2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim haftam adet tarihime göre belirlenecek inşallah cuma günü. Geç döllenme olduğu için doktor sat tarihimde değişiklik yapıcak tahmini 4 5 haftalık dedi keseye göre. Birşey sormak istiyorum. 2. gebeliği olanlar daha tecrübelidir. Hamilelikte kaçıncı aya kadar cinsel ilişki yasak, kaçıncı aydan sonra serbest?Doğuma yakın yine yasak sanırım. Bilgi sahibi tecrübeli anneler bilgilendirebilir mi?

Bugun saglık ocağından gebelik kaydımı başlattık, boyle Bı bılgı kartı hazırlamış ebe
Bende daha kalp atışı dinlenmedi ve kan ve diğer tahlillerime de bakmadı de o kadar ısrar ettim gebelik kaydım da oluşmadı. Hangi süreçten sonra oluyor bunlar. Devlet hastanesinde ilgilenmiyorlar maalesef

Bayanlar merhaba
Bir şey sorucam Beta HCG artış kontrolü için 48 saat şart mı
Perşembe günü 18 de vermiştim, 45-46 saat yetmez mi
Neden artış kontrol yaptırdınız. Ben devlete gidiyorum bizimle ilgilenmiyorlar mı. Bizde neden yapılmadı.

Ben dün gittim gebelik kaydı actırdım cnm, düşük oldugunda sısteme dustugu ıcın gormuslerdır belkı o sekilde aramıslardır, şimdi hamıle oldugunu bılmıyorlardır
Gebelik kaydını kalp atışından sonra mi açıyorlar canım?

Sabah olan da çok var bence. Senin ne zaman başlamıştı uzun süredir mi devam ediyor ?
4-5 gündür bu durumdayım çok uzun süredir değil ama 12-13. Haftaya kadar sürecek gibi

4-5 gündür bu durumdayım çok uzun süredir değil ama 12-13. Haftaya kadar sürecek gibi
Canım ben bir bulantı hapı not etmiştim Instagram da güvendiğim bir kişinin tavsiyesi idi. Ben de zor durumda kalırsam kullanmayı düşünüyorum doktoruma sorarak tabi. Adı Prilam Dr. Çok kötü olursan doktoruna danışarak kullanabilirsin. Baya baya rahatlatıyormus. Dünyaya dönüyorsun.

Neden artış kontrol yaptırdınız. Ben devlete gidiyorum bizimle ilgilenmiyorlar mı. Bizde neden yapılmadı.
İlk yaptırdığım test 75 çıkmıştı, biraz düşük geldi bana artmazsa terslik vardır diye yaptırdım. Artarsa sağlıklı gebeliktir diye.

Çok sağol canım ben bi doktoruma sorayım izin verirse hemen başlarım çünkü artık iki üç lokma alıyorum sonra bulantı başlıyor kendi yöntemlerimle de kusamıyorum berbat bir durum ikiz olunca galiba:)

Allah korusun böyle şeyleri aklına getirme.

Bende daha kalp atışı dinlenmedi ve kan ve diğer tahlillerime de bakmadı de o kadar ısrar ettim gebelik kaydım da oluşmadı. Hangi süreçten sonra oluyor bunlar. Devlet hastanesinde ilgilenmiyorlar maalesef
Benım de İlk randevum pazartesı, kalp atıslarını o zaman dinlicez dedım, bişey demedi ebe, progestan ıgnelerımı de o yapmıstı, asılama oldugumu bılıyordu, aıle hekımınızın bulunduğu saglık ocagından acarlar

Kızlar selamlar, Sohrab sen merak ediyordun.
doktora gittim. 6+6 da kalp atışlarını duyduk. Ultrason da aynı tarihi verdi. Hiçbir sorun yok. Spor yapmaya başlayabilirim. Çok şükür rahatladım. Anneme söyledim korona zamanı kazayla mı oldu salak mısın gibi bir tepki verdi. Şu an ona ağlıyorum. Onun dışında iyiyim

Ayyy aynı anda yazmısız
Çok sevindim Herseyin yolunda olmasına
Hormonlardan bunlar hep, takma kafana, kıme ne yaa.. Yarın kucagına alınca ıyıkı dogurmussun dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…