Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bende pzt gidecem bakalım ne diyecek. Zaten ileri derece pko m var, ilaçsız adet olamıyorum birde üstüne yumurta gelişmeyince baya yıkıldım. Ama şimdi mesajını görünce bir nebze rahatladım yani büyüme ihtimali varÜzülme yavrum. Benimde 16mm de durmuştu büyüme ve ignem bitmişti ben yıkıldım neden durdu büyümesi diye. Doktorikinci kutuya başlattı 5 gun daha igne vurdum ve 20mm oldu yumurta artik ayni yumurtami yoksa yrni mi gelişti bilmiyorum ama gelişti sonuç itibariyle skma canını
Normal aşılama canım. Cipli aşılama devlette veya araştırma hastanesinde oluyor mu??Vucut ilaca alismisda olabilir. Benim ilkinde kizimda sancim cok olurdu agrimda olurdu. Tutmustu. Simdi adetinde bebişinde belirtileri ayñı. Gunlerdir nr agrilarimm oluyo. Bende şaşırıyorum umitleniyimmi yoksa uzeleyimmi kismet. Bisey sorucam hangi asilamadan yaptınız normal mi çipli asilamamı
Ne demek bebeğim sevindim olduğuna. Dünkü de olmustur içini ferah tut stres yapmaaCok sukur yaptim su igneyi ya Asena59 Canim snn dedigin gibi yaptim igneyi yapip cikarttim sonra elimi kirmizi yerden cektim 75 olmadi 0 da kaldi. Cok stresliydi su asama ya cok sagol.
Bende aynı şeyi doktora ağlak gözlerle sormuştum buyucek ama dimi diye. Büyücek tabi dedi. Sonra çıktım yanından yine rahatlayamadim bu sefer mesaj attım doktora hala bu ay için şansımız var mi iki yumurta vardi büyük olan çatlamışta küçük olanimi gördünüz acaba dedim. Yumurtlama olmussada erken ve kalitesiz olur o yüzden devam, Tabiki, varolan yumurtalari gelistirmeyecalisiyorz diye cevap vermişti adam bıktı benden her gittigimde stres yapmyn umudunuzu kesmeyin bi sorun yok ortada evet yorucu bi süreç ama elbet olacak gbi gbi sende sıkma canını yavrum. Allah tüm isteyen herkese evlat nasip etsin. Çabalarımızı sıkıntılarımızı hayra çıkarsınSağol canım bende pzt gidecem bakalım ne diyecek. Zaten ileri derece pko m var, ilaçsız adet olamıyorum birde üstüne yumurta gelişmeyince baya yıkıldım. Ama şimdi mesajını görünce bir nebze rahatladım yani büyüme ihtimali var
Merhabalar bende bu ay aşılama yaptırdım ve beklemedeyim gerçekten çok zor beklemek direk iğne ile başladık 2 hafta sürdü sonra yumurtalar büyüdü ve aşılama oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar;
Geçtiğimiz nisan ayında yapılması planlanan aşılamam sol tüpte oluşan folüküler kistten dolayı malesef kaldı ve adetle atamamıştım. Dr. yumurta geliştirici kullanmamız gerek ve kist varken kullandıramayız dedi.
Mayıs ayında yapıcalacak aşılama bu seferde iptal oldu çünkü adetimin ikici günü bayramın birinci gününe denk geldiği için Dr. bir daha ki ay dedi. Nasip değilmiş rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyorum.Nisan ayında görülen basit kisti sanırım bu sefer atabildim çünkü adetim baya pıhtılı geldi.
Bizim aşılama sebebimiz erkek faktörlü olucak.Hız ve morfolojı sorunumuz var.Çok şükür benim Tüplerim açık prolaktin dışında tüm değerlerim normal ama prolaktine rağmen hemen hemen her zaman yumurtlamam oluyor istisnalar kaideyi bozmaz diyerekten konuyu toparlayayım.
Haziran ayında aşılama yapıcaklar birlikte durumumuzu takip edelim istedim.
Sizler hangi sebeplerden dolayı aşılamaya karar verdiniz?
Süreciniz devlet hastanesinde mi özel hastanede mi ?
Tekrar tekrar sorulmuş olsada hangi ilaçları kullandınız ? ( Çünkü okudum ki klomen ve benzeri ilaçlarla yapılan aşılamanın tutma ihtimali iğnede kullanılarak yapılan aşılamadan daha düşük yni ilaçla %8 şansınız varken iğnelerle %15-%20 lere kadar yükseliyormuş.) (Aklıma takılan şu ki bir kere günde bir tane 5gün boyunca aldığım klomenden 4 adet yumurtam oluşmuştu . İğneye daha çok tepki vermez mi ve 4 yumurta varken aşılama olur mu?
