Sende çok sorun olmamış ne güzel. Kullanmak zorunda kalırsam bende de hafif etkiler olur umarım böyleBen bi 5-6 yıl önce kullanmıştım ilaç içiyorsun adet tarihin yaklaşınca her gün bir tane 10 gün falandı galiba tam hatırlamıyorum ilacı bıraktım 2-3 gün sonra adet oldum karnımda şişlik vardı hafif bi de biraz daha fazla oldu diye hatırlıyorumadet döngüm düzenlidir herhangi aşırı büyük bir etkisi olmadı düğüne benimde denk gelebilme ihtimali var bende içebilirim
Biraz dış çekim gününe bağlı. Düşündüğümüz gün olursa balayının 3. günü biterBalayinin ilk günü bitiyorsa gerisi sorun değil ya kotex gece kullan. İki iç çamaşırı da üst üste giy hiçbir şey olmaz. Bu şekilde bir gün geçirdiğim oldu
İnşallah sizde yan etkisi olmaz herkesin bünyesi farklı tabiEvet bu yorumlardan çok okudum. Ağrıdan duramayanları falan çok gözüm korktu
gelinlikle de mümkün değil rahat edemem tüm gün aklım orda olcak burnumdan gelcek
Sabah kuafördeki sabahlığımdan tut gün boyu bembeyazım
Kişiden kişiye fark ediyor demek kiSende çok sorun olmamış ne güzel. Kullanmak zorunda kalırsam bende de hafif etkiler olur umarım böyle
Şu hasta külotlarından kullansan? Ben kendim için alternatif olarak düşünmüştüm. Taşma ihtimali hiç yok.Evet bu yorumlardan çok okudum. Ağrıdan duramayanları falan çok gözüm korktu
gelinlikle de mümkün değil rahat edemem tüm gün aklım orda olcak burnumdan gelcek
4-5 i olsa o kadar iyi olcaktı kiKişiden kişiye fark ediyor demek kibirşey diyemiyorum bende çok çok aşırı bir olumsuzluk yaşanmadı Benim düğün tarihime geliyordu bende düşünmüştüm açıkçası çünkü gelinlikle hiç rahat edemem diye bu ay gecikince kurtardım galiba ama yinede belli olmaz
Aslında son çare olarak olabilir bak. Çok sağol aklıma gelmemişti hiçŞu hasta külotlarından kullansan? Ben kendim için alternatif olarak düşünmüştüm. Taşma ihtimali hiç yok.
4-5 i olsa o kadar iyi olcaktı ki
20 sine ertelenirse tam tamına aynı güne denk gelecek
Ben de rahat edemem o kadar şeyin içinde bu derdim çıktı bir de ne güzel
Aynen alternatif oluyor ablam lohusayken kullanmıştı oradan biliyorum gerçekten normal gün gibi her şeyi yapabilirsin.Şu hasta külotlarından kullansan? Ben kendim için alternatif olarak düşünmüştüm. Taşma ihtimali hiç yok.
Evet şu malum sözlükte de bunun yorumları vardı hepBen bu hapı kullanmıştım.
Balayında bitiyorsa eğer kendini bu strese sokma. Cok kullanıslı ben bir defa kullanmıstım covidin ilk zamanlarında işte nefes alamıyorduk 2 defa taşıp forma değiştirmiştim en son bunu giydim geceye kadar koşturdumAslında son çare olarak olabilir bak. Çok sağol aklıma gelmemişti hiç
Sağlık ocağına danışcam bi ordaki hemşire kullanma derse pedden daha iyidir
Bünyeye göre değişiyor tabi de ben de kullanmıştım bıraktıktan iki gün sonra da geliyo hemen çok ağrı olmustu ama düzenim bozulmamıştı. Rahatsız hissetmen çok normal ben olsam yine kullanırdım o ağrıyı bildiğim halde çünkü bir defalık bir şey4-5 i olsa o kadar iyi olcaktı ki
Çok mantıklı hiç aklıma gelmemiştiŞu hasta külotlarından kullansan? Ben kendim için alternatif olarak düşünmüştüm. Taşma ihtimali hiç yok.
Biz Kadınların böyle problemleri hiç ama hiç bitmiyor4-5 i olsa o kadar iyi olcaktı ki
Dış çekim tarihini yanlış hesaplamışım. Balayının 2 günü çöp oluyoBalayında bitiyorsa eğer kendini bu strese sokma. Cok kullanıslı ben bir defa kullanmıstım covidin ilk zamanlarında işte nefes alamıyorduk 2 defa taşıp forma değiştirmiştim en son bunu giydim geceye kadar koşturdum
Ben normalde bile regl iken şu sürekli arkama bak diyen kız arkadaşlar olur ya heh onlardanımBünyeye göre değişiyor tabi de ben de kullanmıştım bıraktıktan iki gün sonra da geliyo hemen çok ağrı olmustu ama düzenim bozulmamıştı. Rahatsız hissetmen çok normal ben olsam yine kullanırdım o ağrıyı bildiğim halde çünkü bir defalık bir şey
İnşallah bunların hiç birine gerek kalmazDış çekim tarihini yanlış hesaplamışım. Balayının 2 günü çöp oluyoBana bu hesaplarıma göre hap yolu görünür
Neyse bakarsın pazartesi çok güzel bi açıklama gelir hiçbirine gerek kalmaz
İnşallah bekliyoruzDış çekim tarihini yanlış hesaplamışım. Balayının 2 günü çöp oluyoBana bu hesaplarıma göre hap yolu görünür
Neyse bakarsın pazartesi çok güzel bi açıklama gelir hiçbirine gerek kalmaz
Ben normalde bile regl iken şu sürekli arkama bak diyen kız arkadaşlar olur ya heh onlardanımbir de o durumda nolurum acaba
Sende sinir stres şişkinlik oldu mu peki
bende bir kere kullanmıştım kendimi patlayacak bir bomba gibi şişko hissediyordum ki zayıfımdırda normalde.Evet bu yorumlardan çok okudum. Ağrıdan duramayanları falan çok gözüm korktu