2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Valla olabilir, gerçekten çok güzel bir enerjisi var. Ama ben genel olarak karşımdakine böyle güzel, pozitif konuşuyorum 2 dk sonra ağlayabiliyorum yani çok da şeyapmamak lazım😂😂😂
Yani benim gibi hocanın dediğini yapın ama gittiği yoldan gitmeyin, second_life 'ı dikkate almak en mantıklısı..😂😂

Allah korusun zaten Haziran'da kapanırsa artık salonlar 2 düğün birden yapmak zorunda kalır ki bu da mümkün değil bana da açılacak gibi geliyor vakalarda daha da düşer inşallah.
Açılcak açılmasına da inşallah nikah merasimi şeklinde açılmaz. Kına falan yasaklanmaz
Diğer türlü haziranda tamamen düğünsüz olma ihtimali bence de yok. Bizler şu an yer bulamıyoruz. Koskoca 30 gün haziran ertelenirse kim ne ara düğün yapcak dediğin gibi

Bence siz bütün hazırlığınızı yapmaya başlayın her şey güzel olacak 🌺🙏🏻
Benim tek sıkıntım davetiye onun dışında çok da umutsuz değilim
Dağıtılması gereken çok yer var ulaştırmam gereken şehirler var
31 inde açıklanırsa kim nasıl izin alcak 3 gün kala. Millet işini ayarlamamış olcak vs
Vallahi şu an tek derdim bu ya diğer türlü sorun yok her şeyi yetiştiririm 😍

Açılcak açılmasına da inşallah nikah merasimi şeklinde açılmaz. Kına falan yasaklanmaz
Diğer türlü haziranda tamamen düğünsüz olma ihtimali bence de yok. Bizler şu an yer bulamıyoruz. Koskoca 30 gün haziran ertelenirse kim ne ara düğün yapcak dediğin gibi
Genel de hepsini aynı anda açıyor.

Benim tek sıkıntım davetiye onun dışında çok da umutsuz değilim
Dağıtılması gereken çok yer var ulaştırmam gereken şehirler var
31 inde açıklanırsa kim nasıl izin alcak 3 gün kala. Millet işini ayarlamamış olcak vs
Vallahi şu an tek derdim bu ya diğer türlü sorun yok her şeyi yetiştiririm 😍
O kadar geç açıklamaz herhalde 🙂

Valla olabilir, gerçekten çok güzel bir enerjisi var. Ama ben genel olarak karşımdakine böyle güzel, pozitif konuşuyorum 2 dk sonra ağlayabiliyorum yani çok da şeyapmamak lazım😂😂😂
Çok teşekkür ederim 🥰 belirsizlikler bizi duygusal açıdan epey hassaslaştırdı 🙈 mutluluk delisi olalım artık 🙏🏻🙏🏻🥰🥰

Genel de hepsini aynı anda açıyor.
Şu an merasimler açık olsa çok daha rahat olurdu içim
Kademeli açalım diye düşünüp önce nikah merasimi, sonra düğün açmasınlar da. Korktuğum başıma gelmesin. O saatten sonra salonlar da erteleyemeyiz der mi acaba onlara da pek güvenemiyorum
Şu an her seçeneği düşünüyorum umarım hepsini açar . Senin tarihlerin neydi ?

Çok teşekkür ederim 🥰 bugün benimde enerjim yerlerdeydi beklediğimiz açıklamayı duymayınca 🤷🏻‍♀️ Yeni yeni toparlıyorum 🥰 ne yaptığıma şok olursunuz 🙈 balayı için liste oluşturdum kendime yeni kıyafetler bakayım alayım az kafam dağılsın dedim 😂😂
Balayı için otel mi tuttunuz yoksa villa mı?
Benim çoğu arkadaşım villa tutmuş koronadan dolayı.. ama ben tembel ve rahatıma düşkün olduğum için otel tuttuk :rolleyes:

