İNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZAradım yogunmuş doktor . görşmdim 2 de e nabza dşck
Hadi hayırlısıİNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ
Sanmıyorum canım vallqİNŞALLAH GÜZEL HABERLER ALIRIZ
E bn niye olmıyom progesteron mı geciktriyo yaBende dün kırmızıları gördüm maalesef artık bu ay ikinci asilama olacak kızlar
İnşaallah var canım ondandır ben senden çok umutluyum. İnşaallah bize de umut olursunE bn niye olmıyom progesteron mı geciktriyo ya
Hayırlısı olsun canımBende dün kırmızıları gördüm maalesef artık bu ay ikinci asilama olacak kızlar
Hayırlısı insallah bu ay olurHayırlısı olsun canım
Canim senin kan soucun ne zaman.ben ilkinde 12 gunde 10 cikmistiEsco kuzu kan verdin mi
Hem sağ da hem de sol 10ar mm lik iki yumurtam varmış, önceki tecrübeme göre pazartesi aşılama olacak gibiyim inşaallah
İnşaallah canım, hiç stres yapma üzülme başla 2. AşılamayaHayırlısı insallah bu ay olur
Bende akintida olmaya basladi kizlar ama sasirdimBakalim benim 8. Gün
Canım bu ay soğan kürü dene istersen. Bende de ufak kistler vardı. Bir hafta yaptim ben bıraktıktan 1 hafta snra erken bi şekilde hastalandım. Doktora gittiğimde tertemiz hic kist yok demişti.Kızlar konu sahibi olarak aşılamam tekrardan ertelendi. Solda olan Folüküler kist erimemiş Yasmin verdi bu sefer Yani bu diğer hayallerde iptal ağlasam mı yoksa olması gerekn buymuş diyip gülümsesem mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?