• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Dün aşılama oldum bugün karin agrisi var adet olacak gibi. Oncekilerde hep catlatma ignesindendir diye düşünüyordum ama bu sefer çatlatma iğnesi vurulmadim ondan değilmiş demek.

Kizlar bisey sorcam ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldum ama diyelim ki yumurtalar catlamadi ne olur
Catlamayabilir kist olabilir ama adetle o kist bozulup düzeliyor. Yine de bu ihtimal düşük. Bazen de geç catlayabilir bunun icin asilamadan sonra yine ilişki ödevi veriliyor.

Bana asiladan hemen sonraki gün ve sonra iki gunde bir olacak sekilde bir hafta iliski olsun dedi dr. Henüz catlamayan yumurtalarim var çünkü

Pazartesi aşılamam var kızlar pazar 9 da ipbemi vurukacağın pazartesi büyük gün inşallah güzel haberler gelir

Kizlar bisey sorcam ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldum ama diyelim ki yumurtalar catlamadi ne olur
Korkma doktor çatlayıp çatlamadığını görüyor ve ben bugun doktora spermin tüplerden gidip gitmediğini sordum kendisi bana ultrasonda sıvının gidişini gördüğümüzü söyledi Bana da gösterecekmiş hatta girişini bakalım ben de pazartesi günü yaşayacağım ve göreceğim Seninki 36 saat sonra olmuş ama benimki pazar akşam dokuzda vurulucam sabah gidip aşılama olacağım nasıl olacak bilmiyorum

Ayyy ne güzel ben sabah gideceğim 10 da laboratuvar felan derken 12 gibi olur trensfer çok heycanlıyım ama iğneler cok duygu baskınlığı yapıyor
Benim bu 3cü aşılamam ona rağmen hala ilk sefer ki gibi heyacanlıyım 😊benim öğlen 2 yi bulacak ben bu gece vurulacağım iğneyi😏

Korkma doktor çatlayıp çatlamadığını görüyor ve ben bugun doktora spermin tüplerden gidip gitmediğini sordum kendisi bana ultrasonda sıvının gidişini gördüğümüzü söyledi Bana da gösterecekmiş hatta girişini bakalım ben de pazartesi günü yaşayacağım ve göreceğim Seninki 36 saat sonra olmuş ama benimki pazar akşam dokuzda vurulucam sabah gidip aşılama olacağım nasıl olacak bilmiyorum
Ultrasonla yapmadi ki asilamayi nasil gorcek catlayip catlamadigini

Back