2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ayy evet canım zor oluyordur. Zaten en kötüsü bir şey yiyememek oluyor o yüzden sor bakalım bi

Yok canm benım once acıldı, hatta kalp atıslarını pazartesi dinlicegimizi de belirttim
Aa erken açılmış. Ben sağlık ocağında beta verdim yüksek de çıktı ama onlardan bir dönüş olmadı ben de daha erken diye düşünmüştüm o zaman ben de actirayim bir ara

Kızlar sağlık ocağından ne gibi bir dönüş yapiyorlarkii Zaten hcg öğrenince hamilelik kaydı aciyorlar.
Benim hcgyi öğrenince 12 ve 16.haftada başlayacağım vitaminleri bile verdiler şimdiden onun dışında ne yapilacak?

Son düzenleme:
soruma tam cevap alamadım aslında kan tahlili falan bunlar ne zaman yapılması gerekıyor. Drdan istedim yapmadı. Kalp atışı dinlemedigimiz için mi
Ilk tahlilleri sağlık ocağında yapıyorlar. Siz hamilelik şüphem var dediğimizde yaparlar. Sonuç olumlu ise kendiniz devlete gidip ordan kese için falan çağırıyor doktor.

Ben de gebelik kaydı actırdıgımda D vitamını ve demir takvıyelerını burdan ucretsız alabılırsınız dedıler bana da.. Doktor kontrolune gıderseniz, doktorunuzun verdıgı bebek İle ılgılı bılgılerı bıze de aktarın dedı, telefon numarası verdı

Allah Allah bana öyle bir şey demediler. Ilk kan tahlili dışında gitmedim asm.ye

Ben dün gittim gebelik kaydı actırdım cnm, düşük oldugunda sısteme dustugu ıcın gormuslerdır belkı o sekilde aramıslardır, şimdi hamıle oldugunu bılmıyorlardır
Normalde bütün sağlık tesislerinin ortak bir sistemi var e-nabız. Yani hastanede bize gebelim tanısı atıldığında aile hekimleri burdan görüyor gebeleri. Ekstradan bizim gidip kaydolmamız gerekmiyor. Ama bu sefer sistemi güncellemediler herhalde yeni gebeler düşmedi sisteme

Amann boşver sıkma tatlı canını. O kadar evde kaldık bir meyve verecektik elbet diyeydin

soruma tam cevap alamadım aslında kan tahlili falan bunlar ne zaman yapılması gerekıyor. Drdan istedim yapmadı. Kalp atışı dinlemedigimiz için mi
Bence her aile hekiminin yopurt yiyişi farklı. Hepsi kafasına göre başlatıyorlar kayıtları demekki.

Selam kızlar dün hepimizde bi bulantı varmış
sabah minik kurbağamızı görmeye gittik herşey yolunda çok şükür haftasıyla uyumlu ama benım kan değerlerim bide d vitamin değerlerim çok düşük çıktı kan ilacı istemedim şimdilik çok bulantım olduğu için birde onu içemezdim , d vitamini yazdı .
yarın kızımın 1 yaş doğum günü var ondan bugün pasta süs falan aldık :)
Baya yoruldum şimdi uyuttum azcık çay keyfi galan yapıcam sizler n’aptınız.
birde bir sonraki kontrol 1 ay sonra eşi askere gidicek 1 aylık o gitmeden bi uğrucaz 11 haftalık flama olucam büyük ihtimalle

En doğru cevap bu galiba. Teşekkürler. Ben de olmassa pazartesi gideyim sağlık ocağına

Ben ilk öğrendiğimde saglık ocagına gittim süphem var diye hemen kan tahlillerini yaptı tsh b12 demir falan. 5gun sonrada devlete gittim 5+5de o da daha ayrıntılı testler istedi.

Ayyy aynı anda yazmısız
Çok sevindim Herseyin yolunda olmasına
Hormonlardan bunlar hep, takma kafana, kıme ne yaa.. Yarın kucagına alınca ıyıkı dogurmussun dıyecek
Ayyy aynı anda yazmısız
Çok sevindim Herseyin yolunda olmasına
Hormonlardan bunlar hep, takma kafana, kıme ne yaa.. Yarın kucagına alınca ıyıkı dogurmussun dıyecek

annemler biraz kötü bir dönemden geçiyorlar da. Yani bence kötü kendileri garip. Yaşlılıkta azdılar azcık. Anneanne ve dede olmaya hazır değiller. Ay hiç hazır da değilim ayol. Gezip tozuyorlar. Oturdukları evi kiraya verdiler. İstanbulun farklı semtlerinde ev tutup 1 sene oturup ev değiştiriyorlar ben evlendiğimden beri. Bayağı da eğleniyorlar bununla. Şimdi yine taşınma dönemindeler. Kiralar artmış ev sahibi çıkarıyor. E bunlar kendi kiracılarına fazla zam yapamadı. Şimdi cepten yicekler bayağı strese girmişler. Ama hakettiler bence
Salça yapacağı mevsimde gidiyor ev bakıyor bu korona zamanı. Ay çok dert yandım.
Bu arada çikolata kistim varmış sol yumurtalıkta. Onun için progestan verdi. Bir de ankilozan spondilit rahatsızlığım var benim romatizma bir çeşit. Günde 1 tane de koraspin alacağım.

Benım bi arkadsım da samsunda ozele gıdıyordu, o da gebelıgı kesınlesınce hemsıresiı aıle hekımınzin bulunduğu saglık ocagına kayıt yaptırın demıs..

En doğru cevap bu galiba. Teşekkürler. Ben de olmassa pazartesi gideyim sağlık ocağına
Aıle hekımınızın bulunduğu saglık ocagına gıdın ama.. Hatta burada bi arkadas yazmıstı, aıle hekımı Bı kac ılac yazmıs gebelık te kullanabılecegı

arkadaşlar disarda yemeknyiyromusunuz bazen canım hamburger, kebap,döner istiyor cok sağlıklı değil biliyorum. hafta bir kez yenilebilir saniirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…