Çok teşekkür ederim 🥰 bugün benimde enerjim yerlerdeydi beklediğimiz açıklamayı duymayınca 🤷🏻‍♀️ Yeni yeni toparlıyorum 🥰 ne yaptığıma şok olursunuz 🙈 balayı için liste oluşturdum kendime yeni kıyafetler bakayım alayım az kafam dağılsın dedim 😂😂
Ya ne güzel.. çok güzel geçsin inşallah🌺

Şu an merasimler açık olsa çok daha rahat olurdu içim
Kademeli açalım diye düşünüp önce nikah merasimi, sonra düğün açmasınlar da. Korktuğum başıma gelmesin. O saatten sonra salonlar da erteleyemeyiz der mi acaba onlara da pek güvenemiyorum
Şu an her seçeneği düşünüyorum umarım hepsini açar . Senin tarihlerin neydi ?
10 Haziran'da nikah törenim var inşallah. Öncesinde evde yada restoran açılırsa orada arkadaşlarla eğlence yapmayı düşünüyorum.

10 Haziran'da nikah törenim var inşallah. Öncesinde evde yada restoran açılırsa orada arkadaşlarla eğlence yapmayı düşünüyorum.
Günü çok iyi her türlü sorunsuz atlatabileceğin tarih 😍
Cumartesi saat kısıtlaması olur da öğlen saatlerinde biterse düğün biz de çıkışta aynısını düşündük.
Sözden sonra da yapmıştık arkadaşlar arası eğlence, gayet eğlenceli oluyor 💃🏻

Balayı için otel mi tuttunuz yoksa villa mı?
Benim çoğu arkadaşım villa tutmuş koronadan dolayı.. ama ben tembel ve rahatıma düşkün olduğum için otel tuttuk :rolleyes:
Biz villa ile anlaştık fethiyede , hem korona sebepli hemde açıkçası kendine ait havuzu falan olması benim açımdan daha rahat olur diye düşündüm kendimize ait alanların fazlalığı bahçesi havuzu evin kendisi gibi daha rahat hissettirir diye düşündük 🥰 birlikte yaparız herşeyi hallederiz diye düşündük

Güzel bir tarih bence 🤍 mekanlar açılırsa herşey yapılıyor 🙈 martta salonda nişan yaptılar oynamaya da ufak ufak izin verildi 🌸 mekanlar açılırsa gönlünce olacak inşallah 🌼
Ben salonların tamamen uyabileceğini düşünmüyorum zaten
Gerçekten oynama dans olmadan 100 kişi sınırla kim yapar ki o kadar parayı verip, çoğu kişi ertelemeye kalkar
O yüzden illa ki esnetirler
Yeter ki açılsın, artık öğleye bile razıyım :KK53:
kınam akşam, düğünüm öğlen.. hem farklılık olur 😂😂

Ben salonların tamamen uyabileceğini düşünmüyorum zaten
Gerçekten oynama dans olmadan 100 kişi sınırla kim yapar ki o kadar parayı verip, çoğu kişi ertelemeye kalkar
O yüzden illa ki esnetirler
Yeter ki açılsın, artık öğleye bile razıyım :KK53:
kınam akşam, düğünüm öğlen.. hem farklılık olur 😂😂
Biz salonla konuştuğumuz zaman 1 saat 100 kişi meselesini , 1-2 saat arası sürer biz kısıtlamayız zaten oynama olmayınca tören - takı - fotoğraf oluyor dedi , 100 kişi diye düşünmeyin salon içerisinde sosyal mesafe kurallarına uyulduğu müddetçe daha fazla kişi de gelebilir dedi 🙈 Mart ayında böyle demişti yeterki açılsın salon sahipleri bizim yanımızda 🎀 ufak tefek esnemeler yapacaklar mutlaka

Ben de öyle, diyetteyim ama İskender sipariş verip ağlayarak yedim ama olsun djffkfld olacak güzel olacak. Ay ben de bikini üstü aldım çok tatlı aşırı indirimliydi bide 🙈🙈

X