- 28 Ağustos 2019
- 2.059
- 2.141
- 133
Canım bence 14.günü bekleŞu 1 haftayı da geçirip güzel haberler alırız inşallah hepimizAşılama günü dahil 13. Gün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum erken olur mu sizce? Belirtisi olan var mı? İlaçların etkisiyle 5-6 gün şişkinlik karın ve kasık da ağrı zaman zaman da bel ağrısı hissettim. Bugün de bıçak gibi kesildi hiç birşey yok. Beklemek o kadar zor ki, sürekli aklımda acaba tuttu mu oldu mu vs.
beklemek yorucu ama inşallah güzeller sonuçlarımız olsunOldu olacak 1 gün daha beklerim olmazsaNiloya444
evet çok erken ama ben önceki kaybettiğim bebeğimide erken öğrenmiştim ,dayanamamıştım . zor sabrediyorum bugünde geçti yarın alırım artık :)Bnmde 7 ama test için çok erken
beklemek yorucu ama inşallah güzeller sonuçlarımız
evet çok erken ama ben önceki kaybettiğim bebeğimide erken öğrenmiştim ,dayanamamıştım . zor sabrediyorum bugünde geçti yarın alırım artık :)
reglime 6 gün kala öğrenmiştim canım . Şuan 8 gün varKaçıncı günde öğrenmiştin canım diğerinde?
reglime 6 gün kala öğrenmiştim canım . Şuan 8 gün var
Benim aşılama erken olduğu için aşılamayı baz alıcam. Adetin 10. Günü aşılamam yapıldı çünkü. Ne yalan söyleyeyim Pazartesi test yapmak geçiyordu içimden ama sabredip 2 gün daha beklicem. Haftaya Çarşamba yapıcam testi.
Rabbim bu ay hepimzn yüzünü güldürr inşÇatlatma iğnesinin 12 gün boyunca etkisi sürüyormuş, yanıltıcı olabilir dediler. Ayın 1 inde yapmıştım çatlatma iğnesini. Ayın 14 ü yani haftaya Pazartesi erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum. Bu arada bugün hiç bir belirtim yok. Yarın 1 hafta olacak aşılama yapılalı. İnşallah güzel sonuçlar alırız
İlki hangi tedavi ile olmuştu geçmiş olsunevet çok erken ama ben önceki kaybettiğim bebeğimide erken öğrenmiştim ,dayanamamıştım . zor sabrediyorum bugünde geçti yarın alırım artık :)
Erken döllenmiş demkreglime 6 gün kala öğrenmiştim canım . Şuan 8 gün var
7 günum canımkuzu okuyamadım hepsiniz senin kaçıncı günün
Evet rahim nasıl hissediliyor gerçi onu da tam bilmiyorum ama ben fitili koyarken direk o boşluğa bırakıyorum çok fazla ittirmiyorum ondan mı bişey hissetmemis olabilirimİlk günden beri mi
Doğal olmuştu canım 2 başarısız tüp bebek tedavisinden sonra doğal tutmuştuİlki hangi tedavi ile olmuştu geçmiş olsun
Evet belki yine öyledir :)))Erken döllenmiş demk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?