2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Hiiiç moralini bozma. Her türlü halledersiniz
İnşallah canım kaldık pazartesiye. Ama Allah biliyor ya sizler için çok sevindim. Bugün onu dediklerini duydum kızlara yazayım akşam dedim. Nişanlım da diyor hangi kızlar buradan bahsettim de kendi düğünün gibi heyecanlandın saftirik diyor bana

Ben de cimere yazarken gördü, şaka yapıyorsun heralde falan dedi. Yok dedim kızlar attı hep beraber atıyoruz, hangi kızlar dedi , anlattım. Minik bir çete olmussunuz acarlar artık eminim dedi

Gün alırsınız merak etmeyin Ağustos ayı çok dolmuyor genelde Haziran ve Temmuz ayı doluydu biz gün alırken de

Ben de cimere yazarken gördü, şaka yapıyorsun heralde falan dedi. Yok dedim kızlar attı hep beraber atıyoruz, hangi kızlar dedi , anlattım. Minik bir çete olmussunuz acarlar artık eminim dedi
Erkekler küçümsüyorlar ammaaa böyle şeyler işe yarıyor haberleri yok

Yasaklar yerine kişisel tedbirler ve aşıları tercih edeceğiz dedi bakan bakalım inşallah mutlu haberler alacağız kızlar
Vaka sayısı da 9 bin bugün
Ah allahım. Güzel haberler gelecek galiba kızlar Sanırım mutluluktan ağlayacağım

Canım arada kaynamış senin yazı, yeni fark ettim. Yani biz düğün salonunda düğün şeklinde yapabilirsek düğün, yasak olursa yine salonda nikah şeklinde istiyoruz. Ona göre memuru getirteceğiz inşallah bir gün alabilirsek.. Pazartesi yine gidiyoruz, haber veririm tabi ki sana da.

Valla düğünler acilmasa da nişanlım ertelemek istemiyor. Ben seni alır gelirim diyor. Ne olacak bilemiyorum

bugün gelinlik provasına gittim kızlar 1 haziranda açılıyomuş sosyal medyada baya gündem var dedim sahibine.düğünleri açmayacaklar kısıtlamalı temmuza kadar nikahları açıcaklar dedi bi yerden haber mi geldi dedim söylemedi. Şimdi koca’nın açıklamasını okudum haziran temmuz ayında yoğun aşılama olacak demiş bu süreçte düğün kına gibi şeylere izin verilmez gibi geldi

Valla düğünler acilmasa da nişanlım ertelemek istemiyor. Ben seni alır gelirim diyor. Ne olacak bilemiyorum
Aileniz sadece nikah istemiyor mu?
Benim nişanlım da öyle valla inşallah ertelenmez yine yoksa bir kaos da ordan kopacak

Aileniz sadece nikah istemiyor mu?
Benim nişanlım da öyle valla inşallah ertelenmez yine yoksa bir kaos da ordan kopacak
Nikah merasimi şeklinde yapmayı planlıyoruz. Maksat takılar takılsın işte. Bu süreçte her şey kaos sebebi oluyor zaten. Herkes gergin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…