• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim olgun 4 yumurtam vardı. Biri 21 ikisi 20 biri de 19 mm olmuştu. Doktorum iptal etmedi çoğul gebelik oluşabilir dedi bizde kabul ettik. Hatta aşılama sırasında yumurtlama akıntın geliyor demişti. Aşılamayı çatlatma iğnesinden 27 saat sonra yaptı.
Benim malasef 1 tane pda 18 mm yapti.
Insallah olur. Cip asilama da daha yuksek ama kismet. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin

Benim malasef 1 tane pda 18 mm yapti.
Insallah olur. Cip asilama da daha yuksek ama kismet. Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Annem sürekli "Allah isterse taşa bile verir" der. Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın taktirinde. Rabbim biliyor ya hiç olmuyor diye üzülmedim. 4 yıldır evliyim çocuk soran birini de hiç kafama takip üzülmedim. Hep, Biz istiyoruz da Allah istemiyor daha dedim geçtim. 16 mm ile sağlıklı sıhhatli tombiş tombiş çocuk doguranı da gördüm kuzum. Hiç kafana takip canını sıkma. Herşey Allah'tan.

Annem sürekli "Allah isterse taşa bile verir" der. Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah'ın taktirinde. Rabbim biliyor ya hiç olmuyor diye üzülmedim. 4 yıldır evliyim çocuk soran birini de hiç kafama takip üzülmedim. Hep, Biz istiyoruz da Allah istemiyor daha dedim geçtim. 16 mm ile sağlıklı sıhhatli tombiş tombiş çocuk doguranı da gördüm kuzum. Hiç kafana takip canını sıkma. Herşey Allah'tan.
Allah razı olsun. Dedimya yas 39. Teyzenin ellerinden operim . Dogru soyluyo. Benim bir akrabamın kocası icin duvardan olur kocandan olmaz demiati. Bir tane kizlari oldu. Rabbimin hikmetinden sual olmaz herkesi kucagini dolsursun

Bnn iki gündür ilacı vajinaya koyarken bi zor giriyor kesin rahim aşağıda adet olcam şu parmakla kontrollerde öyle diyıdu :KK43:

Ya bende de var o durum. Hem Acıyo hem bi garip geliyor. Zaten ne kadar ittirsem de belli bi zaman sonra eriyip bi kısmı çıkıyor beyaz beyaz. Yine de faydası oluyordur herhalde. Sizlerin de çıkıyor mu?

Ya bende de var o durum. Hem Acıyo hem bi garip geliyor. Zaten ne kadar ittirsem de belli bi zaman sonra eriyip bi kısmı çıkıyor beyaz beyaz. Yine de faydası oluyordur herhalde. Sizlerin de çıkıyor mu?
Çıkıyo tabi çıkmaz mı ne kadar yatarsan yat o çıkıyo eriyince peki seninki de ilk güne göre parmağı ilk iterkn zor önü kapalı gibi mi

Kizlar 1 saat once asilamami oldum dualariniza talibim ohss olmaktan da cok korkuyorum doktora dedim asilama yapilirken hocam cok yumurtam var ohss olmaktan korkuyorum diye oda olmadin ki ohss dedi yani olsam olur muydum simdiye kadar onu dedi herhalde bide benden spermler hep akti 😔
Hadi bakalım Allah hayırlara erdirsin canım. Üzülme erişen erismistir😊😊

Back