2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
o zaman haziranın başında olmazsa sonunda açarlar mantığıyla 25 hazirana alıcaksın dimi ,kendimde doğru mu yaptım yanlış mı diye tereddütteyim sürekli ya yer yok p.tesi kına salı düğün yapcaz temmuzda olursa şaka gibi ya offf biran önce bitsin şu tantana diye bakıyorum öyle bunaldım ki beynim zonkluyo sabah öğle akşam işyerinde evde yemek yerken yürürken uyurken tabi uyuyabildiğim zamanlarda sürekli nolcak sorusu

Allah kimseye yaşatmasın , haberlerde görmüştüm kuaförde öğreniyodu bi gelin düğünlerin iptal olduğunu ama o akşam olanlar yapmıştı o gün haber verildi diye

biraz yaşanılan yere bölgeye salona da bağlı canım bence , ben 100 kişiyi kimsenin gelip saycağını düşünmüyorum ya kına da zaten kadınlar oluyo bide bu pandemide insanlar da gelmicek ya da az durup gidicek hadi olsun 150 kişi mesafe ve kurallara uyulduktan sonra ve saat sınırı ya kaldırılıp ya da uzatıldıktan sonra yapılır bence

Her şey bitti de ya korona olursak ve düğün olmazsa diye korkmaya başladım bu sefer de. Bende askıda ekmek falan birakacam heralde düğün sağ salim olursa
bende Neyapsamkisimdi demişti sanırım 20 ekmek diye bende niyet ettim 20 ekmek dağıtıcam düğünüm hayırlısıyla kazasız belasız hastalıksız olur biterse

inan o gün içinden çatır çatır oynamak gelir bence o atmosferde ve nedimelerin enerjisiyle ohh be sonunda diye diye oynarsın ben öyle yapcam zaten oynamayı seven biriyim ama bir balık elbise aldım onla rahat hareket edemicem biraz olsun

ah bende öyle nedime sabahlığı falan yaptırcaktım diyorum iyi ki yaptırmamışım , çekim falan istiyordum hazırlanırken ama sadece kendim ablam olucak kendi fotoğraflarımızla çekerim bikaç arkadaşım gelir onlar çeker diyodum şimdi onlarda gelemiyo p.tesi kına salı düğün kendi kuzenlerimin gelmesi bile meçhul aynı yerde yaşamamanın üzüntüsü bi bayramda ya da başına bişey geldiğinde bide böyle günlerde oluyo işte

Benimki daha çok yetiştirememe korkusu aslında. Şu haftasonu yasakları da eli kolu bağlıyo maalesef
Bir de haftaiçi olarak cuma en mantıklısı geldi davetliler açısından.. sanmıyorum ama 1 temmuzda açarlarsa boşa ertelemiş olurum ama en azından yetiştirme telaşım olmaz diyorum. Bir de yapanlar nasıl yaptı fikrim olur en azından.
Bakalım pazartesiye az kaldı..

Düğünü ertelersem 25ine, 24ü kına mekanımda boş değilmiş
İkisinin arası 2-3 gün olacak yani
O yüzden şehir dışından uzaktan gelecek olanlar sadece düğüne gelir
Kına 200 kişiyi geçmez diye düşünüyorum
Gelip o kadar gün kalan olmaz korona var diye. İnşallah yani
Kınada 150-200 hiç farketmez bana
Ama düğünde o kadar az kişiye davetiye veremeyiz
Benim derdim aslında kalabalık düğün değil, biz her tanıdığımıza davetiye verelim de gelmeyen gelmesin. Nişanda unuttuğumuz 1-2 kişi yüzünden olaylar çıkmıştı bir daha uğraşamam

Ben oynamayı pek sevmem yani düğünde gelinlere baknca ayy çok saçma derdim. Ama nişanımda oynamıştım herkes şok olmuştu tabii
Düğün sorun değil de kınada şu testi kırma olayı beni çok geriyo.

ben 5-6 temmuza aldım, haziranda açılırsa ama saat sınırı ve kişi kapasitesi falan şartlar iyi olursa öne çekmeyi düşünüyorum yer bulursam organizasyon salonlarda falan

aynen zaten o davetiye duyurmak amaçlı yani gelen ya kapıdan uğrar ya 10 dk durur gider mantığındayım ben , bizim kına başka ilçede düğün başka o yüzden benim tanıdıklarım kınaya gelir düğüne otobüs tutulcak ama insanlar gelmez pandemide he kendi aracı olanlar belki durur döneriz diye gelirler ne bileyim öf çok karışık yorucu bıktım artık kötü bir şaka gibi ya resmen başka gün bulamazsam ptesi salı düğün yapcam

ben 5-6 temmuza aldım, haziranda açılırsa ama saat sınırı ve kişi kapasitesi falan şartlar iyi olursa öne çekmeyi düşünüyorum yer bulursam organizasyon salonlarda falan
Bence çok iyi yapmışsın.
Pazartesi açıklama gelirse dediğin gibi hemen hazirana çekersin.
haziranda düğünler nikah merasimi şeklinde değil normal olarak kısıtlı açılırsa o kısıtlama bir daha kalkmaz herhalde
Atıyorum 22.45 e kadar yarı kapasite derlerse temmuzda ağustosta da öyle gider. Risk alıp süreyi uzatmazlar sayıyı da arttırmazlar
O yüzden pazartesi açıklama gelirse çoook çok önemli

Hafta içi ben de hiç istemiyodum ama ertelersem cuma aralarında en iyisi
ben davetiye vereyim de gelmeyen gelmesin artık
Yakın arkadaşlarıma bile en geç 1 haftadan önceden haber vermem lazım, işlerinden izin almaları için. Kuzenlerim de aynı şekilde. Herkes haber bekliyor
3-4 gün kalaya kadar bekleyemiyorum o yüzden.
Hiç sorma, rüyalarımda bile bu konuları görüyorum hep

inşallah ya çünkü diğer türlü ne salon sahibinin ne düğün sahibinin işine yaramıyo

Ca
Canım hayırlı olsun Ama cok tez canlısın bence... geçen sene de Temmuz da olan düğününü ertelemiştin ve düğünler olmuştu çok pişman olmuştun.... o yüzden tez canlılığını bırak sakin ol

ben dün bikaç arkadaşıma söyledim şok oldular kızım p.tesi kına mı olur nasıl gelcez diye , dedim napayım yer yok birine uysa diğerine uymuyo ben kına ve organizasyonu hallettim ama düğün belli değil bakalım hangi salona kalcaz, birde geçen senenin sezon açılmasına baktım da bi gazetenin internetteki haberine göre geçen sene 1 haziranda yasaklar kaldırılmış 10 haziranda nikah salonlarının 15 hazirandan itibaren açıldığı ve 1 temmuzdan itibaren de düğünlerin açıldığı haberi yayımlanmış bence bunu bu sene daha öne çeker çok isyan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…