Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de 12. Gün acaba evde test yapsam ne kadar doğru olur. İlk defa bugün sabah bel ağrısıyla uyandım şuanda da sanki adet olacakmışım gibi sızı ve his var ümitlenmek de istemiyorum umutsuzlanmak da

Benim de 12. Gün acaba evde test yapsam ne kadar doğru olur. İlk defa bugün sabah bel ağrısıyla uyandım şuanda da sanki adet olacakmışım gibi sızı ve his var ümitlenmek de istemiyorum umutsuzlanmak da
Inşallah vardır. Üzülmeyelim rabbim ne zaman kısmet edecek bilmiyoruz ama tabi en kısa zamanda olsun istiyoruz. Nisan grubunda bir arkadaş 12.günde öğrenmişti gebeliğini ama belli olmaz. Vücuttan vucuuda değişiyormuş çatlama iğnesini vücuttan atma süresi. Ben mesela dün 3.günümdü bilerek yalandansa olsa çift çizgiyi görebilmek için test yaptım. Silik bir şekilde cıktı. Tabi direk belli ama silikti hergun test yapmayı düşünüyorum. Ne zaman atarim çatlama iğnesinin etkisini diye bakacam insallah

Bende aşılamanın 12 iğnenin 14 günü öğrenmiştim leylacım hatırlarsın belki ama benimki nasip olmadı inşallah bu sefer hayırlısı ise hepimiz güzel haberler alırız

Bende aşılamanın 12 iğnenin 14 günü öğrenmiştim leylacım hatırlarsın belki ama benimki nasip olmadı inşallah bu sefer hayırlısı ise hepimiz güzel haberler alırız
Evet ben sizi hatırlıyorum. Size soracaktım ama belki hatırlayıp üzülürsünüz diye soramadım. Çok zorlu bir süreç ve herkes alıngan kırılgan olabilir belki. Inşallah artk olur rabbim kısmet eder artk ama sağlıklı bir şekilde de kucağımiza alırız inşallah çünkü hamile kalmakla iş bitmiyor malesef

Insallah RAbbim hepimizi sevindirsin. Isteyn herkese nasip etsin. Rabbim vermeyeceğini istemezmiş ya. Rabbim yuzlerimizi güldürsün.

Evet canım bende yaşayıp gördüm hamile kalınca bitmediğini millete bakıyorum adet geçikmesi yaşıyor kanlar patır patır artıyor herşey yolunda gidiyorama biz bi kan veriyoruz acaba 2 gün sonra artacak mı ne olacak diye düşünmekten kafayı yiyoruz

Inşallah bu kez öyle olmaz herşey yolunda ilerler

Bugün gonal f 900 başalayalı 11 gün. Sağ yumurtalığımdaki yumurta 4 gündür 10 mm kaldı soldaki 4 günde 2 mm büyümüş olmuş 12mm. Gonal f bitti, cum agel bakalım dedi tekrar ama işte umut yok bu ayda aşılama kaldı gibi hayırlısı

Üzülme canım bende bu asilama tedavisine başladığımda ilk başta seninki kadar yumurtam bile yoktu. Sonradan büyüdüler ve ben yumurtlama masajı yaptım onunda etkisi olduğunu düşünüyorum bol bol avakado yedim hemde

Ya dr arasim. Bana bOsuna test vermişsin dedi. 5 gun bekliyeceksin adet olmazsan kan vrricekmisim. Simdi çıkmazmış. Bosuna kan verdim test yaptim beklicem

Nasıl yani, genelde 14. Gün test veriyor herkes. Ben de bugün test yapmak istiyordum aslında 12.günüm
Ya aslinda bende almadim verdigi ilavtan dolayı galiba. Bende verdim simdi cikmaza seviniyimmi uzuleyimmi anladim. Kizimda 14.gun vermistim çıkmışdı. Ben kalmıssam 1 gun bile olsa knada cikiyo ama sasirdim.

Ya aslinda bende almadim verdigi ilavtan dolayı galiba. Bende verdim simdi cikmaza seviniyimmi uzuleyimmi anladim. Kizimda 14.gun vermistim çıkmışdı. Ben kalmıssam 1 gun bile olsa knada cikiyo ama sasirdim.
Kan sonucunuz çıkınca anlaşılır bence yüksek bir değer çıkarsa pozitiftir sonuçta. Ben de bekliyim madem 2 gün daha

İyi günler arkadaşlar bugün aşılamamın 2.günü ama sol kasığıım iğne gibi batıyor, kramp giriyor bacağıma kadar ağrım oluyor bugün sürekli hareket halindeyim ve ayaktayım o yüzden midir yoksa iğnelerin etkisi mi acaba sizlerde durumlar nasıldı ilk günler

benim doktorum aşılamanin 14. günü kan testi yaptir demişti

İğnelerden olabiliyor sanırım benimde ilk 2 gün kasığımda batmalar oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…