2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar hepinizden allah razi olsun insallah hayirlisi ile bebislerimize kavuşuruz coklu alıntı yapmaya çalıştım beceremedim :) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
Rabbim sag salim kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah

Kızlar hepinizden allah razi olsun insallah hayirlisi ile bebislerimize kavuşuruz coklu alıntı yapmaya çalıştım beceremedim :) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :)
Canım çok sevindim gozunaydin

Ben iyi değilim kızlar ya geçen biraz yürüyelim dedim eşime yari yolda nefes nefese kaldim bir de üstüne bulantı bir garip oldum bulduğum taşa oturdum. Sonra geri döndük eve.
Birde sabahları kahvaltı hazırlamak işkence gibi kusmamak için kendimi zorluyorum

Bende de bulantılar cok erken başladı 4+4 üm ve cok halsizim ayağa kalktığımda öğürüp duruyorum midem agzıma geliyor

Bende de bulantılar cok erken başladı 4+4 üm ve cok halsizim ayağa kalktığımda öğürüp duruyorum midem agzıma geliyor
Eve ayaga kalkmak yürümek bunlar bile zor geliyor .

Canım beni de ekler misin listeye son adet tarihi 24 Eylül 3. Gebeliğim ama ilk cocugum olacak Allah nasıp ederse 29 yaşındayım

Gözün Aydın canım hayırlısıyla kucagına alacağın günüde yazarsın ögünleride görürüz hepimiz

Ayni durumdayiz cnm bende yemek yiyemiyorum birazda üşütmüşüm doktor kızdı neden dikkat etmiyorsun sana birsey olsa müdahale bile edemeyiz dedi

Kızlar cok şükür keseyi gorduk bebişide gördüm kalp atışını da gördük :) bugun normalde 7+1 ama ultrasonda 6+3 ciktim doktor normal dedi dogumu benim dogum günüme denk geliyor 18 haziran :)
Ay masaallah en güzel doğum günü hediyesi olacak annesine

Kızlar merhaba ailelerimize ne zaman haber verdiniz?
Ben bugün kese kontrolü için gideceğim doktora

Nefes nefese kalma olayı bende de var sigarayı da bıraktığım halde sanki günde 1 karton sigara içiyor gibi nefes nefese kalıyorum hayırlısı bakalım

Ben beta hcg çıktıktan sonra akşamına kendi aileme söyledim ertesi gün de doğum günümdü kayinvalidemlere de o zaman söyledim

Biz 3 senedir bu haberi beklediğimiz için heyecanla hem benim aileme hem eşimin ailesine söyledik Tabi yolk sac gördükten sonra bu cuma inşallah kalp atışı dinleyecez

3. Gebelik ama Allah nasıp ederse ilk cocuk olacak direk söyledik ama sadece annemler ve kaynanamlara kötü tecrübeler yaşadıgımız için kimse cok sevinemedi eşim de öyle hatta eşim inanmıyor sanırım korktuğu için sonunu getirsin inşallah rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…