Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Güzel haberler yolda gibi Bende de hiç birşey yok maalesef umudum pek yok

Merhabalar, yeni katıldım aranıza. Benimde aşılamam Perşembe günü olarak. İlk deneyimim. İnşaallah herkes hayırlı sonuçlar alır.

Allahım inşallah ya ama Yedigin içtiğin birşey dokunmus olabilir şekerin veya yorgunluktan tansiyonun düşmüş olabilir dedi bir arkadaşım kafamı karıştırdı hayırlısı olsun artık ne diyelim elimizden geleni yapıyoruz çabamız büyük rabbim sevindirsin inşallah , şimdi yeni güne uyandım bismillah bakalim bügunumuz nasıl geçecek

Canım benim umudunu kaybetme o her zaman olmalı Allah büyük bir gün gelecek ve o gün en kısa zamandir inşallah bizde alacağız yavrularımızı kucağımıza, bizim sipalar biraz nazlı gelecek belli yani şuan bakarsan bende de hiçbisey yok mesela , vücut yapisi yaşadığımız iklim geçirdiğimiz gün farklı hep, ben bir de nöbetli çalışıyorum 12 saat 24 saati bulabiliyor bazen çalışma sürem , belirti aramak için erken diyorlar ama belirti gorup hamile kalanda var bakalım
Hak şerleri hayr eyler
Zan etme ki ğayr eyler
Arif anı seyr eyler
Mevlâ görelim neyler
Neylerse güzel eyler

Merhaba ben buraya yeni katıldım aşılama sonrası aşılama günü dahil bugün 10.günüm ama yoğun adet sancısı hissediyorum kasıklarım ve belim ağrıyor sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum bu şekilde bişey yaşayan var mı acaba?

canım çatlatma iğnesi yapılıyor içerisinde beta hcg var vücudun tepki gösteriyor olabilir 12.güne iğne etkisi geçiyor 14.gün test yapabilirsin az kalmış inşallah istediğin sonucu alırsın kuzu

canım çatlatma iğnesi yapılıyor içerisinde beta hcg var vücudun tepki gösteriyor olabilir 12.güne iğne etkisi geçiyor 14.gün test yapabilirsin az kalmış inşallah istediğin sonucu alırsın kuzu
İnşallah biraz umutsuzluğa kapıldım ben de adet olacakmışım gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda sizin kaçıncı gününüz bir belirti var mı sizde

Dünden beri adet olacağım diye ağlıyorum bu kadar erken adet olan var mı acaba?
Canım hayırlısı sonuçta belirtiler benzer birbirine neden ağlayıp strese sokuyorsun kendini , ya tutmuşsa bebeğin ?? Ona zarar veriri stres . Akışına bırak tutar inşallah tutmazsa da yola devam .. canım benim

Teşekkür ederim güzel dileklerin için 2. Aşılamam bu benim ilkinde de 11. Gün adet olmuştum o yüzden fazla stres yaptım sanırım test yapmak bile kısmet olmadı

Hosgeldin canim bende yeniyim burda benimde asilamam cuma olacak buyuk bi ihtimalle yarin son kontrolum var
Yavrum nasıl geçti kontrolün benim morelim bozuldu. Pazartesiden buyana yumurtalar hiç gelişmemiş. İğneye devam et 5 gün sonra tekrar kontrole gel dedi. Gelisicek dedi ama benim morelim bozuldu neden böyle oldu anlamadım. Senin iyidir inşallah sonuc

Teşekkür ederim güzel dileklerin için 2. Aşılamam bu benim ilkinde de 11. Gün adet olmuştum o yüzden fazla stres yaptım sanırım test yapmak bile kısmet olmadı
2 başarısız transfer dahi olamadı tüp bebek ,1 doğaş gebelik şimdi de aşılama artık sağlıklı olsun da diyiyroum geç olsun önemli değil . Stres düşman bize

2 başarısız transfer dahi olamadı tüp bebek ,1 doğaş gebelik şimdi de aşılama artık sağlıklı olsun da diyiyroum geç olsun önemli değil . Stres düşman bize
Öyle doğru ben de her seferinde kendime öyle diyorum ama hayata geçirmek çok zor hayırlısı böyleymiş diye doğal gebeliğin nasıl olmuştu canım ben hiç kalamadım 2 yıllık evliyim hiç gebelik gerçekleşmedi bir belirtin var mıydı onda

İnşallah biraz umutsuzluğa kapıldım ben de adet olacakmışım gibi hissediyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda sizin kaçıncı gününüz bir belirti var mı sizde
Canım benim bat 10 haziran 11de randevum var bir aksilik çıkmazsa olucak bu ay ama çatlaması iğnesini başka zaman kullanmıştım ordan biliyorum hatta 13.gün bile pozitif çıkmıştı testim 16.günü adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…