Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kısa ise moral bozmaya hic gerek yok bu ay da beslenmene dikkat ederek takviyeler kullanarak önümüzdeki ayon yumurtalarinin daha kaliteli olmasina katki saglayabilirsin. eşine de keciboynuzu başla mesela

Kaçıncı gün oldun bugün mü . bugün elim teste gidiyor durmadan kendimi zor tutuyom

Evde bi dolu ovülasyon testi vardı ben denedim ikinci çizgi silikti maalesef. Biliyosundur ovülasyon testi hamileysen de çift gösteriyor ya. Eşimle moralimiz çok bozuldu. İnşallah erken olduğu içindir. Açıkçası çarşamba aşılama yapıldı ama perşembe ve ctesiyi de değerlendirsin doktor tavsiyesi ile. Diyorum ki onlardan biri tutmuş olsa daha belli olmasına en az 1 hafta var. Umutsuzluk çok zor çok üzücü.

Biliyorum da çok mu silikti bilemeyiz onunda çok netliği yok pike yakınmıydı

12. Gün test yanıltıı maalesef erkenden hastalandım
Canım hayırlısı olsun inşallah üzülme çok zor biliyorum o kırmızıları görmek ama rabbim bizi böyle imtihan ediyor gün gelecek biz de alacağız yavrularımızı kucağımıza inan buna Allah cömerttir bizim de yüzümüz gülecek en kısa zamanda inşallah umudunu kaybetme sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…