2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Umarım.
Yani nikahlarla turizmi bir tutmasın ne alaka hatta balayına gitcez açsınlar
evlenelim de balayına da gideriz ya balayı falan iptal ettim 1 hafta izin alıcam zaten işyerinden o 1 haftada da ben 1 senedir ne yaşadım be diye dümdüz yatar tavanla bakışırım içim öyle durgunlaştı ki , hatta önce düğünleri açabilirler bence, biz nasıl bekledik tatile gidenlerde beklesin dicem de töbe ya o kadar insan ekmek yiyo sinirlerim laçkalaştı

Senin hangi gündü? Ben de sabahlık almıstım.
Haziranın 16sı. Ama ben 3 ay önceden almıştım tarihi bize haftasonu alamazsınız çünkü kapanabilir demişlerdi aptal gibi haftaiçine aldık. Tüm bekarlığa veda kıyafetlerim bilekliklerim plastik bardak bile yaptırmıştım hepsi çöp artık. Haftaiçi kim gelir ki nikaha zaten herkes çalışıyor öğle vakti

umut fakirin ekmeği diyerek burç yorumlarından medet umuyorum artık bütün yorumcuları dinliyorum sıra sıra

Artık bizi beklesin herkes evlenelimm

Hepimizin hafta ici su an... maalesef kötü sartlar

merhaba kızlar. Salonlarla konuştuk
Eğer 24 üne kadar haber çıkmazsa yeni tarihim 25 haziran cuma
Cuma gününü bulduğum için bir tık rahatladım. Kına da o hafta içi boşmuş bi güne koyarım çok önemli değil
Salonlar da ne yapacağını bilmiyo, her yeri aramışlar valiliğe kadar kimsede bilgi yokmuş ne yazık ki.
Kına yerim açılırsa sınır gelir dedi. Geçen sene salon kapasitesiyle alakalı kural varmış bu sene direkt kişi sınırı olabilir dedi
Düğün salonum da 22.45 de bitirebilirler dedi
Sadece bunları öğrendik. Ama bekleyin dedi iki salon da. 24 ünde haber çıkmazsa da ertelersiniz dediler.

İnşallah gönlünüzce olur açıklama gelir
Siz düğün mü yapmak istiyorsunuz?

22.45 ve kısıtlı mevzusunu benim salonumun da Sahibi söylemişti bana. Bence 26-27ye kadar bekle daha ileri tarihte vakalar artarsa ne yapacakları yine belli olmayacak.

Bende ayırdım günümü 3 haziran kına 7 Haziran nikâh inşaallah. Gelinlikçi ve kuaförü de hallettim. Umarım bir daha ertelemek zorunda kalmayız

24 mayısa kadar haber çıkmazsa düğün tarihin 25 haziran doğru mu anladım , peki kapalı salon mu yani geçen sene bunla ilgili de yasak vardı bu sene olur mu acaba salon sahibi bişey dedi mi, bende bugün yada yarın gidicem salona bakalım ne dicekler, zaten düğünler hemen hemen 23.00 gibi bitiyo genelde aile yakın akraba kalıyo keşke öyle olsa da ona da şükür valla , ama şunu anlamadım 24 üne kadar açıklama çıkmazsa sana 1 haziranda açıklama yapılır mı dendi de 25 hazirana tarih aldın

Son düzenleme:
Yok muhtemelen davetiye için zaman kalsın diye öyle demişlerdir. Yoksa bence 26-27de açıklama yapılacak. Ben zaten covidden dolayı cok insan cagırmayacagım icin davetiyeye takılmıyorum pdf bile atıp cagırırım son 3 gün kala

hımmm ,inşallah yapar bi açıklama ya bu hafta nasıl geçicek biran önce bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…