Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Henuz gitmedim canim gun icinde haber veririm ama bozma morelini buyur kac mm suan

Hayırlısı inşallah canım ben ilk aşılamamda erken olmuştum baya o yüzden çok korkuyorum test yapmadım hiç bu zamana kadar hep düzenli olur adetim inşallah güzel sonuçlar alırız

Henuz gitmedim canim gun icinde haber veririm ama bozma morelini buyur kac mm suan
Öyle hayırlısı canım , 14 gün yatmadan hayıt otu içtim hemen hamile kaldım onda canım .

Bende aşılama için bugün gonal f ye basladim.pazartesi kontrol um var önümüzdeki hafta aşılama yapılacak. Yaptıranlar aşılama kısmını biraz anlatabilir mi? Birde ben özel de yaptırıyorum fiyat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

İkinci çizgi okadar silikki yarın tekrar yapıcam canım çekiyorum gözükmüyor resim net 6 gün erken predictör aldım adetim 7 gin var yarın daha net olur çekicem canım , inşallah hamişimdir.

Bahsettiğim gibi gittim bu sabah 24.saatte aşılamamı oldum. Çok hafif bir sızlama oldu bitek onun dışında şuan dinleniyorum. Akşam ve yarın ilişki önerdi dokturum. Başka bir ilaç vs vermedi. R Rasperry84 inşallah güzel haberler alırız

5 dk aynı muayene gibi, yıkanan spermleri rahim boşluğuna verip 15-20 dk yatar vaziyette dinlendiriyorlar. Hayırlısı olsun

İkinci çizgi okadar silikki yarın tekrar yapıcam canım çekiyorum gözükmüyor resim net 6 gün erken predictör aldım adetim 7 gin var yarın daha net olur çekicem canım , inşallah hamişimdir.

Hadi hayırlısı. Senin adet periyodun kısaydı. Biz de çıkmaz çıksa da çatlatma iğnesinden dolayı yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. 12 gün etkisi sürüyor dediler.

Kizlar bende az once doktordan geldim kismetse cuma gunu asilamam var e 2 degerim 1800 cikmis doktor cok cok iyi dedi biraz umutlanmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…