Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim malasef 1 tane pda 18 mm yapti.
Insallah olur. Cip asilama da daha yuksek ama kismet. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin

Benim malasef 1 tane pda 18 mm yapti.
Insallah olur. Cip asilama da daha yuksek ama kismet. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Annem sürekli "Allah isterse taşa bile verir" der. Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın taktirinde. Rabbim biliyor ya hiç olmuyor diye üzülmedim. 4 yıldır evliyim çocuk soran birini de hiç kafama takip üzülmedim. Hep, Biz istiyoruz da Allah istemiyor daha dedim geçtim. 16 mm ile sağlıklı sıhhatli tombiş tombiş çocuk doguranı da gördüm kuzum. Hiç kafana takip canını sıkma. Herşey Allah'tan.

Allah razı olsun. Dedimya yas 39. Teyzenin ellerinden operim . Dogru soyluyo. Benim bir akrabamın kocası icin duvardan olur kocandan olmaz demiati. Bir tane kizlari oldu. Rabbimin hikmetinden sual olmaz herkesi kucagini dolsursun

Bnn iki gündür ilacı vajinaya koyarken bi zor giriyor kesin rahim aşağıda adet olcam şu parmakla kontrollerde öyle diyıdu

Ya bende de var o durum. Hem Acıyo hem bi garip geliyor. Zaten ne kadar ittirsem de belli bi zaman sonra eriyip bi kısmı çıkıyor beyaz beyaz. Yine de faydası oluyordur herhalde. Sizlerin de çıkıyor mu?

Ya bende de var o durum. Hem Acıyo hem bi garip geliyor. Zaten ne kadar ittirsem de belli bi zaman sonra eriyip bi kısmı çıkıyor beyaz beyaz. Yine de faydası oluyordur herhalde. Sizlerin de çıkıyor mu?
Çıkıyo tabi çıkmaz mı ne kadar yatarsan yat o çıkıyo eriyince peki seninki de ilk güne göre parmağı ilk iterkn zor önü kapalı gibi mi

Merhabalar, bu ay benim aşılamam iptal oldu maalesef. Laboratuar çalışanları hasta olduğu için bu ay aşılama/tüp bebek yapamıyorlarmış. Umudum Temmuz'a kaldı artık

Hadi bakalım Allah hayırlara erdirsin canım. Üzülme erişen erismistir

Kizlar bisey sorcam ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldum ama diyelim ki yumurtalar catlamadi ne olur
Catlamistir yavrum bende en son aşılamada doktora onu sormuştum ultrason eşliğinde yapmıştı. Yumurta gözükmüyor çatlamış demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…