- 28 Ağustos 2019
- 2.064
- 2.142
- 133
Aşılama oldumu yavrum benimde ağrıyo şuan Çarşamba olucak aşılama normalde hastalığima 2 hafta varken ağırmaya başlar. İlaçlar bütün hormonlari etkiliyor diye düşünüyorum ben artık.
Cok sevindm csnim benim insallah guzel hsberlerini de alirizKızlar şimdi çıktım doktorun yanından. Yumurta 20mm olmus cok güzel gelişmiş catlatalim dedigecen hafta hiç gelişmemiş demişti yıkılmıştım. Şimdi gelişmiş cok guzel dedi. 12 doz ganol f kullanmıştım. 3ü 50 doz 9 u 75 doz olmak üzere. Bugece 11 de iğneyi yapicam Çarşamba sabah 11 de aşılama olucakkk. Allah hepimize hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah eşimde 1 buçuk aydır çakşır kökü tozu kullanıyor balla Birlikte bakalım onda da artış olacak mı. Olursa sizede söylerim
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım. Ağrı olması normal o zaman yavrum. Benimde 3. Aşılamam olacak bu. Bana sorarsan 15. Güne kadar bekle derim. Hersey net belli olmuş olur var mi yok mu aklinda tereddüt kalmazAşılamam ayın 2 sinde oldu. Bugün 12. Gün. Nasipse çarşamba ya da Perşembe idrar tahlili yapıcam. Hatta yarın sağlık ocağına kan vermeyi düşünüyorum
İnşallah yavrum hepimiz güzel haberler alalımCok sevindm csnim benim insallah guzel hsberlerini de aliriz
Hayırlı olsun canım inşaallah güzel haberlerini alırızKızlar şimdi çıktım doktorun yanından. Yumurta 20mm olmus cok güzel gelişmiş catlatalim dedigecen hafta hiç gelişmemiş demişti yıkılmıştım. Şimdi gelişmiş cok guzel dedi. 12 doz ganol f kullanmıştım. 3ü 50 doz 9 u 75 doz olmak üzere. Bugece 11 de iğneyi yapicam Çarşamba sabah 11 de aşılama olucakkk. Allah hepimize hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah eşimde 1 buçuk aydır çakşır kökü tozu kullanıyor balla Birlikte bakalım onda da artış olacak mı. Olursa sizede söylerim
Bazen ilaçların yan etkisi çok sonradan çıkabiliyor, 1 yıl önce ilk aşılama dan sonraki ay bendede olmuştu ama inşaallah seninki gebelik başlangıcı olduğundan ağrıyordurKızlar geceden beri göğüslerim ağrıyo ama çok ağrıyo. Hassasiyet falan değil direkt ağrıyo. Özellikle sol göğsüm. İlaçlar yapar mı? Gerçi 12 gündür ilk kez ağrıyo böyle.
Rabbim dilediği zaman gelcekler unutma tedavileri mız vesileKızlar konu sahibi olarak aşılamam tekrardan ertelendi. Solda olan Folüküler kist erimemiş Yasmin verdi bu sefer Yani bu diğer hayallerde iptal ağlasam mı yoksa olması gerekn buymuş diyip gülümsesem mi bilmiyorum
Ben bu gidişle direkt kan verecem sanırım zaten hastanede çalışıyorum , bel ağrısı benim kafamı çok karıştırıyor ayakta duramıyorum ağrı basladigindaYarın mı test yapsak kızlar yarın günü 14 olanlar C Cotton Candy
Hayırlı olsun canım inşaallah güzel haberlerini alırız
O bendede var progesteron yapıyo . kız ver o zaman hastanedsin ilk müjde senden mi gelck o zamanBen bu gidişle direkt kan verecem sanırım zaten hastanede çalışıyorum , bel ağrısı benim kafamı çok karıştırıyor ayakta duramıyorum ağrı basladiginda
Güzel ve hayırlı haberler alman dileği ileHanımlar aşılamamı oldum ben biraz ağrım var kasıklarımda bakalım ne sonuç alacağız
Kızlar konu sahibi olarak aşılamam tekrardan ertelendi. Solda olan Folüküler kist erimemiş Yasmin verdi bu sefer Yani bu diğer hayallerde iptal ağlasam mı yoksa olması gerekn buymuş diyip gülümsesem mi bilmiyorum
Hanımlar aşılamamı oldum ben biraz ağrım var kasıklarımda bakalım ne sonuç alacağız
Bazen ilaçların yan etkisi çok sonradan çıkabiliyor, 1 yıl önce ilk aşılama dan sonraki ay bendede olmuştu ama inşaallah seninki gebelik başlangıcı olduğundan ağrıyordur
Yarın mı test yapsak kızlar yarın günü 14 olanlar C Cotton Candy
Kızlar inşallah herkes olumlu sonuç alır benim negatif kan testi yaptirdim asilama günü dahil 11.gunumdu ilacın etkisi falan çoktan geçmiş küçüktür 1.20 yazıyor değer. İki gündür kasiklarim ağrıyor adet olacak gibi negatif olduğunu tahmin etmiştim ilk asilamamdi çok stresli oluyor beklemek bu ay dr a falan gitmeyi de düşünmüyorum bir rahatlamam lazım. Umarım sizlerin pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?