2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Nişan elbisemi dış çekimde giyicem o yüzden ona sıgmam lazım gelinliğimi 54 kiloyken aldım, 58oldum ve fermuarlı ipli değil. Cidden ölüm diyetine girdimdkfkfkf kalkarken gözüm kararıyo ayaklarım titriyor

Ayy bi de bunlar türedi..
İl il ayrılmaz herhalde??

Eklentiler

• 23C73CEC-DD07-4243-B423-C29D5A30E544.jpeg
    120,4 KB · Görüntüleme: 31
4-5 i olsa o kadar iyi olcaktı ki
20 sine ertelenirse tam tamına aynı güne denk gelecek
Ben de rahat edemem o kadar şeyin içinde bu derdim çıktı bir de ne güzel
Ben de doğal yöntemlerle şimdiden öne çekmeye çalışayım, ağustosa rahat olayım diyordum ama tam tersi öne çekeceğime gecikti bu ay artık daha da geciksin diye uğraşacağım. O da olmazsa ben de ilaç kullanırım. Çünkü ben zaten ilk 3 gün çok yoğun şekilde regl oluyorum. Denk gelirse hayatta foto çekimi-kına-düğün falan yapamam yani o şekil.

Aynı şekilde dedik ki nikaha kadar zorunda olmadıkça bir süre konuşmayalım ikimizde çok gerginiz. Canım bence susalım en iyisi ya. Tamam diyip geçmek lazım ben diyemiyorum huzurum kaçıyor bu yüzden ama sen kendin için de en azından sen mutlu ol

Kızlar nolur kesin olmayan kötü haberler atmayalım artık buraya. Twitterde çok kötü şeyler yazıyor temmuzda açılıcağı falan yazıyor. Nikahlara bile kimse 10-15 kişi yazıyor. Moralim o kadar kötü ki reglim gecikti 8 gün resmen...

Dua edelim bol bol güzel konuşalım güzel olsun. Kötüyü çağırmayalı. Toplantı yapılana kadar güçlü duralım

Davetiyemi bastırdım bugün. Ben inanıyorum, moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…