- 28 Ağustos 2019
- 2.064
- 2.142
- 133
Biliyorum da çok mu silikti bilemeyiz onunda çok netliği yok pike yakınmıydı
İnşallah canım belki bi ihtimal hala bekliyorumCanım hayırlısı olsun inşallah üzülme çok zor biliyorum o kırmızıları görmek ama rabbim bizi böyle imtihan ediyor gün gelecek biz de alacağız yavrularımızı kucağımıza inan buna Allah cömerttir bizim de yüzümüz gülecek en kısa zamanda inşallah umudunu kaybetme sakin
Ama o olabilir ki git acile kan ver yerleşmedir oHastalandınmı onuda anlamıyorum vücuduö berbat kanama yok kahverengi lekelenme oldu .
İnş canım bnm adet olcam gibi agrılarım çoğaldıYok değildi daha açık olunca attım zaten. 11. Gün çok erkendir inşallah.
Bı sefer bekliyeceğim , git kan ver sonucu bekle hep stresAma o olabilir ki git acile kan ver yerleşmedir o
Vala haklısın bn test günü bile test yapmaya korkuyom Yorulduk artıkBı sefer bekliyeceğim , git kan ver sonucu bekle hep stres
Hemde nasıl yorulduk güzel haber almaya hiç bukadar ihtiyacım olmamıştıVala haklısın bn test günü bile test yapmaya korkuyom Yorulduk artık
İnş canım bnm adet olcam gibi agrılarım çoğaldı
2 aşılama 3 değil ya özelde yaptırdığımız aşılamayı devlet karşılıyor mu tüp bebeğiBende adet ağrısı gibi değilde kasıkta batmalar oluyo sadece bunun dışında hiç bir şey yaşamıyorum. Onun için de çok umudum yok. İlk aşılama yumurtalar çok tepki verdiği için aşılama yapılmadan iptal edilmişti, eğer bu da tutmazsa hemen 3. Yü denicem ki tüp bebeğin önü açılsın. Devlet 3 aşılama olmadan tüp bebeği karşılamıyor çünkü
2 aşılama 3 değil ya özelde yaptırdığımız aşılamayı devlet karşılıyor mu tüp bebeği
Bende dün gece vurdum nasip olursa yarın öğlen aşılamam var 22.5 du en son ama çatlamadan önce belki biraz daha büyümüştür. Hayırlısı inşallah hepimiz içinSelam kizlar umarim herkes iyidir ve istedigi sonucu alir. Bu gece yaptim catlatma ignemi sali gunu asilamam olacak bakalim beni neler bekliyor. Sizlerin kac mm iken asilama yapti doktor merak ediyorum?
Bana ultrasonsuz yapti kuzum sen ne yaptin gittin mi kontrolsabah gidicem kontrole canım inşallah gelişmiştir de artık aşılama evresine geceriz ama umudum yok gibi çünkü çok göğüslerim ağrıyo ve ne zamn böyle agirsa 10 gün snra hasta oluyorumbakalım yarın belli olucak.
Benim asilamanin 3 gunu benden de yumurtalama akintisi geldi ilk defa catlatma ignesini yapali 5 gun oluyor ama ilk defa bugun akintim oldu acaba gec mi catladiaşılamanin ikinci günü ama bugün de yumurtlama akıntısı geldi. bu şekilde devam eden akintisi olan var mi?
Bende adet ağrısı gibi değilde kasıkta batmalar oluyo sadece bunun dışında hiç bir şey yaşamıyorum. Onun için de çok umudum yok. İlk aşılama yumurtalar çok tepki verdiği için aşılama yapılmadan iptal edilmişti, eğer bu da tutmazsa hemen 3. Yü denicem ki tüp bebeğin önü açılsın. Devlet 3 aşılama olmadan tüp bebeği karşılamıyor çünkü
Gerçekten şans haklısınErkek faktörü ya da kadın faktörü olan bazı durumlarda 2, atıyorum sperm sayısı çok az, tüpler tıkalı gibi durumlarda 2, diğerlerinde 3 diye biliyorum. Çünkü ben üniversite hastanesinde tedavi görüyorum 3 kere olman gerekiyor dediler tedavimi yürüten hemşireler. Raporun olursa özelde yapılanın ilaçlarını karşılıyor diye biliyorum ama yanıltmayım. Ben çok memnunum devletten, doktorum hemşireler sekreterine kadar özel gibi muamele gördüm hep. Şans sanırım biraz. Aynı yere giden bi tanıdığım aşırı şikayet edip özele gitmişti.
Aşılama oldumu yavrum benimde ağrıyo şuan Çarşamba olucak aşılama normalde hastalığima 2 hafta varken ağırmaya başlar. İlaçlar bütün hormonlari etkiliyor diye düşünüyorum ben artık.Kızlar geceden beri göğüslerim ağrıyo ama çok ağrıyo. Hassasiyet falan değil direkt ağrıyo. Özellikle sol göğsüm. İlaçlar yapar mı? Gerçi 12 gündür ilk kez ağrıyo böyle.
Kızlar şimdi çıktım doktorun yanından. Yumurta 20mm olmus cok güzel gelişmiş catlatalim dedigecen hafta hiç gelişmemiş demişti yıkılmıştım. Şimdi gelişmiş cok guzel dedi. 12 doz ganol f kullanmıştım. 3ü 50 doz 9 u 75 doz olmak üzere. Bugece 11 de iğneyi yapicam Çarşamba sabah 11 de aşılama olucakkk. Allah hepimize hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah eşimde 1 buçuk aydır çakşır kökü tozu kullanıyor balla Birlikte bakalım onda da artış olacak mı. Olursa sizede söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?