Benim malasef 1 tane pda 18 mm yapti.Benim olgun 4 yumurtam vardı. Biri 21 ikisi 20 biri de 19 mm olmuştu. Doktorum iptal etmedi çoğul gebelik oluşabilir dedi bizde kabul ettik. Hatta aşılama sırasında yumurtlama akıntın geliyor demişti. Aşılamayı çatlatma iğnesinden 27 saat sonra yaptı.
Aminnnn inşallah canım hepimizinSabırsız seni Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ahhh inşallah canım inşallah herkese dua ediyorum inşallah tutar hepimiz kucağımıza alırkz1 hamişimiz var diyebiliriz dimi? Hayırlısı olsun canım benim. Bizim içinde dua et lütfen
Annem sürekli "Allah isterse taşa bile verir" der. Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın taktirinde. Rabbim biliyor ya hiç olmuyor diye üzülmedim. 4 yıldır evliyim çocuk soran birini de hiç kafama takip üzülmedim. Hep, Biz istiyoruz da Allah istemiyor daha dedim geçtim. 16 mm ile sağlıklı sıhhatli tombiş tombiş çocuk doguranı da gördüm kuzum. Hiç kafana takip canını sıkma. Herşey Allah'tan.Benim malasef 1 tane pda 18 mm yapti.
Insallah olur. Cip asilama da daha yuksek ama kismet. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Allah razı olsun. Dedimya yas 39. Teyzenin ellerinden operim . Dogru soyluyo. Benim bir akrabamın kocası icin duvardan olur kocandan olmaz demiati. Bir tane kizlari oldu. Rabbimin hikmetinden sual olmaz herkesi kucagini dolsursunAnnem sürekli "Allah isterse taşa bile verir" der. Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın taktirinde. Rabbim biliyor ya hiç olmuyor diye üzülmedim. 4 yıldır evliyim çocuk soran birini de hiç kafama takip üzülmedim. Hep, Biz istiyoruz da Allah istemiyor daha dedim geçtim. 16 mm ile sağlıklı sıhhatli tombiş tombiş çocuk doguranı da gördüm kuzum. Hiç kafana takip canını sıkma. Herşey Allah'tan.
Bnn iki gündür ilacı vajinaya koyarken bi zor giriyor kesin rahim aşağıda adet olcam şu parmakla kontrollerde öyle diyıduAhhh inşallah canım inşallah herkese dua ediyorum inşallah tutar hepimiz kucağımıza alırkz
Bans hap verdi hic umutlu drgilimBnn iki gündür ilacı vajinaya koyarken bi zor giriyor kesin rahim aşağıda adet olcam şu parmakla kontrollerde öyle diyıdu
Progesteron 200 mg miBans hap verdi hic umutlu drgilim
Hayir duphastonProgesteron 200 mg mi
Bnn iki gündür ilacı vajinaya koyarken bi zor giriyor kesin rahim aşağıda adet olcam şu parmakla kontrollerde öyle diyıdu
Pcosa deva duphaston çok seviyomHayir duphaston
Çıkıyo tabi çıkmaz mı ne kadar yatarsan yat o çıkıyo eriyince peki seninki de ilk güne göre parmağı ilk iterkn zor önü kapalı gibi miYa bende de var o durum. Hem Acıyo hem bi garip geliyor. Zaten ne kadar ittirsem de belli bi zaman sonra eriyip bi kısmı çıkıyor beyaz beyaz. Yine de faydası oluyordur herhalde. Sizlerin de çıkıyor mu?
Benimde en çok kafama takılan buKizlar bisey sorcam ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldum ama diyelim ki yumurtalar catlamadi ne olur
Hadi bakalım Allah hayırlara erdirsin canım. Üzülme erişen erismistirKizlar 1 saat once asilamami oldum dualariniza talibim ohss olmaktan da cok korkuyorum doktora dedim asilama yapilirken hocam cok yumurtam var ohss olmaktan korkuyorum diye oda olmadin ki ohss dedi yani olsam olur muydum simdiye kadar onu dedi herhalde bide benden spermler hep akti
Catlamistir yavrum bende en son aşılamada doktora onu sormuştum ultrason eşliğinde yapmıştı. Yumurta gözükmüyor çatlamış demişti.Kizlar bisey sorcam ben catlatma ignesinden 36 saat sonra asilama oldum ama diyelim ki yumurtalar catlamadi ne olur
Bana ultrasonsuz yapti kuzum sen ne yaptin gittin mi kontroleCatlamistir yavrum bende en son aşılamada doktora onu sormuştum ultrason eşliğinde yapmıştı. Yumurta gözükmüyor çatlamış demişti.
Beni faceden ekleyebilirsin csnm daha iyi olur ismim ebru kerimBana ultrasonsuz yapti kuzum sen ne yaptin gittin mi kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?