Bana bakmadi ultrasonlaYollar ken spermi karından bakıyorlar ya spermin gidişinide görüyorux
Bnmde ilk aşılamamın yapıldıgı merkezde bakmadılar olabiliyo kuzuböyleBana bakmadi ultrasonla
Sabırsızlıkla bekliyorum ben de test yapmayı , arada bir yoklayan bel ağrım var onun dışında birşeyim yokEsco Rabbi Hebli Mines Salihin R Rasperry84 kızlar günleriniz nasıl geçiyor? Var mı değişiklik? Ben de kasık ağrısı ve halsizlik dışında hiç birşey yok onlarda ilaçlardan herhalde. Test günümüz yaklaşıyor yaklaştıkça heyecanım artıyor
Test yaptın mı bugün 14. Günün demiMerhaba ben buraya yeni katıldım aşılama sonrası aşılama günü dahil bugün 10.günüm ama yoğun adet sancısı hissediyorum kasıklarım ve belim ağrıyor sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum bu şekilde bişey yaşayan var mı acaba?
Ben adet oldum canım 12.gün sizlerin tutmuştur inşallahTest yaptın mı bugün 14. Günün demi
Kaçıncı gün oldun bugün mü . bugün elim teste gidiyor durmadan kendimi zor tutuyomBen adet oldum canım 12.gün sizlerin tutmuştur inşallah
Sen 12. Gün oldun galiba bnde bizim günü yazdın sandım Rabbim elbet önce karnımızı sonra kucagımızı doldrckKaçıncı gün oldun bugün mü . bugün elim teste gidiyor durmadan kendimi zor tutuyom
kısa ise moral bozmaya hic gerek yok bu ay da beslenmene dikkat ederek takviyeler kullanarak önümüzdeki ayon yumurtalarinin daha kaliteli olmasina katki saglayabilirsin. eşine de keciboynuzu başla meselaYok hayır, regl olduğum gün doktorumu aradım, ilaç kullanımına başlamak için yanına gidecektim ama maalesef olmadı. Adet aralığım kısa olduğu için Temmuz başına kaydı şimdilik planımız.
ilk çocuğuma hamile kaldığım asilamada bana da bakilmamisti canim cok belirleyici bir sey değil. bu sefer bakıldı ama önemli olan sonuç.Bana bakmadi ultrasonla
Oluyor cnm sıkıntı yapmaaşılamanin ikinci günü ama bugün de yumurtlama akıntısı geldi. bu şekilde devam eden akintisi olan var mi?
12. Gün test yanıltıı maalesef erkenden hastalandımKacinci gunundesin canim
Kaçıncı gün oldun bugün mü . bugün elim teste gidiyor durmadan kendimi zor tutuyom
Biliyorum da çok mu silikti bilemeyiz onunda çok netliği yok pike yakınmıydıEvde bi dolu ovülasyon testi vardı ben denedim ikinci çizgi silikti maalesef. Biliyosundur ovülasyon testi hamileysen de çift gösteriyor ya. Eşimle moralimiz çok bozuldu. İnşallah erken olduğu içindir. Açıkçası çarşamba aşılama yapıldı ama perşembe ve ctesiyi de değerlendirsin doktor tavsiyesi ile. Diyorum ki onlardan biri tutmuş olsa daha belli olmasına en az 1 hafta var. Umutsuzluk çok zor çok üzücü.
Üzülme sakın yola devam12. Gün test yanıltıı maalesef erkenden hastalandım
Hastalandınmı onuda anlamıyorum vücuduö berbat kanama yok kahverengi lekelenme oldu .Üzülme sakın yola devam
Canım hayırlısı olsun inşallah üzülme çok zor biliyorum o kırmızıları görmek ama rabbim bizi böyle imtihan ediyor gün gelecek biz de alacağız yavrularımızı kucağımıza inan buna Allah cömerttir bizim de yüzümüz gülecek en kısa zamanda inşallah umudunu kaybetme sakin12. Gün test yanıltıı maalesef erkenden hastalandım
Belki de yerlesiyordur tam hormona yasimadiysa da negatif çıkmıştır testHastalandınmı onuda anlamıyorum vücuduö berbat kanama yok kahverengi lekelenme oldu .
Hastalandınmı onuda anlamıyorum vücuduö berbat kanama yok kahverengi lekelenme oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?