2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Farklı Bi bakış açısı:) tetanoz oldum ilk gebelikte. 2 doz oldum. 3.yü de doğumdan 6 ay sonra oldum. Şu an gerekli değil sanirim. Olursa yine olurum ama.

Benimki de 220 tl olmuş :/ Sene başında da zam gelir kesin. Ben de her ay gelemeyeceğimi söyleyeceğim hem ücret zorlayacağı hem oğlumu bırakacak kimse olmadığı için. Anlayışla karşılar diye umuyorum. ^^,
İki sene önce oğlumda 80 tlydi .

Aynıyız desene

Ben tetanoz olmuyorum yeni gebelik geçirdiğim için :)

Canım hemen hemen gebelik haftamız aynı gibi senin beta değeri kaç şuan ? Bende haftaya gitcem doktora kalp atışı duyulur mu merak ediyorum
Canım ben de haftaya salı gidicem 5+4 te. Dün baktırdım 2670 çıktı normal mi dersiniz bu 4+5 için?

Kızlar 4+2 de beta 970 çıkmıştı.4+5 te 2670 çıktı. Şu an normal mi dersiniz?

Tetanoz olmamak çok tehlikeli hem anne hem bebek için :/ Ben gerek varsa yine olurum.

nerden kapıcaz ki tetanız mikrobunu hijyenik ameliyathane ortamında doğum yaparken. Risk almamak için yapıyorlar o aşıları. Ama bebeciklerin bağırsaklarına yerleşirse o vücuda enjekte edilen virüs daha büyük risk. Doğal olmayan yöntemlerden kaçmaya çalışıyorum.

Farklı Bi bakış açısı:) tetanoz oldum ilk gebelikte. 2 doz oldum. 3.yü de doğumdan 6 ay sonra oldum. Şu an gerekli değil sanirim. Olursa yine olurum ama.

yan etki yaptı mı hiç? Benim oto immün hastalığım var vücuduma dışarıdan alacağım değişik müdahalelerden kaçınıyorum. Garip tepkiler verebiliyor. Ayrıca tetanoz mikrobu çok tehlikeli olabilir bebek için. Bana sağlık ocağında doktor gebelikten önce tetanoz aşısı ol gebelikte riskli olabilir bebek için aşı olmak demişti. Ben açıkçası zaten aşı konusunda temkinliyim. Çocuğuma yaptırırım çocuk hastalıkları aşılarını da kendim abidik kubidik şeyleri olmam.

Ben 3.cüyü olmamiştim 2 doz oldum yine gerekir mi bilmiyorum ama yaptırırım gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…