2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kına organizasyoncum beni pazartesi için provaya çağırdı kıyamadığım çok emin kesin açılacak diyor. 17 mayısta da böyle diyodun diyorum yok yok şimdi kesin diyo bana gitsem mi bilemedim

Kına organizasyoncum beni pazartesi için provaya çağırdı kıyamadığım çok emin kesin açılacak diyor. 17 mayısta da böyle diyodun diyorum yok yok şimdi kesin diyo bana gitsem mi bilemedim
Cok tatlı Git bence. Ne kadar umutlu cok şeker inşallah hepimiz böyle güzel günler görürüz

Cok tatlı Git bence. Ne kadar umutlu cok şeker inşallah hepimiz böyle güzel günler görürüz
Evet tatlı biri 17 sinden sonra eminim diyordu hala çok emin
Sorcam yarın gelirim ama ertelersem nolcak tekrar alırsın değil mi diye.
Böyle ilk kez düğünle alakalı bi durum olunca tuhaf oldum, malum evleneceğimi hissedemiyodum ilk oldu

Ben de provaya gidiyorum haftaya. Heyecanlıyım biraz. Cok yoruldum pudracım artık bir gelisme haber istiyorum

Bu arada günümüzü değiştirdik bugün, yani ertelersek 25i olacaktı ama 20sindeki çift temmuza atmış tarihini
Hem daha erken, hem de pazar. İlaç gibi geldi resmen. Ama kına 19u olamıyor arası 2-3 gün olcak o da sorun değil
Adamı bugün darladım sorularımla, temmuza kalma ihtimali yok hiç merak etme en kötü ihtimal 1inde açılır 15inde rahatlar dedi
Biz bu kadar çifti hangi güne sığdırcaz hiç oraları düşünme falan dedi
Yine de bekleyelim dedik bekliyoruz 3 güncük daha. Davetiyeyi seçtik 2 günde elimize ulaşırmış en azından seçmiş olduk
Yarın da bindallımı alcam

Keske pazara almasaydın pazar günü su an belirsiz gibi görünüyor cumartesi yok muydu

Ben de bi prova lafı duyunca aaa evleniyorum galiba dedim
Valla düğün salonları çok umutlu konuştu. Bugün gittiğimizde çiçekleri süsleri asıyorlardı. Ayarlamaya başlamışlar bile ortamı
Onlar da cok magdur cünkü, cok caba sarf ediyorlar.

Keske pazara almasaydın pazar günü su an belirsiz gibi görünüyor cumartesi yok muydu
Daha almadık pazartesi karar vereceğiz de. 20 haziranda pazar yasağı olacağını hiç sanmıyorum ya Geçen sene bile yoktu
Bir de üstüne basa basa adam düğünler açılırsa haftasonu yasağını unut dedi onun lafıyla gaza geldik biraz

Kızlar twitterde bunu gördüm gerçekse bayılıcam şimdi... Yalan haberdir değil mi???

Eklentiler

• 8CE2C8AA-44F5-4E9D-878C-F21CB617C6DE.jpeg
    113,1 KB · Görüntüleme: 34
Onlar da cok magdur cünkü, cok caba sarf ediyorlar.
Evet ya yazık ellerinde liste var her gün temize çekiyolarmış baştan.
Salona bile gittiğimizde bizden başka 3-4 çift daha vardı
Sürekli yeni gün ayarlıyolar. Açılmazsa bu kadar çiftin parasını ödemek zorundayız biz napacağız dediler. Haklılar da

Benim salonum da pazar yasagı olabilecegini söyledi. Herkes ayrı yerden calıyor afakanlar bastı beni artık

Benim salonum da pazar yasagı olabilecegini söyledi. Herkes ayrı yerden calıyor afakanlar bastı beni artık
Olursa da temmuza kalır ya da hafta içine öyle böyle olacak artık bu sene..
Şu an alabileceğimiz başka tarih yok zaten temmuzda hele hiç yok
Ama her gün uğrayın dedi salon sahibi, sürekli değiştirdikleri için yeni günler açılıyomuş saat başı

Arayın bence neden sürekli ugruyorsunuz ki daha saglıklı olur iletisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…