Valla ben de iyi niyetlerine inanmıyorum bu düğün esnafının. Bana da güya bir şeyler ayarladilar ama sonra anladım ki komisyon alıyorlar onlar ayarlayinca.benimki de çok iyidir aramız çok candan biri saç makyajımı bile ayarlattı otele getirticek birini, bende diyorum haziranda şartlar istediğimiz gibi olur açılırsa yer bulursam hazirana alırım diyorum bence gününü elleme bebeğim temmuzda tadını çıkara çıkara yapalım diyor temmuzun ilk haftasında haftaiçinde olduğu için mi başkasına satamam diye mi düşünüyo yoksa tamamen iyiliğinden mi bilemedim bu süreçte herşeyden herkesten şüphe eder oldum valla
canım en nihayetinde ev-le-ne-cezzzzzAynen.
şu an 1 haziranda tamamen açılacak diyen var. Sadece nikah diyen var
Hafta sonu yasak olacak diyeninden tut, her şey açılacak diyeni de var
Birebir ağızdan duymadıkça ne üzülelim ne sevinelim
kına salonum zaten öyle adam açık açık söyledi , abim ben sana c.tesi gününü vermek istemiyorum sana verceğime düğüne veririm dedi, ama ben aldım geçen sene erken gittiğim için 2019 eylülde nişanım oldu 2020 temmuz için ben ekimde salon ayarladım he noldu ertelendi ne ona yaradı ne bana sonra ben tekrar c.tesi gün buldum onda yine ertelendi sonra yine sonra yine derken bugünlere geldik şimdi p.tesi var diyo bana he şu durumda doğru da olabilir yalanda artık o onun vicdanına kalmış, ama haziranda açılırsa öne çekerim diyorum bakarız diyo öyle işte hakkımızda hayırlısı ailelerimizde artık gelen gelir h.içine h.sonuna bakmayın diyolar öyle yapıyoruzValla ben de iyi niyetlerine inanmıyorum bu düğün esnafının. Bana da güya bir şeyler ayarladilar ama sonra anladım ki komisyon alıyorlar onlar ayarlayinca.
Onların istediği çiftler çok seçici olmasın zorluk cikarmasin onlara nasıl kolay olursa öyle yapılsınartık gelen gelir h.içine h.sonuna bakmayın diyolar öyle yapıyoruz
Ciddi miKızlar şimdi haber global diye bi kanalın haberinde gördüm 26 mayıs çarşamba normalleşme ile ilgili açıklama yapılcakmış diye haber geçti
Yapma yaa nolur daha erken gelsin açıklama.ssKızlar şimdi haber global diye bi kanalın haberinde gördüm 26 mayıs çarşamba normalleşme ile ilgili açıklama yapılcakmış diye haber geçti
Bence de çarşamba gelir daha erken açıklayacaklarını sanmıyorumYapma yaa nolur daha erken gelsin açıklama.ss
Ayy heyecan bastıKızlar şimdi haber global diye bi kanalın haberinde gördüm 26 mayıs çarşamba normalleşme ile ilgili açıklama yapılcakmış diye haber geçti
Maalesef daha erken yapmazlarYapma yaa nolur daha erken gelsin açıklama.ss
kanal da bu şekilde geçtiCiddi mi
Ne dediler tam olarakkanal da bu şekilde geçti
Gece 12den 5e yasak mı olurmuşkızlar hatta yasak saatlerinin 24.00 a uzatılabileceği falan da yazıyodu , youtube a haber yayını eklenirse gönderirim burdan size , o an çekemedim ellerim doluydu işyerinde gördüm
bilmiyorum naptıkları belli değil ama 24:00 a uzayabilir diye yazıyorduGece 12den 5e yasak mı olurmuş
Bende aynı dertten bastiramiyorumDavetiye bastırıcam ama saatten emin olamıyorum...
1 Haziran da kına var çarşamba bastırıcam yetişmicek offBende aynı dertten bastiramiyorum
Sen artık en yakın saati tahmin edip yaz bence. Yoksa dağıtma falan yetişmesi sıkıntı olabilir1 Haziran da kına var çarşamba bastırıcam yetişmicek off