2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Sende çok sorun olmamış ne güzel. Kullanmak zorunda kalırsam bende de hafif etkiler olur umarım böyle

Balayinin ilk günü bitiyorsa gerisi sorun değil ya kotex gece kullan. İki iç çamaşırı da üst üste giy hiçbir şey olmaz. Bu şekilde bir gün geçirdiğim oldu
Biraz dış çekim gününe bağlı. Düşündüğümüz gün olursa balayının 3. günü biter

dış çekimi hemen ertesi gün yapmayalım dedik. O kadar yorgunluk üstüne sabah erkenden kuaföre git poz ver zor geldi..

İnşallah sizde yan etkisi olmaz herkesin bünyesi farklı tabi

Sende çok sorun olmamış ne güzel. Kullanmak zorunda kalırsam bende de hafif etkiler olur umarım böyle
Kişiden kişiye fark ediyor demek ki birşey diyemiyorum bende çok çok aşırı bir olumsuzluk yaşanmadı Benim düğün tarihime geliyordu bende düşünmüştüm açıkçası çünkü gelinlikle hiç rahat edemem diye bu ay gecikince kurtardım galiba ama yinede belli olmaz

Şu hasta külotlarından kullansan? Ben kendim için alternatif olarak düşünmüştüm. Taşma ihtimali hiç yok.

4-5 i olsa o kadar iyi olcaktı ki
20 sine ertelenirse tam tamına aynı güne denk gelecek
Ben de rahat edemem o kadar şeyin içinde bu derdim çıktı bir de ne güzel

Aslında son çare olarak olabilir bak. Çok sağol aklıma gelmemişti hiç
Sağlık ocağına danışcam bi ordaki hemşire kullanma derse pedden daha iyidir
Balayında bitiyorsa eğer kendini bu strese sokma. Cok kullanıslı ben bir defa kullanmıstım covidin ilk zamanlarında işte nefes alamıyorduk 2 defa taşıp forma değiştirmiştim en son bunu giydim geceye kadar koşturdum

4-5 i olsa o kadar iyi olcaktı ki
20 sine ertelenirse tam tamına aynı güne denk gelecek
Ben de rahat edemem o kadar şeyin içinde bu derdim çıktı bir de ne güzel
Bünyeye göre değişiyor tabi de ben de kullanmıştım bıraktıktan iki gün sonra da geliyo hemen çok ağrı olmustu ama düzenim bozulmamıştı. Rahatsız hissetmen çok normal ben olsam yine kullanırdım o ağrıyı bildiğim halde çünkü bir defalık bir şey

Dış çekim tarihini yanlış hesaplamışım. Balayının 2 günü çöp oluyo Bana bu hesaplarıma göre hap yolu görünür
Neyse bakarsın pazartesi çok güzel bi açıklama gelir hiçbirine gerek kalmaz

Ben normalde bile regl iken şu sürekli arkama bak diyen kız arkadaşlar olur ya heh onlardanım bir de o durumda nolurum acaba
Sende sinir stres şişkinlik oldu mu peki

Ben normalde bile regl iken şu sürekli arkama bak diyen kız arkadaşlar olur ya heh onlardanım bir de o durumda nolurum acaba
Sende sinir stres şişkinlik oldu mu peki
Evet zaten normalde de gergin olurum içince yine olmuştu fark etmedi aslında her iki türlü de sinir stres olacaktım çünkü Sen bilirsin tabi iyi karar vermek lazım

bende bir kere kullanmıştım kendimi patlayacak bir bomba gibi şişko hissediyordum ki zayıfımdırda normalde.
Sonra bıraktıktan sonra adet olana kadar geçen sürede çok huzursuzdu sancı giriyordu ama adet başlamıyordu falan.
Amaaa denk gelse her şeyi göze alıp yine içerim :) o kadar tatile gideceğim yüzemeyeceğim falan daha çok bunalıma girerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…