Ayy evet canım zor oluyordur. Zaten en kötüsü bir şey yiyememek oluyor o yüzden sor bakalım biÇok sağol canımben bi doktoruma sorayım izin verirse hemen başlarım çünkü artık iki üç lokma alıyorum sonra bulantı başlıyor kendi yöntemlerimle de kusamıyorum berbat bir durum ikiz olunca galiba:)
zencefil tüketin pancar ev havuç suyunda icebilriisn. cok bulantı varsa bulantı için bileklik var eczanede alırsın bence iyide gelir.Ben de şu anda berbat bulantım var. Benim artık gün boyu var bulantı
Aa erken açılmış. Ben sağlık ocağında beta verdim yüksek de çıktı ama onlardan bir dönüş olmadı ben de daha erken diye düşünmüştüm o zaman ben de actirayim bir araYok canm benım once acıldı, hatta kalp atıslarını pazartesi dinlicegimizi de belirttim
soruma tam cevap alamadım aslında kan tahlili falan bunlar ne zaman yapılması gerekıyor. Drdan istedim yapmadı. Kalp atışı dinlemedigimiz için miAllah korusun böyle şeyleri aklına getirme.
Ilk tahlilleri sağlık ocağında yapıyorlar. Siz hamilelik şüphem var dediğimizde yaparlar. Sonuç olumlu ise kendiniz devlete gidip ordan kese için falan çağırıyor doktor.soruma tam cevap alamadım aslında kan tahlili falan bunlar ne zaman yapılması gerekıyor. Drdan istedim yapmadı. Kalp atışı dinlemedigimiz için mi
Ben de gebelik kaydı actırdıgımda D vitamını ve demir takvıyelerını burdan ucretsız alabılırsınız dedıler bana da.. Doktor kontrolune gıderseniz, doktorunuzun verdıgı bebek İle ılgılı bılgılerı bıze de aktarın dedı, telefon numarası verdıKızlar sağlık ocağından ne gibi bir dönüş yapiyorlarkii Zaten hcg öğrenince hamilelik kaydı aciyorlar.
Benim hcgyi öğrenince 12 ve 16.haftada başlayacağım vitaminleri bile verdiler şimdiden onun dışında ne yapilacak?
Allah Allah bana öyle bir şey demediler. Ilk kan tahlili dışında gitmedim asm.yeBen de gebelik kaydı actırdıgımda D vitamını ve demir takvıyelerını burdan ucretsız alabılırsınız dedıler bana da.. Doktor kontrolune gıderseniz, doktorunuzun verdıgı bebek İle ılgılı bılgılerı bıze de aktarın dedı, telefon numarası verdı
Normalde bütün sağlık tesislerinin ortak bir sistemi var e-nabız. Yani hastanede bize gebelim tanısı atıldığında aile hekimleri burdan görüyor gebeleri. Ekstradan bizim gidip kaydolmamız gerekmiyor. Ama bu sefer sistemi güncellemediler herhalde yeni gebeler düşmedi sistemeBen dün gittim gebelik kaydı actırdım cnm, düşük oldugunda sısteme dustugu ıcın gormuslerdır belkı o sekilde aramıslardır, şimdi hamıle oldugunu bılmıyorlardır
Amann boşver sıkma tatlı canını. O kadar evde kaldık bir meyve verecektik elbet diyeydinKızlar selamlar,Sohrab sen merak ediyordun.
doktora gittim. 6+6 da kalp atışlarını duyduk. Ultrason da aynı tarihi verdi. Hiçbir sorun yok. Spor yapmaya başlayabilirim. Çok şükür rahatladım. Anneme söyledim korona zamanı kazayla mı oldu salak mısın gibi bir tepki verdi. Şu an ona ağlıyorum. Onun dışında iyiyim
Bence her aile hekiminin yopurt yiyişi farklı. Hepsi kafasına göre başlatıyorlar kayıtları demekki.soruma tam cevap alamadım aslında kan tahlili falan bunlar ne zaman yapılması gerekıyor. Drdan istedim yapmadı. Kalp atışı dinlemedigimiz için mi
Ben tahlıl de yaptırmadım orada, oyle bılgı verdı..Allah Allah bana öyle bir şey demediler. Ilk kan tahlili dışında gitmedim asm.ye
En doğru cevap bu galiba. Teşekkürler. Ben de olmassa pazartesi gideyim sağlık ocağınaBen de gebelik kaydı actırdıgımda D vitamını ve demir takvıyelerını burdan ucretsız alabılırsınız dedıler bana da.. Doktor kontrolune gıderseniz, doktorunuzun verdıgı bebek İle ılgılı bılgılerı bıze de aktarın dedı, telefon numarası verdı
Ben ilk öğrendiğimde saglık ocagına gittim süphem var diye hemen kan tahlillerini yaptı tsh b12 demir falan. 5gun sonrada devlete gittim 5+5de o da daha ayrıntılı testler istedi.soruma tam cevap alamadım aslında kan tahlili falan bunlar ne zaman yapılması gerekıyor. Drdan istedim yapmadı. Kalp atışı dinlemedigimiz için mi
Ayyy aynı anda yazmısız
Çok sevindim Herseyin yolunda olmasına
Hormonlardan bunlar hep, takma kafana, kıme ne yaa.. Yarın kucagına alınca ıyıkı dogurmussun dıyecek
Ayyy aynı anda yazmısız
Çok sevindim Herseyin yolunda olmasına
Hormonlardan bunlar hep, takma kafana, kıme ne yaa.. Yarın kucagına alınca ıyıkı dogurmussun dıyecek
Benım bi arkadsım da samsunda ozele gıdıyordu, o da gebelıgı kesınlesınce hemsıresiı aıle hekımınzin bulunduğu saglık ocagına kayıt yaptırın demıs..Normalde bütün sağlık tesislerinin ortak bir sistemi var e-nabız. Yani hastanede bize gebelim tanısı atıldığında aile hekimleri burdan görüyor gebeleri. Ekstradan bizim gidip kaydolmamız gerekmiyor. Ama bu sefer sistemi güncellemediler herhalde yeni gebeler düşmedi sisteme
Aıle hekımınızın bulunduğu saglık ocagına gıdın ama.. Hatta burada bi arkadas yazmıstı, aıle hekımı Bı kac ılac yazmıs gebelık te kullanabılecegıEn doğru cevap bu galiba. Teşekkürler. Ben de olmassa pazartesi gideyim sağlık ocağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?