- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Shape of you cok hareketli thinking out loud cok sakin aram yok hicNişandaki ilk dans şarkımızdı2 tane müzik seçmemiz istenirse ikinci olarak yine bu şarkıyı seçerim, çok seviyorum. İlkine daha karar veremedik.
Giriş şarkım valse olacak çok büyük ihtimal
Kınayı yakmışlarrrr gelineeeee ağlıyor dırırıdırırırı skfkgögöglgKınada zaten 2-3 klasik var onun dışına çıkanı pek görmedim. Çoğu yeşim salkımın vardı bi tane onla giriyodu
Nişanda une belle histoire ile girmiştik, yabancı olarak o da çok hoş ikisinin ortası gibi sankiShape of you cok hareketli thinking out loud cok sakin aram yok hic
Ay aman bosversene ben hic takılmıyorum valla salak gibi de dursam dkfmfmfmNişanda une belle histoire ile girmiştik, yabancı olarak o da çok hoş ikisinin ortası gibi sanki
ben testi kırmaymış, böyle nedimelerle dans gösteriymiş onları nasıl yapcam aklım orda. normal oyun neyse de onlar beni çok geriyoKomik görüncem o kesin de neyse artık
Aaa noldu kızAy kızlaaar ben @Piremsesdiyari34hayatta herşeyim çok güzelmiş gibi hesapla ilgilide sıkıntı yaşadım yeni hesap ile aranızdayım
Telefon geçmişini silerken herşeyi silmişim ve kullanmadığım bir mail ile giriş yaptığım için yeni açmak zorunda kaldımAaa noldu kız
Kesin dururum beceremem yani öyle kıvırta kıvırtaAy aman bosversene ben hic takılmıyorum valla salak gibi de dursam dkfmfmfm
Ben sırf o yüzden tuttum en azından nedimeler kıvırsın diyeKesin dururum beceremem yani öyle kıvırta kıvırtatek umudum organizasyon zaten en azından destek olurlar yoksa kına düğün gibi değil ki ağırlık hep gelinde oluyor. Öyle kalakalırdım
Bence akışına bırak kına senin zaferin gibi düşünKesin dururum beceremem yani öyle kıvırta kıvırtatek umudum organizasyon zaten en azından destek olurlar yoksa kına düğün gibi değil ki ağırlık hep gelinde oluyor. Öyle kalakalırdım
Nedimeler sağolsun beni çok rahatlatıyolarBenc
Bence akışına bırak kına senin zaferin gibi düşünmalum çok emek vererek yapacağımız bişey kızlarlar birlikte çok güzel danslar ediceksin eminim çok güzel geçecek
Evet isterler :)Kızlar bir şey soracağım kuaför ayarlarken kapora verdiniz mi? Yarın randevu almaya gidicem de istiyorlar mı nasıl oluyo yine hiçbir bilgim yok
Teşekkür ederiimEvet isterler :)
Ben 100 lira vermiştim
2500₺ için 750₺ kapora istediler bendenKızlar bir şey soracağım kuaför ayarlarken kapora verdiniz mi? Yarın randevu almaya gidicem de istiyorlar mı nasıl oluyo yine hiçbir bilgim yok
Kaporasız artık çoğu yer kabul bile etmiyor2500₺ için 750₺ kapora istediler benden
Haklılar bence onlarda.Kaporasız artık çoğu yer kabul bile etmiyorbende 300 TL vermiştim geçen sene
Bence de tabi yoksa herkes yazdırır kafasına göre gelmez falanHaklılar bence onlarda.
Bu üzdü2500₺ için 750₺ kapora istediler benden
Tabi haklılar onlar da. Piyasayla ilgili bir fikrim yok da o yüzden sordumBence de tabi yoksa herkes yazdırır kafasına göre gelmez falan