Onu bilmiyorum ama brn ozelde yaptirdim. Normal ,%15 20 ise çipli de 30 40 oluyormuş. O yuzden sordum. Gerçi %60 olmama ihtimalidr varda kismetNormal aşılama canım. Cipli aşılama devlette veya araştırma hastanesinde oluyor mu??
8 gunu cok erken degil mi yahu? Bana doktor 15. Gun yap dedi . Bence hemen enseyi karartma cok erken daha. Herkesin ayni olmaz.Kizlar cok moralim bozuk suan bugun asilamanin 8 gunu erken gebelik testi yaptim az once silik cizgi bile cikmadi bi arkadasinda bugun 8 gunu oda yapti onda silik cizgi cikti butun umudum bitti gitti
Belki ilkindem kaynakli vucudun alisiktir herzaman ayni tepkimeyi vermeyebilir. Bence dinleme hic kendini benimde 5, gunum ve hala agrilarim devam ediyor. bazen cok ayakta kalinca dayanilmaz oluyor .bende ona takiyorum bi kotu bisey mi acaba diyeKızlar nasılsınız. Bugün aşılama günü dahil 4. Gunumdeyim. Bende hiçbir şey yok. Önceki asilamalarda kramplar sancılar olmuştu. Sanki hicbisey yokmuş gbi bu sefer. 2.gunu çok az kramp oldu artık bisey yok göğüs ağrısı da cok az kaldı. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum
Bende aynı durumdayım tutan alışamam da dediğiniz gibi bişeyler oluyordu vücudum da bunda hiç bir his hareketlik falan filan yokKızlar nasılsınız. Bugün aşılama günü dahil 4. Gunumdeyim. Bende hiçbir şey yok. Önceki asilamalarda kramplar sancılar olmuştu. Sanki hicbisey yokmuş gbi bu sefer. 2.gunu çok az kramp oldu artık bisey yok göğüs ağrısı da cok az kaldı. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemiyorum
Benimde sizin dediğiniz gibi yumurta çatladığında gelen akıntı gelmişti. Korkmuştum aşılama öncesi çatladı işte diye. Gittiğimde doktor baktı öncesinde çatlamamıştı. Daha önceki 2 alışamam da bakmamışlardı çatladı mı çatlamadı mı diyePazartesi aşılama yapilacak gonalf450 baslamistim 6 gün sonra kontrolde tek tarafta iki yumurta olusmus ama 16 idi. 300 luk tekrar yazdi 4 gün daha devam ettim. Toplam 10 gün igne kullandim. Ama bugün catlama olunca gelen akinti gelmeye badladi . Catlatma ignesi olmadan catlama oldu mu acaba cok stres oluyorum. Belki de yumurtalar catladi aşılama oncesi tekrar yumurta kontrolu yapılıyor mu??? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Valla canim ne bileyim ya dinlemiyorum kendimi ama insanin kafasina takılıyor işteBelki ilkindem kaynakli vucudun alisiktir herzaman ayni tepkimeyi vermeyebilir. Bence dinleme hic kendini benimde 5, gunum ve hala agrilarim devam ediyor. bazen cok ayakta kalinca dayanilmaz oluyor .bende ona takiyorum bi kotu bisey mi acaba diye
Öyle canım kismetten otesi yok. Kismetinde varsa kendiliginden de oluyor yoksa tup bebek bile yapsan olmuyorOnu bilmiyorum ama brn ozelde yaptirdim. Normal ,%15 20 ise çipli de 30 40 oluyormuş. O yuzden sordum. Gerçi %60 olmama ihtimalidr varda kismet
Canim yaptin mi testgeçen cuma yapildi aşılaman değil mi? benim bugün aşılama dahil 5. günüm. 11. gün test yapmayi düşünüyorum
Oldum dediğiniz gibi acı ağrı olmadı hatta doktor bitti deyince bitti mi diye sordum 1 dakika falan sürdü ama işlem bitince yatarken çok ağrım oldu adet ağrısı gibiydi işlemden sonra 1 saat falan kasıklarım karnım çok ağrıdıAşılama ısı olmuşsunuzdur belki ama bende çok az kasıklarımda sızlama oldu onun dışında birşey olmadı korkulacak bir yanı yok rahat olursanız herşey daha kolay olur. Herkeste farklı da olabiliyor tabi