2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sorma herseye panik oluyorum. Bir kere dusuk yaptim belim agridi 2 saat sonra dusmustu. Simdi herseye evham yapiyorum. Icim rahat etmedi bugun baska bir doktora randevu aldim.
Ben de öyleyim hep olumsuz düşünüyorum kalp atışını duyamayacağım boş gebeliktir kesin diye kendi kendime zarar vereceğim atamıyorum kafamdan bu düşünceleri

Ben de öyleyim hep olumsuz düşünüyorum kalp atışını duyamayacağım boş gebeliktir kesin diye kendi kendime zarar vereceğim atamıyorum kafamdan bu düşünceleri
Simdi doktordan ciktim. Gercekten icimi rahatlatti. Bir kere kafanizdan sunu atin dedi siz hasta degilsiniz hamilesiniz. Hayatinizi kisitlamayin. Cok yiyip kilo almayin dedi:)

Simdi doktordan ciktim. Gercekten icimi rahatlatti. Bir kere kafanizdan sunu atin dedi siz hasta degilsiniz hamilesiniz. Hayatinizi kisitlamayin. Cok yiyip kilo almayin dedi:)
Doktor şu anki ruh halimi özetlemiş kendimi hasta gibi hissediyorum hahah:))

Hasta gibi hissetmemek elde değil ki bulantı,yorgunluk,kramplar her an bayılacak gibi geziyorum ortalıkta:)

Aynı ben görmediğim savaş entrika kalmıyor rüyalarda bu ara azaldi ama zor uyanıyorum şimdide

Aynı ben görmediğim savaş entrika kalmıyor rüyalarda bu ara azaldi ama zor uyanıyorum şimdide
O bende de var bugün 10 saat uyumuşum arkadaşım uyandırmasaydı uçağı kaçıracağız diye rekora koşuyordum

Benim de ilk defa bu gece bulantı yokladı, uyuyamadım bir süre. Gündüzleri bir şey yok ama geceleri hafiften yokluyor artık
Herkesin bulantısı gece oluyormuş. Galiba bir tek ben sabah uyanır uyanmaz kusuyorum ve kusmama rağmen geçmeyen bulantı yuzunden kahvaltı yapmadan günümü geçiriyorum

Kızlar bişey soracağım sizi aile hekimliğinden ebeniz aradı mı? Beni kimse aramadı. Düşüğümde adamışlardı tam ne zaman hatırlamıyorum ama zaten 9+6 da düşük yapmıştım. Şimdide de 8+5 im. Ne zaman arayacaklar beni

Ayy ne bu yaa, kendıme nazar ettim bulantı yok diye, gece midem bulanmıstı, şimdi de bulanıyor

Ya kızlar kayinpederim akrabalarına söylemiş ya hamile olduğumu ben daha 3 ay soylemicektim ya
Bizde carsamba doktora gidicez ve sylemeyi dusunuyoruz ailelere ama birak kayinpederi benim kendi annem dayanamaz herkese soyler, sevincten iste durduramiyorlar kendilerini

Ben dün gittim gebelik kaydı actırdım cnm, düşük oldugunda sısteme dustugu ıcın gormuslerdır belkı o sekilde aramıslardır, şimdi hamıle oldugunu bılmıyorlardır

Bu gebelik kaydi ne icin aciliyor acaba
Aşılar varmıs, bi de bana dün d vitamını demir takvıyelerını burdan ucretsız olarak alabılırsınız dedı ebe, bu bılgı kartını hazırlmaıslar bi de

Eklentiler

• IMG_20201023_112248.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 37
Bizde carsamba doktora gidicez ve sylemeyi dusunuyoruz ailelere ama birak kayinpederi benim kendi annem dayanamaz herkese soyler, sevincten iste durduramiyorlar kendilerini
Evet cnm tutamiyorlar ins saglikli sekilde bebislerime kavuşuruz

arkadaşlar hamileligin ilk 3 ayında saç boyanmiyor diye biliyorum ancak ondan sonra saç boyanabilirmiss. siz boyamayı düşünüyor musunuz organik boya alacam bir tavsiyeniz var mı?

Kansızlıktan değilde kafeinden çay ve kahve çok önerilmiyor günlük hamile kadının maksimum alabileceği kafeini ve çaydaki kafeini araştırarak bir denge kurabilirsin
Kızlar valla mide bulantim yok yok dedim benim bulantım sabah uyanınca değil şimdi uyuyacağım zaman başlıyor acaba neden
Benimde gece oluyor yatmadan önce dişlerimi fırçalarken afedersin kusmamak için zor tutuyorum kendimi
Günaydın kızlar kuru öksürük var ya bende ne yapsam ne içsem iyi gelir biraz başımda ağrıyor
Bir çay tabağına yada minik bi kaseye biraz bal koy üstüne limon sık iyice karıştır hafif seyrek bi kıvamı olacak üstüne toz zencefil dök onu da iyice karıştır sonra onu yavaş yavaş ye tadı güzel oluyor ama şimdi hamilesin tiksinebilirsin belki öyle bir şey olursa zorlama kendini. Bir de ıhlamur içebilirsin hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…