2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Güzel bir tarih bence 🤍 mekanlar açılırsa herşey yapılıyor 🙈 martta salonda nişan yaptılar oynamaya da ufak ufak izin verildi 🌸 mekanlar açılırsa gönlünce olacak inşallah 🌼
İnşallah sizinde hepimizin gönlüne göre olsun her şey çok stres yaşadık artık rahat nefes almayı hak ettik 💜🙂

Rusya seyahat yasağını 1 hazirana uzatmıştı zaten o yüzden tedbir aldık düşsün diye şimdi 1 ay daha uzatmışlar yasağı 🥺🥺🥺 heyet gelmiş Türkiye’ye incelemek için. İnşallah uzatmaz yoksa kaldırana kadar perisan edicekler bizi

İnşallah sizinde hepimizin gönlüne göre olsun her şey çok stres yaşadık artık rahat nefes almayı hak ettik 💜🙂
hemde çok o kadar çok ki, nişanlıma diyorum evlendikten sonra evlilikle ilgili hiç bişey duymak istemiyorum bi süre kimsenin düğününe gitmek düğün görmek bile istemiyorum, çeyiz eşya gelinlik falan dendi mi tüylerim diken diken oluyo ya

Rusya seyahat yasağını 1 hazirana uzatmıştı zaten o yüzden tedbir aldık düşsün diye şimdi 1 ay daha uzatmışlar yasağı 🥺🥺🥺 heyet gelmiş Türkiye’ye incelemek için. İnşallah uzatmaz yoksa kaldırana kadar perisan edicekler bizi
Off ya turistler yüzünden biz evlenemiyoruz işe bak. Sade bir nikah o da mı olmasın ama 🤦🏻‍♀️ Mart'ta serbest bırakacağına şimdi bırakması mantıklıydı ama her şeyi ters yapıyorlar.

hemde çok o kadar çok ki, nişanlıma diyorum evlendikten sonra evlilikle ilgili hiç bişey duymak istemiyorum bi süre kimsenin düğününe gitmek düğün görmek bile istemiyorum, çeyiz eşya gelinlik falan dendi mi tüylerim diken diken oluyo ya
En son 2019 da evlenenlere gıcık oluyorum hatta ben görmek istemiyorum değişik bir sinir oldu artık evlenenlere karşı 🤭

Nette baktım da şimdi başta 2 Ağustos demişlerde bizimkiler ısrar edince 30 Haziran'a almışlar şimdi ne olacak bakalım 🤷🏻‍♀️

Nişanlıma çok sinir oldum. Bıktım artık bu tembelliginden. Bi tahlil yaptırıp sağlık raporu almadığı için nikah gününü vermediler bize. En küçük iş bile aylar sürüyor o kadar uzatıyor ki o kadar rahat ve tembel ki...yoruldum

Kızlar siz saç için prova yaptıracak mısınız?
Ben çocukluğumdan beri kuaförde topuz yaptırmamışımdır herhalde hep salık modelleri tercih ediyorum
Ama söz, isteme, nişan hepsinde saçım salıktı. Kına dış çekimde de öyle olacak nasipse
O yüzden düğünde topuz yaptırayım dedim ama yakışır mı hiç bilmiyorum
Prova ücretliymiş 250 lira, verip denesem mi bilemedim 🤷🏻‍♀️
Ben prova tarihi aldım. Kuaförlere hiç belli olmuyor neyi yapıp yapamadıkları en iyisi olsa bile. Belki fikrin değişir mesela topuz yakışmazsa falan hiç moralin bozulmasın düğün günü. Bende bilmiyorum bana ne olur ne yakışır. Bence en iyisi prova canım :)

öff sorma ya bi taraftan haklılar yani , ben otelde hazırlanıcam mesela kendime arkadaşlarıma sabahlık falan yaptırcaktım böyle olunca sadece kendime yaptırdım haftaiçi bütün arkadaşlarım çalışıyo akrabalarımda öyle ve zaten çoğu şehirdışında gelmicek gelemicek pandemi dicek kimseye alınıp gücenemem de yapcak bişey yok nedime bilekliği süsü bilmem nesi o kadar da hazırlık yaptım yaşıcağım evde bekarlığa veda yapıcaktım hepsi yalan oldu
Bende aldım Bride yazılı sabahlık taç falan.. Nikahım haftaiçi olucak maalesef. Çoğu insan gelemicek her şey çöp olucak benimde 😞

Nişanlıma çok sinir oldum. Bıktım artık bu tembelliginden. Bi tahlil yaptırıp sağlık raporu almadığı için nikah gününü vermediler bize. En küçük iş bile aylar sürüyor o kadar uzatıyor ki o kadar rahat ve tembel ki...yoruldum
Erkeklerin cogu öyle canım. Bizim kadar endişeli değiller aman hallolur modundalar

X