- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Aynen özellikle araştırdım öyle yaptırmamYa kısa falan varsa yaptır uzun cidden itici oluyor
Nişan elbisemi dış çekimde giyicem o yüzden ona sıgmam lazımBenimki de asla olmaz nişanda yok zayıftımNişan elbisemi sattım ama gelinlik ölçüm 56-58 kilo arasındayken aldırmıştım diye hatırlıyorum şimdi 58-59 falanım ödem tutmasın bedenim düğün arefesi çok yemeğe falan gidilir misafirler falan
Zamanımız var dahaNişan elbisemi dış çekimde giyicem o yüzden ona sıgmam lazımgelinliğimi 54 kiloyken aldım, 58oldum ve fermuarlı ipli değil. Cidden ölüm diyetine girdimdkfkfkf kalkarken gözüm kararıyo ayaklarım titriyor
Zaten hep bize var bu yasaklarVah bize
Bu nolcak, dün bi futbolcu evlenmiş bildiğin kalabalık şekilde ah ahhVah bize
Haberin linkini yollasana hangi illermisAyy bi de bunlar türedi..
İl il ayrılmaz herhalde??
Sanmam hep diyorlar ama olmuyor yada 100 kişi değil 50 kişiydi mesela riskli iller.Ayy bi de bunlar türedi..
Linkini atsana bakalımAyy bi de bunlar türedi..
İnanamıyorum artık ya, benim instagramdan baktığım ve kaydettiğim modeli beğenmişsin denizadaYapay durmadığı müddetçe çok güzel görünüyor bence bir bak istersen biraz renk gelmiş olur ama tabi sen bilirsinBu gibiEki Görüntüle 2854575
Bence deee, çok sevindim8bin vaka... bence acılacak artık cok güzel düştük
Ben de doğal yöntemlerle şimdiden öne çekmeye çalışayım, ağustosa rahat olayım diyordum ama tam tersi öne çekeceğime gecikti bu ay4-5 i olsa o kadar iyi olcaktı ki
20 sine ertelenirse tam tamına aynı güne denk gelecek
Ben de rahat edemem o kadar şeyin içinde bu derdim çıktı bir de ne güzel
Aynı şekilde dedik ki nikaha kadar zorunda olmadıkça bir süre konuşmayalım ikimizde çok gerginiz. Canım bence susalım en iyisi ya. Tamam diyip geçmek lazım ben diyemiyorum huzurum kaçıyor bu yüzden ama sen kendin için de en azından sen mutlu olAynen son zamanlarda cok arttı normalde kolay kolay tartışmayan bir çiftiz ama sürekli gerginlik ve tartışma var. Yok davetiye modeli konusunda değil, o da bana bıraktı sayı olarak 200 dedim o da 250 olsun dedi. Ben de 200 yeter zaten öyle çok kişiyi çağırmayacagız dedim. Beni kaale almıyorsun benim söylediklerim umrunda değil diye bir başladı tartıştık. Konusmuyoruz su an.
Evett bende nikahtan 1 hafta öncesi için randevu aldım yaptırıcam jel protez tırnak çok mantıklı.Nikah günümde protez tırnak yaptırmak istiyorum kullanan var mı kızlar ve balayında güzel dursun istiyorum
Davetiyemi bastırdım bugün. Ben inanıyorum, moralini bozmaKızlar nolur kesin olmayan kötü haberler atmayalım artık buraya. Twitterde çok kötü şeyler yazıyor temmuzda açılıcağı falan yazıyor. Nikahlara bile kimse 10-15 kişi yazıyor. Moralim o kadar kötü ki reglim gecikti 8 gün resmen...
Ayyyy çok sevindim hadi inşallah en mutlu günlerinden biri olsun düğünün canım benim. Allah çok mutlu etsinnnDavetiyemi bastırdım bugün. Ben inanıyorum, moralini bozma