İnşallahh kuzum yaa, doktor asılama tedavısı uzamıs mıydı diye sordu hemsıreye hemen dosyamı getırttı, aksıne uzamadı yumurta erken oldu 3 4 gun,, sata göre 6+2 yumurta yası onemlı olan dedı, inşallah geriden geliyordurCanım eğer olumsuz bişey görseydi emin ol çaaat diye söylerlerdi.
allahın izniyle bebeğin orada sadece azcık minnakCuma günü gümgümgüm duyuxak
Canım söylemedi ama daha küçük dedi kese çok sağlıklı görünüyor dedi erken gelmişsin dedi cuma günü inşallah ikimizde duyacağız kalp atışını rabbimin izniyleDoktorun hesapladıgıı hafta neydı cnm, ınsallah benım de oyledır
Yok kuzum Vajinal baktı, hemsıre sordu 6. Haftalarda dıyınce Vajinal hazırlanmamı ıstedı ılerleyen haftalarda karından bakıyormuşkarından mı baktı ultrasonla ? Bir de 6+2 gözüküyorsa evet küçük olabilir daha kalp atışı için. Dualarımız seninle.
Öyle de elimde deil ki aklıma geldikçe yaslar akıyorYa öyle tabi ki üzücü ama bir sonraki randevuya duyacaksın inşallah canını sıkmamaya çalış bebeğe zararlı stres
İnşallah kuzum inşallahh BosunadırBuraya yazıyorum boşuna üzülüyorsun
İnşallahh güzel haberleri cuma gunu verelimCanım söylemedi ama daha küçük dedi kese çok sağlıklı görünüyor dedi erken gelmişsin dedi cuma günü inşallah ikimizde duyacağız kalp atışını rabbimin izniyle
Canim bende sürekli gruba baktım senden haber var mı diye merak ettim. Ama üzülme benim bir arkadaşım ilk çocuğunu 6+da duydu ikinciyi 7+1de duyabildi. Tosun gibi de kızı oldu maşallah.Kızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
Ah canım biliyorum öyle oluyor ama sakin kalmaya çaliş lütfen böyle sonradan duyan çok insna varÖyle de elimde deil ki aklıma geldikçe yaslar akıyor
Belki de Rabbım nasip etmıcek bilmiyorum daha vaktın var dıyordurCanim bende sürekli gruba baktım senden haber var mı diye merak ettim. Ama üzülme benim bir arkadaşım ilk çocuğunu 6+da duydu ikinciyi 7+1de duyabildi. Tosun gibi de kızı oldu maşallah.
Yeterki saglikla ilerlesin hamileliğin. Korkma Allah büyüktür.
İnşallah cnm, beklemekten Baska elımde bısey gelmıyorAh canım biliyorum öyle oluyor ama sakin kalmaya çaliş lütfen böyle sonradan duyan çok insna var
Bol su içmiş miydin? Canım sen yine de Allahtan hayirlsini işte. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun. Varsa inşallah sağlıklıdır de. Cuma da göz açıp kapayıncaya gelir ve duyacaksın inşallah ben inanıyorum ki 6larda duymayan var bu grupta daBelki de Rabbım nasip etmıcek bilmiyorum daha vaktın var dıyordurcok uzgunum.. Cuma gelseydıhayırlısıyla
İnşallh kuzu ya inşallah hakkında ne hayırlıysa o olsunİnşallahh kuzum yaa, doktor asılama tedavısı uzamıs mıydı diye sordu hemsıreye hemen dosyamı getırttı, aksıne uzamadı yumurta erken oldu 3 4 gun,, sata göre 6+2 yumurta yası onemlı olan dedı, inşallah geriden geliyordur
Böyle düşünme canım Onu sana Rabbim gönderdi kendini strese sokma cuma günü inşallah güzel haberleri alacaksın dr olumsuz birşey dedi mi olsaydı zaten direk derdi kendini herşeye hazırla diye ama bir sıkıntı yok demekki bebek henüz daha küçücük Inşallah cuma günü güzel olacakBelki de Rabbım nasip etmıcek bilmiyorum daha vaktın var dıyordurcok uzgunum.. Cuma gelseydıhayırlısıyla
İnşallah cnm daha daha erken güzel düşün güzel olsunİnşallah cnm, beklemekten Baska elımde bısey gelmıyor
Su ıcmedım kuzum vajınak baktı zatenBol su içmiş miydin? Canım sen yine de Allahtan hayirlsini işte. Varsa da yoksa da hayırlısı olsun. Varsa inşallah sağlıklıdır de. Cuma da göz açıp kapayıncaya gelir ve duyacaksın inşallah ben inanıyorum ki 6larda duymayan var bu grupta da
Canım bol bol elini karnına koyupÖyle de elimde deil ki aklıma geldikçe yaslar akıyor
Allah razı olsun hepınızdenİnşallh kuzu ya inşallah hakkında ne hayırlıysa o olsunDua edelim bol bol
Cok saol canım okucam bendeCanım bol bol elini karnına koyup
ya tammü fela tesüfül elsüni külle künhi celalihi ve mülkihi veizzih ya tammu cek canım ben de riskli gebeyim her gün elimi karnıma koyup bu duayı okuyorum
Allah var demedı oyle bısey, cuma gunu gel dedı, geriden geliyor olabılır dedıBöyle düşünme canım Onu sana Rabbim gönderdi kendini strese sokma cuma günü inşallah güzel haberleri alacaksın dr olumsuz birşey dedi mi olsaydı zaten direk derdi kendini herşeye hazırla diye ama bir sıkıntı yok demekki bebek henüz daha küçücük Inşallah cuma günü güzel olacak❤
Canım zaten 7 haftalık falan olması gerekiyor kalp atışını duyabilmesi için bozma moralini bak küçükmüş henüz inşaallah bir dahaki gidişinde duyacaksın dualarımız seninle uzme kendiniKızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?