Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar selam nasilsiniz size bir soru sorucam . Suan ya da daha once progestan kullananiniz var mi? Ara ara su gibi bi akinti geliyo kosa kosa regli olmus gibi tuvalete gidiyorum acaba o yapiyor olabilir mi bu arada asilamamin henuz 6. Gunu.
progestani yutuyor musun yoksa fitil mi

fitil şeklinde kullanmadım ben ama bu sitede bir cok kisi fitil nedeniyle akinti yasadigini yaziyor ben de senelerdir bu konuları izliyorum ordan biliyorum
Yok akıntı yaşıyorum ama hiç bu şekilde olmamıştım bi korktum . Su gibi olunca.bi sıkıntı yoktur heralde:)

10 haziranda asilama yaptirdim cipli .
Klomen ve ovitrelle kullandim
Erken gebelik testi var elimde 6 adet sixce ne zaman yapayim yarin yapsam bi de carsamba mi yapsam catlicam meraktan

10 haziranda asilama yaptirdim cipli .
Klomen ve ovitrelle kullandim
Erken gebelik testi var elimde 6 adet sixce ne zaman yapayim yarin yapsam bi de carsamba mi yapsam catlicam meraktan
Yarin yapın isterseniz. Bisey sorucam.nerde yaptiniz asilamayi istanbuldamı

Bende merakımdan 6cı günü yaptım iğne etkisi hala devam ediyor. Sırf meraktan yaptım erken olduğunu biliyorum en garanti sonuç 14cü gün sanırım

Cift cizginmiydo ayy ben cok yapmak istiyorum ama bos bi hayale kapilmaknda istemiyorum
Evet silik çizgi vardı yavaş yavaş gidiyor sanırım etkisi bakalım yaşayıp göreceğim. Ben ne umutlu ne umutsuzum çok kaset testim vardı denemek istedim iğne etkisi var mı yok mu diye çarşamba ya da perşembe bidaha deneyeceğim

Günaydın kizlar bn asilama icin gonal f kullaniyorum. Dun 3. 75 lik igneyi yapmadan once ic camasirim baya islanmisti ve sag kasigima bi igne batiyo gibi aciyodu yumurtlama erken olmus olabilir mi bugun lh testi mi yapsam. Gonal f kullanip ilac bitmeden yumurtlamasi olan var mi . Strese girdim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…