- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
yapmadim yarin yapsam mi yapmasam mi çok kararsizim negatiften korkuyorumCanim yaptin mi test
insallah kanda çıkarBugun 12 gun test negatif. Son yarin kan vericem
progestani yutuyor musun yoksa fitil miKizlar selam nasilsiniz size bir soru sorucam . Suan ya da daha once progestan kullananiniz var mi? Ara ara su gibi bi akinti geliyo kosa kosa regli olmus gibi tuvalete gidiyorum acaba o yapiyor olabilir mibu arada asilamamin henuz 6. Gunu.
Fitil canim sabah aksam .progestani yutuyor musun yoksa fitil mi
fitil şeklinde kullanmadım ben ama bu sitede bir cok kisi fitil nedeniyle akinti yasadigini yaziyor ben de senelerdir bu konuları izliyorum ordan biliyorumFitil canim sabah aksam .
Yok akıntı yaşıyorum ama hiç bu şekilde olmamıştım bi korktum . Su gibi olunca.bi sıkıntı yoktur heralde:)fitil şeklinde kullanmadım ben ama bu sitede bir cok kisi fitil nedeniyle akinti yasadigini yaziyor ben de senelerdir bu konuları izliyorum ordan biliyorum
Insallah son umutinsallah kanda çıkar
Ben 8 gunu erken gebelik yaptim ikinci cizgi silik cikti ama igne etkisinden cikti biliyorum yarin 11 gunu yine yapicam test varsa da yoksa da bileyim yoksa dusunmekten stresten kafayi yicemyapmadim yarin yapsam mi yapmasam mi çok kararsizim negatiften korkuyorum
yaptim simdi negatif cikti maalesefBen 8 gunu erken gebelik yaptim ikinci cizgi silik cikti ama igne etkisinden cikti biliyorum yarin 11 gunu yine yapicam test varsa da yoksa da bileyim yoksa dusunmekten stresten kafayi yicem
Kaçıncı gundu bilmiyoeum ama en iyisi kan arkadaşım yarin kan ver bence bense öyle yapicamyaptim simdi negatif cikti maalesef
Yarin yapın isterseniz. Bisey sorucam.nerde yaptiniz asilamayi istanbuldamı10 haziranda asilama yaptirdim cipli .
Klomen ve ovitrelle kullandim
Erken gebelik testi var elimde 6 adet sixce ne zaman yapayim yarin yapsam bi de carsamba mi yapsam catlicam meraktan
Kastamonu daYarin yapın isterseniz. Bisey sorucam.nerde yaptiniz asilamayi istanbuldamı
Cift cizginmiydo ayy ben cok yapmak istiyorum ama bos bi hayale kapilmaknda istemiyorumBende merakımdan 6cı günü yaptım iğne etkisi hala devam ediyor. Sırf meraktan yaptım erken olduğunu biliyorum en garanti sonuç 14cü gün sanırım
Evet silik çizgi vardı yavaş yavaş gidiyor sanırım etkisi bakalım yaşayıp göreceğim. Ben ne umutlu ne umutsuzum çok kaset testim vardı denemek istedim iğne etkisi var mı yok mu diyeCift cizginmiydo ayy ben cok yapmak istiyorum ama bos bi hayale kapilmaknda istemiyorum
Insallah hep cift cizgi cikar saglikli binbebise kavusursunEvet silik çizgi vardı yavaş yavaş gidiyor sanırım etkisi bakalım yaşayıp göreceğim. Ben ne umutlu ne umutsuzum çok kaset testim vardı denemek istedim iğne etkisi var mı yok mu diyeçarşamba ya da perşembe bidaha deneyeceğim
BinInsallah hep cift cizgi cikar saglikli binbebise kavusursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?