Hadi yaa. Zaten çok zayıf değilim iyice şişmesem baribende bir kere kullanmıştım kendimi patlayacak bir bomba gibi şişko hissediyordum ki zayıfımdırda normalde.
Sonra bıraktıktan sonra adet olana kadar geçen sürede çok huzursuzdu sancı giriyordu ama adet başlamıyordu falan.
Amaaa denk gelse her şeyi göze alıp yine içerim :) o kadar tatile gideceğim yüzemeyeceğim falan daha çok bunalıma girerdim
Öyle bir diyet yapıyorum ki geberiyorum aclıktanHadi yaa. Zaten çok zayıf değilim iyice şişmesem bari
Bana da lazımÖyle bir diyet yapıyorum ki geberiyorum aclıktan
Ben spor yaparken sakatlandım 1 ay önce. Kolumu yeni yeni hareket ettiriyorum o yüzden spor yapmıyorum. Chloe beni mahvetti ahahahahahaBana da lazımbirkaç gündür gerginlikten dağıttım iyice kendimi , bugün dikkat etmeye başladım şimdi de az spor yapayım bari erisin bütün bunlar en güzel günümüz için
64 kilo olmuşum ben de, gelinlik alınırken 61dimÖyle bir diyet yapıyorum ki geberiyorum aclıktan
Ben kalıcı oje yaptırcam, protezde takılır çıkar diye korktuğum için kalıcı oje daha kullanışlı geliyorNikah günümde protez tırnak yaptırmak istiyorum kullanan var mı kızlar ve balayında güzel dursun istiyorum
Tırnaklarımın yapısını sevmediğim için protez düşünüyorum benBen kalıcı oje yaptırcam, protezde takılır çıkar diye korktuğum için kalıcı oje daha kullanışlı geliyor
Ya kısa falan varsa yaptır uzun cidden itici oluyorTırnaklarımın yapısını sevmediğim için protez düşünüyorum bençok cadı gibi upuzun yaptırmam güzel olmuyor
Benim tırnaklarım da sanayici tırnağı gibi ya evde bakım yapsam düzelir mi acepTırnaklarımın yapısını sevmediğim için protez düşünüyorum bençok cadı gibi upuzun yaptırmam güzel olmuyor
Spor dediğim LeslieBen spor yaparken sakatlandım 1 ay önce. Kolumu yeni yeni hareket ettiriyorum o yüzden spor yapmıyorum. Chloe beni mahvetti ahahahahaha
Ben kısa küt french yaptırıcamNikah günümde protez tırnak yaptırmak istiyorum kullanan var mı kızlar ve balayında güzel dursun istiyorum
Ben chloe yaptım gebertti beni salak karıSpor dediğim Leslieötesi benim için fazla olur şuan valla dediğin gibi riskli
Allahtan gelinlikler üç beş kiloda farkettirmiyor64 kilo olmuşum ben de, gelinlik alınırken 61dim
Çok az uzasa ve biraz da keskin bir kesim ile düzelir benceBenim tırnaklarım da sanayici tırnağı gibi ya evde bakım yapsam düzelir mi acepEki Görüntüle 2854846
Onu yapamıyorum başlamam ve bitirmem bir olmuştuBen chloe yaptım gebertti beni salak karı
Benim nişan elbisem bana olmadı. Resmen üstten zebellah gibi olmusum cok üzüldümAllahtan gelinlikler üç beş kiloda farkettirmiyorbenimki ipli model zaten kilo alırsam da alt bedenden alıyorum
Benimki de ipli o yüzden yedim içtimAllahtan gelinlikler üç beş kiloda farkettirmiyorbenimki ipli model zaten kilo alırsam da alt bedenden alıyorum
Benimki de asla olmaz nişanda yok zayıftımBenim nişan elbisem bana olmadı. Resmen üstten zebellah gibi olmusum cok üzüldüm
Düzelir tabi ki kuaföre de gidersen daha iyi aslında hallederlerBenim tırnaklarım da sanayici tırnağı gibi ya evde bakım yapsam düzelir mi acepEki Görüntüle 2854846