Benimde oyle oldu hatta saat gecmis bilr olobilir. Çatlamıştır insallah. Kizimda asilama ile olmustu. Insallah buda nasip olur.Kizlar bisey sorcam ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldum ama diyelim ki yumurtalar catlamadi ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oyle oldu hatta saat gecmis bilr olobilir. Çatlamıştır insallah. Kizimda asilama ile olmustu. Insallah buda nasip olur.Kizlar bisey sorcam ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldum ama diyelim ki yumurtalar catlamadi ne
İlaç kullanmis miydinizMerhabalar, bu ay benim aşılamam iptal oldu maalesef. Laboratuar çalışanları hasta olduğu için bu ay aşılama/tüp bebek yapamıyorlarmış. Umudum Temmuz'a kaldı artık
Catlamayabilir kist olabilir ama adetle o kist bozulup düzeliyor. Yine de bu ihtimal düşük. Bazen de geç catlayabilir bunun icin asilamadan sonra yine ilişki ödevi veriliyor.Kizlar bisey sorcam ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldum ama diyelim ki yumurtalar catlamadi ne olur
İkimizin de pazartesi inşallah güzel haberler alırızPazartesi aşılamam var kızlar pazar 9 da ipbemi vurukacağın pazartesi büyük gün inşallah güzel haberler gelir
Insallahhhhİkimizin de pazartesi inşallah güzel haberler alırız
Yok hayır, regl olduğum gün doktorumu aradım, ilaç kullanımına başlamak için yanına gidecektim ama maalesef olmadı. Adet aralığım kısa olduğu için Temmuz başına kaydı şimdilik planımız.İlaç kullanmis miydiniz
Ayyy ne güzel ben sabah gideceğim 10 da laboratuvar felan derken 12 gibi olur trensfer çok heycanlıyım ama iğneler cok duygu baskınlığı yapıyorİkimizin de pazartesi inşallah güzel haberler alırız
Korkma doktor çatlayıp çatlamadığını görüyor ve ben bugun doktora spermin tüplerden gidip gitmediğini sordum kendisi bana ultrasonda sıvının gidişini gördüğümüzü söyledi Bana da gösterecekmiş hatta girişini bakalım ben de pazartesi günü yaşayacağım ve göreceğim Seninki 36 saat sonra olmuş ama benimki pazar akşam dokuzda vurulucam sabah gidip aşılama olacağım nasıl olacak bilmiyorumKizlar bisey sorcam ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldum ama diyelim ki yumurtalar catlamadi ne olur
Benim bu 3cü aşılamam ona rağmen hala ilk sefer ki gibi heyacanlıyım benim öğlen 2 yi bulacak ben bu gece vurulacağım iğneyiAyyy ne güzel ben sabah gideceğim 10 da laboratuvar felan derken 12 gibi olur trensfer çok heycanlıyım ama iğneler cok duygu baskınlığı yapıyor
Esco Rabbi Hebli Mines Salihin R Rasperry84 kızlar günleriniz nasıl geçiyor? Var mı değişiklik? Ben de kasık ağrısı ve halsizlik dışında hiç birşey yok onlarda ilaçlardan herhalde. Test günümüz yaklaşıyor yaklaştıkça heyecanım artıyor
Ultrasonla yapmadi ki asilamayi nasil gorcek catlayip catlamadiginiKorkma doktor çatlayıp çatlamadığını görüyor ve ben bugun doktora spermin tüplerden gidip gitmediğini sordum kendisi bana ultrasonda sıvının gidişini gördüğümüzü söyledi Bana da gösterecekmiş hatta girişini bakalım ben de pazartesi günü yaşayacağım ve göreceğim Seninki 36 saat sonra olmuş ama benimki pazar akşam dokuzda vurulucam sabah gidip aşılama olacağım nasıl olacak bilmiyorum
Hiç sorma heyecan sardı valaEsco Rabbi Hebli Mines Salihin R Rasperry84 kızlar günleriniz nasıl geçiyor? Var mı değişiklik? Ben de kasık ağrısı ve halsizlik dışında hiç birşey yok onlarda ilaçlardan herhalde. Test günümüz yaklaşıyor yaklaştıkça heyecanım artıyor
Yollar ken spermi karından bakıyorlar ya spermin gidişinide görüyoruxUltrasonla yapmadi ki asilamayi nasil gorcek catlayip catlamadigini
Aaaa ama kontrol etmesi gerek yumurta ne durum da die benim doktorum hepsini sana göstere göstere yapcağım dediUltrasonla yapmadi ki asilamayi nasil gorcek catlayip catlamadigini
Kacinci gunundesin canimNasıl geçsin bekliyorum bende 15. Güne kadar daha net birşey yok Karnımın içine devamlı bıçak sağlanıyor gibi