Sabah olan da çok var bence. Senin ne zaman başlamıştı uzun süredir mi devam ediyor ?Herkesin bulantısı gece oluyormuş. Galiba bir tek ben sabah uyanır uyanmaz kusuyorum ve kusmama rağmen geçmeyen bulantı yuzunden kahvaltı yapmadan günümü geçiriyorum
Canım sağlık ocağından mı açtırdın gebelik kaydınıAşılar varmıs, bi de bana dün d vitamını demir takvıyelerını burdan ucretsız olarak alabılırsınız dedı ebe, bu bılgı kartını hazırlmaıslar bi de
Bende daha kalp atışı dinlenmedi ve kan ve diğer tahlillerime de bakmadı de o kadar ısrar ettim gebelik kaydım da oluşmadı. Hangi süreçten sonra oluyor bunlar. Devlet hastanesinde ilgilenmiyorlar maalesefBugun saglık ocağından gebelik kaydımı başlattık, boyle Bı bılgı kartı hazırlamış ebe
Ben de şu anda berbat bulantım var. Benim artık gün boyu var bulantıSelam bu saatte burdayım nu nasıl bi bulantıdır ya
Neden artış kontrol yaptırdınız. Ben devlete gidiyorum bizimle ilgilenmiyorlar mı. Bizde neden yapılmadı.Bayanlar merhaba
Bir şey sorucam Beta HCG artış kontrolü için 48 saat şart mı
Perşembe günü 18 de vermiştim, 45-46 saat yetmez mi
Gebelik kaydını kalp atışından sonra mi açıyorlar canım?Ben dün gittim gebelik kaydı actırdım cnm, düşük oldugunda sısteme dustugu ıcın gormuslerdır belkı o sekilde aramıslardır, şimdi hamıle oldugunu bılmıyorlardır
Tüh.O kadar tutabilmiş kendini demek ki.Ya kızlar kayinpederim akrabalarına söylemiş ya hamile olduğumu ben daha 3 ay soylemicektim ya
4-5 gündür bu durumdayım çok uzun süredir değil ama 12-13. Haftaya kadar sürecek gibiSabah olan da çok var bence. Senin ne zaman başlamıştı uzun süredir mi devam ediyor ?
Canım ben bir bulantı hapı not etmiştim Instagram da güvendiğim bir kişinin tavsiyesi idi. Ben de zor durumda kalırsam kullanmayı düşünüyorum doktoruma sorarak tabi. Adı Prilam Dr. Çok kötü olursan doktoruna danışarak kullanabilirsin. Baya baya rahatlatıyormus. Dünyaya dönüyorsun.4-5 gündür bu durumdayım çok uzun süredir değil ama 12-13. Haftaya kadar sürecek gibi
İlk yaptırdığım test 75 çıkmıştı, biraz düşük geldi banaNeden artış kontrol yaptırdınız. Ben devlete gidiyorum bizimle ilgilenmiyorlar mı. Bizde neden yapılmadı.
Çok sağol canımCanım ben bir bulantı hapı not etmiştim Instagram da güvendiğim bir kişinin tavsiyesi idi. Ben de zor durumda kalırsam kullanmayı düşünüyorum doktoruma sorarak tabi. Adı Prilam Dr. Çok kötü olursan doktoruna danışarak kullanabilirsin. Baya baya rahatlatıyormus. Dünyaya dönüyorsun.
Allah korusun böyle şeyleri aklına getirme.Kızlar bişey soracağım sizi aile hekimliğinden ebeniz aradı mı? Beni kimse aramadı. Düşüğümde adamışlardı tam ne zaman hatırlamıyorum ama zaten 9+6 da düşük yapmıştım. Şimdide de 8+5 im. Ne zaman arayacaklar beni
Evet cnmCanım sağlık ocağından mı açtırdın gebelik kaydını
Benım de İlk randevum pazartesı, kalp atıslarını o zaman dinlicez dedım, bişey demedi ebe, progestan ıgnelerımı de o yapmıstı, asılama oldugumu bılıyordu, aıle hekımınızın bulunduğu saglık ocagından acarlarBende daha kalp atışı dinlenmedi ve kan ve diğer tahlillerime de bakmadı de o kadar ısrar ettim gebelik kaydım da oluşmadı. Hangi süreçten sonra oluyor bunlar. Devlet hastanesinde ilgilenmiyorlar maalesef
Yok canm benım once acıldı, hatta kalp atıslarını pazartesi dinlicegimizi de belirttimGebelik kaydını kalp atışından sonra mi açıyorlar canım?
Ayyy aynı anda yazmısızKızlar selamlar,Sohrab sen merak ediyordun.
doktora gittim. 6+6 da kalp atışlarını duyduk. Ultrason da aynı tarihi verdi. Hiçbir sorun yok. Spor yapmaya başlayabilirim. Çok şükür rahatladım. Anneme söyledim korona zamanı kazayla mı oldu salak mısın gibi bir tepki verdi. Şu an ona ağlıyorum. Onun dışında iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?