- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
İnşallah canım kaldık pazartesiye. Ama Allah biliyor ya sizler için çok sevindim. Bugün onu dediklerini duydum kızlara yazayım akşam dedim. Nişanlım da diyor hangi kızlarHiiiç moralini bozma. Her türlü halledersiniz
Ben de cimere yazarken gördü, şaka yapıyorsun heralde falan dedi. Yok dedim kızlar attı hep beraber atıyoruz, hangi kızlar dedi , anlattım. Minik bir çete olmussunuz acarlar artık eminim dediİnşallah canım kaldık pazartesiye. Ama Allah biliyor ya sizler için çok sevindim. Bugün onu dediklerini duydum kızlara yazayım akşam dedim. Nişanlım da diyor hangi kızlarburadan bahsettim de kendi düğünün gibi heyecanlandın saftirik diyor bana
Gün alırsınız merak etmeyin Ağustos ayı çok dolmuyor genelde Haziran ve Temmuz ayı doluydu biz gün alırken deİnşallah canım kaldık pazartesiye. Ama Allah biliyor ya sizler için çok sevindim. Bugün onu dediklerini duydum kızlara yazayım akşam dedim. Nişanlım da diyor hangi kızlarburadan bahsettim de kendi düğünün gibi heyecanlandın saftirik diyor bana
Erkekler küçümsüyorlar ammaaa böyle şeyler işe yarıyor haberleri yokBen de cimere yazarken gördü, şaka yapıyorsun heralde falan dedi. Yok dedim kızlar attı hep beraber atıyoruz, hangi kızlar dedi , anlattım. Minik bir çete olmussunuz acarlar artık eminim dedi
Ya inşallah canım. Moral oldu, sağ olGün alırsınız merak etmeyin Ağustos ayı çok dolmuyor genelde Haziran ve Temmuz ayı doluydu biz gün alırken de
Ah allahım. Güzel haberler gelecek galiba kızlarYasaklar yerine kişisel tedbirler ve aşıları tercih edeceğiz dedi bakan bakalım inşallah mutlu haberler alacağız kızlar
Vaka sayısı da 9 bin bugün
Amin canım.Ya inşallah canım. Moral oldu, sağ olhepimizin gönlüne göre olsun inşallah..
Canım arada kaynamış senin yazı, yeni fark ettim. Yani biz düğün salonunda düğün şeklinde yapabilirsek düğün, yasak olursa yine salonda nikah şeklinde istiyoruz. Ona göre memuru getirteceğiz inşallah bir gün alabilirsek.. Pazartesi yine gidiyoruz, haber veririm tabi ki sana da.Ben avrupa yakasina bakacağım eğer her yere izin varsa çok farketmez aslında :)
Ama ilk deneyeceğimiz yerler bahçelievler, bakırköy olacak.
Düğün yapabileceğimizi bilsek mekana getirmek isteriz aslında siz alınca banada haber verebilir misin ? şartları neler onda da çok önceden mi almak gerekiyor yoksa ek ücret vs ödendiği için bide akşam iş saati dışında geldiklerinden daha mı kolay ayarlaması acaba
Önümüzdeki günlerde paylaşırız dediGenelge ne zaman çıkar acaba
Kızlar ben sadece nikah yapıcak olmama rağmen her gün cimere yazıyorum düğünler açılsın diye siz kızlarım içinO kadar sabrettiniz hazırlık yaptık hepimiz hiçbirimiz kötü şeyleri hak etmiyoruz
Aileniz sadece nikah istemiyor mu?Valla düğünler acilmasa da nişanlım ertelemek istemiyor. Ben seni alır gelirim diyor. Ne olacak bilemiyorum
İçim karardı yineAileniz sadece nikah istemiyor mu?
Benim nişanlım da öyle valla inşallah ertelenmez yine yoksa bir kaos da ordan kopacak
Nikah merasimi şeklinde yapmayı planlıyoruz. Maksat takılar takılsın işte. Bu süreçte her şey kaos sebebi oluyor zaten. Herkes gerginAileniz sadece nikah istemiyor mu?
Benim nişanlım da öyle valla inşallah ertelenmez yine yoksa bir kaos da ordan kopacak
Karartma içini ya ben inanıyorum 1 Haziran'da kısıtlamalı da olsa açılacak inşaallahİçim karardı yine
Bakalım baya modum yüksekti amaKarartma içini ya ben inanıyorum 1 Haziran'da kısıtlamalı da olsa açılacak inşaallah
Bizde öyle istiyoruz inşallah ona izin verseker yeter zaten.Nikah merasimi şeklinde yapmayı planlıyoruz. Maksat takılar takılsın işte. Bu süreçte her şey kaos sebebi oluyor zaten. Herkes gergin