• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şu 1 haftayı da geçirip güzel haberler alırız inşallah hepimiz 🙏🏻 Aşılama günü dahil 13. Gün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum erken olur mu sizce? Belirtisi olan var mı? İlaçların etkisiyle 5-6 gün şişkinlik karın ve kasık da ağrı zaman zaman da bel ağrısı hissettim. Bugün de bıçak gibi kesildi hiç birşey yok. Beklemek o kadar zor ki, sürekli aklımda acaba tuttu mu oldu mu vs.

Şu 1 haftayı da geçirip güzel haberler alırız inşallah hepimiz 🙏🏻 Aşılama günü dahil 13. Gün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum erken olur mu sizce? Belirtisi olan var mı? İlaçların etkisiyle 5-6 gün şişkinlik karın ve kasık da ağrı zaman zaman da bel ağrısı hissettim. Bugün de bıçak gibi kesildi hiç birşey yok. Beklemek o kadar zor ki, sürekli aklımda acaba tuttu mu oldu mu vs.
Canım bence 14.günü bekle

reglime 6 gün kala öğrenmiştim canım . Şuan 8 gün var

Benim aşılama erken olduğu için aşılamayı baz alıcam. Adetin 10. Günü aşılamam yapıldı çünkü. Ne yalan söyleyeyim Pazartesi test yapmak geçiyordu içimden ama sabredip 2 gün daha beklicem. Haftaya Çarşamba yapıcam testi.

ya benim adetim normal insanlara göre daha erken oluyor , o yüzden olabilir erken görebilirim belki . 28 günde bir değil 20 günde bir falan adet oluyoru :) yıllardır da böyle

Çatlatma iğnesinin 12 gün boyunca etkisi sürüyormuş, yanıltıcı olabilir dediler. Ayın 1 inde yapmıştım çatlatma iğnesini. Ayın 14 ü yani haftaya Pazartesi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Bu arada bugün hiç bir belirtim yok. Yarın 1 hafta olacak aşılama yapılalı. İnşallah güzel sonuçlar alırız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Rabbim bu ay hepimzn yüzünü güldürr inş

Yeni havadislerle geldim arkadaşlar , bugün sabah 06:30 da işe gitmek için uyandığımda hersey yolunda idi ne bir ağrı ne bir sizi vardı. gün boyunca aralıklı olarak ateş bastı bir 5 dk sürdü gecti, terlemedim de ama bariz ateşim yükseldi , klimayı açtırdım. mesaim bittiğinde de darlandigim için ve uskufra edecek gibi olduğun için bindiğim taksiden yarı yolda inmek zorunda kaldım, eşimi aradım geldi aldı beni , mide bulantısıyle birlikte göz kararmam ve baş dönmem oldu hemen biseyler yedim geçti, eve geldim çok şükür dinlenmeye geçtim hemen , şimdi de birşey yok valla şaştım kaldım

Back