2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ben de öyle, diyetteyim ama İskender sipariş verip ağlayarak yedim ama olsun djffkfld olacak güzel olacak. Ay ben de bikini üstü aldım çok tatlı aşırı indirimliydi bide
Hemen üzerine Yeşilçay iç nötürlesin bende dikkat ediyorum yediklerime sporda yapmaya çalışıyorum bugün ilk defa kendimi tuttum yemedim bayramda yediğin tatlıları eritmeye çalışıyorum beğendiklerimizi alalım o da bizim özgürlüğümüz olsun

Oynamaya müsade etmeyen yer olsa da en azından dans etmeye hiçbir salon karışmaz herhalde
Bir de martta öyle deniyorsa haziranda oyuna da izin verilir
zaten kına gecesi açılırsa oyunsuz olma ihtimali sıfır

Bayram da nöbetteydim hiç birşey yiyemedim zaten tek yaşıyorum normalde de çok kötü besleniyorum düzensiz beslenme=basen biraz belim de kalınlaştı sanki.

Bayram da nöbetteydim hiç birşey yiyemedim zaten tek yaşıyorum normalde de çok kötü besleniyorum düzensiz beslenme=basen biraz belim de kalınlaştı sanki.
Benimde basenler hemen dünden kalınlaşmaya meraklı tek yaşayınca öyle oluyor hep ben bu sene ailemle yaşıyorum resmî nikahın katkısı sağolsun gelinlik ayarlanabilir bi kıyafet o açıdan rahatız bence

2020 gelinlerini okuyordum ben de. Kıyamam aynı bizim gibilermiş içlerinden hamileler bile var su an biz de sağlıkla yapıp mutlu mutlu burdan haberleşicez

2020 gelinlerini okuyordum ben de. Kıyamam aynı bizim gibilermiş içlerinden hamileler bile var su an biz de sağlıkla yapıp mutlu mutlu burdan haberleşicez
Orda ben yine olabilirim 2020 hazirandı ilk tarihim Zaman çok hızlı geçiyor hayat değişiyor şu günlerimizi atlatınca bizi de çok güzel şeyler bekliyor

Orda ben yine olabilirim 2020 hazirandı ilk tarihim Zaman çok hızlı geçiyor hayat değişiyor şu günlerimizi atlatınca bizi de çok güzel şeyler bekliyor
Evet gördüm oranın konu sahibi bile 1nisqn da kılpayı evlenebilmiş Yasanılan stresin haddi hesabı yok.

Canım gerginliğini anlıyorum inan ki ama çok negatifsin. Biraz daha olumlu olmaya çalış bak kendini yıpratıyorsun. Sakin ol ve biraz bekle bence...
negatiflikten değil , 1 senedir bu sektörler ilgili hiç bi şekilde zamanında açıklamaları yapmayıp sürekli mağdur ettikleri için güven yok, bekleyip görücez hayırlısı

Temmuzda yapın en iyisi garanti olsun. Benim de 22 Mayıs'taydı 10 Haziran'a aldık hayırlısı artık.
salonlardan ve organizasyoncudan 2 tarih tutmalarını isticem sonuçta haziranda yapılırsa düğünler yapılcak, eğer yapılmazsa zaten kimse yapamıcak temmuzda yapcam , eğer ben açılır da ben hazirana alırsam zaten o temmuzdakini illa ki birine verir bu yoğunlukta, ne onlar mağdur olur ne ben, inşallah salonlarda buna razı gelir

İnşallah teşekkür ederim hepimizin gönlüne göre versin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…