2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Haftasonu için nikah tarihi veriliyor mu biliyormusunuz , düğün mekanında olsun istedik nikahı ama ben bir türlü alamıyorum nisandan beri yasak kalkınca vercez diyo belediyeler
Haftasonu verilmiyor hafta içi alabilirsin vermiyorlarsa git nüfus müdürüne şikayet et, zaten salona gelince 1000 ekstra veriyorsun her türlü gelir en kötü aynı gün yıldırım nikahı yapar oraya formalite memuru getirirsin

Haftasonu için nikah tarihi veriliyor mu biliyormusunuz , düğün mekanında olsun istedik nikahı ama ben bir türlü alamıyorum nisandan beri yasak kalkınca vercez diyo belediyeler
Vermiyorlar ben alamıştım. Hatta hafta içi
bile olsa memurumuzu göndermiyoruz dediler düğün salonuna🙄 O sebeple 27 mayısta oda nikahı 3 temmuzda salonda seramoni gibi olacak bizim.

Ben de. Ortalık düzelsin demiştim daha beter oldu.
Normalde ben her şeye olumlu bakan biriydim bu olaylar beni çok yıprattı. Bu senenin gelini olsaydım kaderime razı olur geçerdim şu an dert bile etmezdim
Ama insan 1 sene bekleyince nikah merasimini kabul edemiyor. En azından ben edemiyorum :KK43: o zaman diyorum ben niye bekledim ki..

Ben de o kadar pişmanım ki kelimelere dökemem.
şu an bu kadar mutsuz olma sebebim altta yatan pişmanlığım zaten.
nasıl o kadar ertelemişken şartlar daha da kötüleşti aklım almıyo bunu
Benim etrafımdakiler de öyle diyor şu an. Eylülde yapsak kiracı çıkmadı evden koronadan dolayı, hazırlık eşya vs yoktu ama şimdiki aklım olsa eşyalı eve çıkar yine de yapardım..
İşte canımı sıkan bu zaten. Pişman ve üzgün olduğumuzu biliyorlar daha da üzmenin ne manası var ki.

Normalde ben her şeye olumlu bakan biriydim bu olaylar beni çok yıprattı. Bu senenin gelini olsaydım kaderime razı olur geçerdim şu an dert bile etmezdim
Ama insan 1 sene bekleyince nikah merasimini kabul edemiyor. En azından ben edemiyorum :KK43: o zaman diyorum ben niye bekledim ki..
Cok haklısın. Seni rahatlatmaya calısıyorum ben de napiyim.

Biz aldık mart ayında. Saat vermediler sadece ödeme vs yapmadık
1 hafta önce saatinizi ayarlarız demişlerdi. Şimdi o ne olacak kim bilir

Valla haklısınız ben de o kadar para verseydim salona ben de buna değsin tek nikah olmasın isterdim.
Haftaiçi haftasonu ayrımı bile 8 bin lira fark ediyordu tuttuğumuz salonda
Şimdi haftaiçine alırsak bir yerden daha zarar edicez :) kaç para zarara girdim sayamıyorum artık
Takıda zaten ohooo yar yarıya azalır

Şimdi haftaiçine alırsak bir yerden daha zarar edicez :) kaç para zarara girdim sayamıyorum artık
Kalan parayı öderler canım

Ben iyi olacağına inanmak istiyorum cumartesi cok agladım ama ağlamak çare değil.... bekleyip göreceğiz olacak inşallah❤️ Yoksa bu kadar evlenecek insanı sıkıstıracak yer bulamazlar😆
Ben de bugün çok umutluydum. Kına giriş müziği bile seçmeye başlamıştım :))
Şurda 3 hafta bile kalmadı daha ne zaman evleneceğimizi bilmiyoruz o kadar tuhaf ki 😂 şehir dışında oturan amcam da davetiye bastırmak için neyi bekliyosunuz diye arayıp duruyo. O dağıtcak da anca dağıtırmış. Hey allahım niye bastırmıyoruz acaba

Zaten altın aldı başını gitti kimse altın da takmaz bize

Kalan parayı öderler canım
Geçen sene arkadaşıma ödemediler. bizimle alakalı durum değil, pandemide hafta içi hafta sonu diye bi ayrım olamıyor demişler
Hiç sanmıyorum ama onu da sorcaz artık. Herkes de haftaiçi yapmayın diyip duruyo sanki yer bolluğu var. Akraba terörü yaşıyorum 1 haftadır

Geçen sene arkadaşıma ödemediler. bizimle alakalı durum değil, pandemide hafta içi hafta sonu diye bi ayrım olamıyor demişler
Hiç sanmıyorum ama onu da sorcaz artık. Herkes de haftaiçi yapmayın diyip duruyo sanki yer bolluğu var. Akraba terörü yaşıyorum 1 haftadır
Şu düğün sektöründeki esnaf ta var ya tam şerefsiz. Nasıl fazla para alırım diye basvurmadiklari yol kalmıyor

Şu düğün sektöründeki esnaf ta var ya tam şerefsiz. Nasıl fazla para alırım diye basvurmadiklari yol kalmıyor
Kına için tuttuğumuz yer bu sene için fazladan para bile istedi. Sanki biz iptal etmişiz gibi
Organizasyoncu da kına gecesindeki danslar için en geç 1 hafta kala gel demişti. 31 inde açıklanırsa doğaçlama oynarım artık ay sinirden gülüyorum 😂

Benim de içimden temmuz geçiyo ama bir daha hafta sonuna yer bulamam :KK43: bulsam hiç düşünmeden ertelerim.
yarın konuşmaya gideceğiz biz de
Haftasonuna yer yok, benim herşeyim tepetaklak oldu,kına salonumu değiştircem açık alan bulcam ve organizasyoncuyu da iptal edicem bu saatten sonra kimseyi bulamam küçük bi yerde yaşıyorum farklı ilden tutamam 2 katı ücret konaklama masrafı zaten çoğu da gelemiyo hakkım haram zıkkım olsun lanet olsun ya

X