- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
Yani benim gibi hocanın dediğini yapın ama gittiği yoldan gitmeyin, second_life 'ı dikkate almak en mantıklısı..Valla olabilir, gerçekten çok güzel bir enerjisi var. Ama ben genel olarak karşımdakine böyle güzel, pozitif konuşuyorum 2 dk sonra ağlayabiliyorum yani çok da şeyapmamak lazım
Bence siz bütün hazırlığınızı yapmaya başlayın her şey güzel olacakGaza getirdiniz yarın nedime aksesuarlarını aradan çıkaralım bari bizim kızlarla
O kadar değişik moddayım ki ağlıyorum sonra kahkahayla gülüyorum.
Açılcak açılmasına da inşallah nikah merasimi şeklinde açılmaz. Kına falan yasaklanmazAllah korusun zaten Haziran'da kapanırsa artık salonlar 2 düğün birden yapmak zorunda kalır ki bu da mümkün değil bana da açılacak gibi geliyor vakalarda daha da düşer inşallah.
Benim tek sıkıntım davetiye onun dışında çok da umutsuz değilimBence siz bütün hazırlığınızı yapmaya başlayın her şey güzel olacak
Genel de hepsini aynı anda açıyor.Açılcak açılmasına da inşallah nikah merasimi şeklinde açılmaz. Kına falan yasaklanmaz
Diğer türlü haziranda tamamen düğünsüz olma ihtimali bence de yok. Bizler şu an yer bulamıyoruz. Koskoca 30 gün haziran ertelenirse kim ne ara düğün yapcak dediğin gibi
O kadar geç açıklamaz herhaldeBenim tek sıkıntım davetiye onun dışında çok da umutsuz değilim
Dağıtılması gereken çok yer var ulaştırmam gereken şehirler var
31 inde açıklanırsa kim nasıl izin alcak 3 gün kala. Millet işini ayarlamamış olcak vs
Vallahi şu an tek derdim bu ya diğer türlü sorun yok her şeyi yetiştiririm
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimValla olabilir, gerçekten çok güzel bir enerjisi var. Ama ben genel olarak karşımdakine böyle güzel, pozitif konuşuyorum 2 dk sonra ağlayabiliyorum yani çok da şeyapmamak lazım
Şu an merasimler açık olsa çok daha rahat olurdu içimGenel de hepsini aynı anda açıyor.
İnşallah en geç haftaya bugün burda mutluluğumuzu paylaşıyo oluruzO kadar geç açıklamaz herhalde
Balayı için otel mi tuttunuz yoksa villa mı?Çok teşekkür ederimbugün benimde enerjim yerlerdeydi beklediğimiz açıklamayı duymayınca Yeni yeni toparlıyorum ne yaptığıma şok olursunuz balayı için liste oluşturdum kendime yeni kıyafetler bakayım alayım az kafam dağılsın dedim
Ya ne güzel.. çok güzel geçsin inşallahÇok teşekkür ederimbugün benimde enerjim yerlerdeydi beklediğimiz açıklamayı duymayınca Yeni yeni toparlıyorum ne yaptığıma şok olursunuz balayı için liste oluşturdum kendime yeni kıyafetler bakayım alayım az kafam dağılsın dedim
10 Haziran'da nikah törenim var inşallah. Öncesinde evde yada restoran açılırsa orada arkadaşlarla eğlence yapmayı düşünüyorum.Şu an merasimler açık olsa çok daha rahat olurdu içim
Kademeli açalım diye düşünüp önce nikah merasimi, sonra düğün açmasınlar da. Korktuğum başıma gelmesin. O saatten sonra salonlar da erteleyemeyiz der mi acaba onlara da pek güvenemiyorum
Şu an her seçeneği düşünüyorum umarım hepsini açar . Senin tarihlerin neydi ?
Günü çok iyi her türlü sorunsuz atlatabileceğin tarih10 Haziran'da nikah törenim var inşallah. Öncesinde evde yada restoran açılırsa orada arkadaşlarla eğlence yapmayı düşünüyorum.
Biz villa ile anlaştık fethiyede , hem korona sebepli hemde açıkçası kendine ait havuzu falan olması benim açımdan daha rahat olur diye düşündüm kendimize ait alanların fazlalığı bahçesi havuzu evin kendisi gibi daha rahat hissettirir diye düşündükBalayı için otel mi tuttunuz yoksa villa mı?
Benim çoğu arkadaşım villa tutmuş koronadan dolayı.. ama ben tembel ve rahatıma düşkün olduğum için otel tuttuk
İnşallahYa ne güzel.. çok güzel geçsin inşallah
Güzel bir tarih bence10 Haziran'da nikah törenim var inşallah. Öncesinde evde yada restoran açılırsa orada arkadaşlarla eğlence yapmayı düşünüyorum.
Ben salonların tamamen uyabileceğini düşünmüyorum zatenGüzel bir tarih bencemekanlar açılırsa herşey yapılıyor martta salonda nişan yaptılar oynamaya da ufak ufak izin verildi mekanlar açılırsa gönlünce olacak inşallah
Biz salonla konuştuğumuz zaman 1 saat 100 kişi meselesini , 1-2 saat arası sürer biz kısıtlamayız zaten oynama olmayınca tören - takı - fotoğraf oluyor dedi , 100 kişi diye düşünmeyin salon içerisinde sosyal mesafe kurallarına uyulduğu müddetçe daha fazla kişi de gelebilir dediBen salonların tamamen uyabileceğini düşünmüyorum zaten
Gerçekten oynama dans olmadan 100 kişi sınırla kim yapar ki o kadar parayı verip, çoğu kişi ertelemeye kalkar
O yüzden illa ki esnetirler
Yeter ki açılsın, artık öğleye bile razıyım
kınam akşam, düğünüm öğlen.. hem farklılık olur
Ben de öyle, diyetteyim ama İskender sipariş verip ağlayarak yedim ama olsun djffkfld olacak güzel olacak. Ay ben de bikini üstü aldım çok tatlı aşırı indirimliydi bideÇok teşekkür ederimbugün benimde enerjim yerlerdeydi beklediğimiz açıklamayı duymayınca Yeni yeni toparlıyorum ne yaptığıma şok olursunuz balayı için liste oluşturdum kendime yeni kıyafetler bakayım alayım az kafam dağılsın dedim