Farklı Bi bakış açısı:) tetanoz oldum ilk gebelikte. 2 doz oldum. 3.yü de doğumdan 6 ay sonra oldum. Şu an gerekli değil sanirim. Olursa yine olurum ama.gebelikte hiçbir aşıyı olmayı düşünmüyorum. Tetanoz dahil. Sonuçta aşılar da çok masum değil ve daha gelişimini tamamlamaya çalışan bağışıklığı olmayan bir bebek var içinde. Virüs almam durduk yere.
125 lira veriyorum henüz tahlil falan yaptırmadım bakalım onda ne isteyeceklerÖzel hastahane ya da muayenehaneye gidenler muayene için ne kadar veriyorsunuz acaba?
Tahliller için devlete gidenler var. Ben sağlık ocağı ve dahiliyeye giderek onları halletmiştim125 lira veriyorum henüz tahlil falan yaptırmadım bakalım onda ne isteyecekler
Bende öyle yapmayı düşünüyorum sağlık ocaginin yapmadığını özelde yaptırırım devlette 1 aydan önce randevu alamam kiTahliller için devlete gidenler var. Ben sağlık ocağı ve dahiliyeye giderek onları halletmiştim
Haklısınız. Benim etrafım hastahanelerle çevrili o yüzden rahatım galiba :)Bende öyle yapmayı düşünüyorum sağlık ocaginin yapmadığını özelde yaptırırım devlette 1 aydan önce randevu alamam ki
Kan verdim gecen cuma 961 di:)Ben de yarın gideceğim daha gitmedim o yüzden kese görünür mü bilmiyorum bakalım ne olacak sen kan verdin mi
200 tl muayene ama doktor yeni actigi icin ucuza gidiyorumÖzel hastahane ya da muayenehaneye gidenler muayene için ne kadar veriyorsunuz acaba?
Ne zaman yapiyorlar cnm o aşıyıTetanoz olmamak çok tehlikeli hem anne hem bebek için :/ Ben gerek varsa yine olurum.
Oyy hadi maşallah benim 202 çıktı beklenen adet günündeKan verdim gecen cuma 961 di:)
Aynıyız deseneYok ben düşünmüyorum. Daha önce hiç olmadım
155veriyoruz
Her sabah yumurta yemek lazım bence. Eti ben şuan yiyemiyorum ama ilerleyen aylarda bulantim geçince illaki yemem lazim
Yok canım kızım var. Ikinci de kız olursa degme keyfimekız çocuklarını çok seviyorum ben. Ama erkek olursa da başımızın tacı eşim çok sevinir
Bagli oldugun saglik ocagindaki hemsire sizi bilgilendirir 4 aylik ve 6 aylik ken falandi canim yapilmasi gereken bir asi hicbir asinin keyfiye ciktigini dusunmuyorumNe zaman yapiyorlar cnm o aşıyı
27-36 hafta arasıNe zaman yapiyorlar cnm o aşıyı
Canım ben de haftaya salı gidicem 5+4 te. Dün baktırdım 2670 çıktı normal mi dersiniz bu 4+5 için?Canım hemen hemen gebelik haftamız aynı gibi senin beta değeri kaç şuan ? Bende haftaya gitcem doktora kalp atışı duyulur mu merak ediyorum
Tetanoz olmamak çok tehlikeli hem anne hem bebek için :/ Ben gerek varsa yine olurum.
Farklı Bi bakış açısı:) tetanoz oldum ilk gebelikte. 2 doz oldum. 3.yü de doğumdan 6 ay sonra oldum. Şu an gerekli değil sanirim. Olursa yine olurum ama.
Ben 3.cüyü olmamiştim 2 doz oldum yine gerekir mi bilmiyorum ama yaptırırım gerekirse.Farklı Bi bakış açısı:) tetanoz oldum ilk gebelikte. 2 doz oldum. 3.yü de doğumdan 6 ay sonra oldum. Şu an gerekli değil sanirim. Olursa yine olurum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?