaptım varmış. Test sipariş verip hergun yapmayı düşünüyorum. Iğne etkisi ne zaman bitecek diye. Ek olarak inofolic combi kullanmaya başladım. Diyabet hastasiyim ınsulin kullanıyorum. Birbirimize dua edelim kızlar inşallah gönlümüze göre verir rabbim en kısa ve hayırlı zamanda.
Ayyy hadi inşallah. Sizin ilk deneme miMerhaba ins hayırlı bir şekilde sonuçlanır aşılanan bende 19 da yaptırdım ins guEl sonuçlar alırız
Evet önceden klomen yaptık 3 defa olmadı şimdi ilk denemeAyyy hadi inşallah. Sizin ilk deneme mi
Sağ tarafım bazen bi 10-15 dakika çekiliyor gibi biseyler oluyorEvet önceden klomen yaptık 3 defa olmadı şimdi ilk denemebenim sağ tarafında kramplar devam ediyor sizin nasil
Rabbim hayırlısıyla kucaklarimizi doldursunSağ tarafım bazen bi 10-15 dakika çekiliyor gibi biseyler oluyormesela benim ilk asilamada ilk 4-5guna sürü göğüs hassasiyetim varken bunda çok az var dokununca acıyor. Birde ilkinde çok sancim oluyordu ilk günlerde. Bunda nerdeyse hiç yasamadim
Amin inşallah. Siz kaç yıllık evlisinizRabbim hayırlısıyla kucaklarimizi doldursun
5 e girdik son 2 yıldır istiyoruz bende pko var kg verince reglim düzeldi doktor kendinden olma ihtimali yüksek diyor ama ben telaşa kapıldım bakalım kismet artikAmin inşallah. Siz kaç yıllık evlisiniz
Hayirlisi bakalım inşallah aynen pco hamile kalmaya engel değil çok sukur5 e girdik son 2 yıldır istiyoruz bende pko var kg verince reglim düzeldi doktor kendinden olma ihtimali yüksek diyor ama ben telaşa kapıldım bakalım kismet artik
Çok şükür cnm hayirlisiyla saglikliysa olsun diyorumHayirlisi bakalım inşallah aynen pco hamile kalmaya engel değil çok sukurbizde eylülde 3yil olacak artk çok yoruldum ama tabi bügunlerimize de şükür
İnşaallah hayırlı sonuçlanır canım bende de pko var 4 aydır inofolic combi glukofen kullanıyorum i. Yumurtaların gelişmesi güzel bir başlangıç. Benimde 2.aşılama inşaallah bu son tedavimiz olur rabbim kucaklarımızı doldururMerhaba. Bende 18 haziranda ilk asilamami yaptırdım bizde de erkek faktörü var. Bende de sağ överse hafif pco görünümü mevcutmuş. Kızlar bu benin 2. Asilama deneyimim ilki nisan ayında olmuştu. Gonal f 450lik günde 75 ünite kullandım 17haziranda ki kontrolümde 3tane kocaman kocaman yumurtalar olmuş masallahdoktor bugün hemen ovitrelle çatlama iğnesini vur sabah 10 da asilama yapacaz dedi. 18 haziranda asilamami yaptık bekliyorum. Dün 3. Gunu yalandan çizgiyi gormek için test yaptım varmış. Test sipariş verip hergun yapmayı düşünüyorum. Iğne etkisi ne zaman bitecek diye. Ek olarak inofolic combi kullanmaya başladım. Diyabet hastasiyim ınsulin kullanıyorum. Birbirimize dua edelim kızlar inşallah gönlümüze göre verir rabbim en kısa ve hayırlı zamanda.
Olmaz canım iyi düşün iyi olsun. Bende de pko var ama yumurta gelişmiyorInsallah gebelikle sonuclanir canimbnde pko luyum ilk ay klomen kullandim cok yumurta olunca iptal oldu asilama. Simdi 2.yi gonal f ile deniyoruz yine cok yumurta olacagini dusunuyorum
Hayirlisi bakalım inşallah aynen pco hamile kalmaya engel değil çok sukurbizde eylülde 3yil olacak artk çok yoruldum ama tabi bügunlerimize de şükürff
Hamile kalmaya engel değil pko doğru ama uğraşturıypr. 3 yıldır doktor doktor gezip hep negatif görmek yoruyor. Pko başımın belası gibiHayirlisi bakalım inşallah aynen pco hamile kalmaya engel değil çok sukurbizde eylülde 3yil olacak artk çok yoruldum ama tabi bügunlerimize de şükür
Onlar doğru oluyoKastamonu da
Erken gebelik testinde pozitif cikarsa igneden olma ihtimali olur di mi
Ama negatif cikarsa gebelik yok
Aynen oyle ya orta yolu bulmak neden zor anlamiyorum nedir bu cektigimiz iyice düştümOlmaz canım iyi düşün iyi olsun. Bende de pko var ama yumurta gelişmiyorolsa bir türlü olmasa başka türlü
Amin inşallahİnşaallah hayırlı sonuçlanır canım bende de pko var 4 aydır inofolic combi glukofen kullanıyorum i. Yumurtaların gelişmesi güzel bir başlangıç. Benimde 2.aşılama inşaallah bu son tedavimiz olur rabbim kucaklarımızı doldurur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?