- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Haftaya mayısın son haftası zaten 25te gelinlik provam 28ine lazer randevum var ama olacak mı belli değil resmenMayısın son haftası da olabilir toplantı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaya mayısın son haftası zaten 25te gelinlik provam 28ine lazer randevum var ama olacak mı belli değil resmenMayısın son haftası da olabilir toplantı
Bir taraftan da her şeyimizi hazır edelim inşallah olacak bu seferHaftaya mayısın son haftası zaten 25te gelinlik provam 28ine lazer randevum var ama olacak mı belli değil resmen
Bence olacak ya bu derece de olmayacak dedi yasaklar içinBir taraftan da her şeyimizi hazır edelim inşallah olacak bu sefer
Aynen inşallah olacakBence olacak ya bu derece de olmayacak dedi yasaklar için
Destek vermesine lafım yok geç bile kaldı,benim demek istediğim acaba bi süre daha açmıcak mı da para desteği veriyo, yani iyi ya da kötü bişey deseydi şuan herkes önüne yoluna bakıyo olucaktıBir defaya mahsus ki o destekler biraz daha açmazlarsa ne yapsın salon sahipleri ve biz aynı zamanda da
Devlette ister açmayı para kazanmak onlarında işine gelicek fakat bulaşıcı hastalık artıp azalcağını kestiremiyorlar o yüzden bir tarafı açarken diğer taraf kapalı bocalıyorlar bir yandan hakta veriyorum çok zor süreç içerisindeyiz. Bence düşünmeden temmuzda yer varsa muhakkak alın kafanız rahat etsin haziran başı kısıtlamalı açılcağını düşünüyorum fakat daha çok strese gireceksin davetiyesi saat kısıtlaması derken.. çok zor ertelemek ama bekleyişte çok zor olacakDestek vermesine lafım yok geç bile kaldı,benim demek istediğim acaba bi süre daha açmıcak mı da para desteği veriyo, yani iyi ya da kötü bişey deseydi şuan herkes önüne yoluna bakıyo olucaktı
Benim de içimden temmuz geçiyo ama bir daha hafta sonuna yer bulamam bulsam hiç düşünmeden ertelerim.Temmuza yer bulabilirsem denk getirebilirsem Temmuza alıcam ben
Hazirana kadar bekleyip 100 saat 1 kişi haftasonu saat sınırı vs derse ben tekrar tekrar yıkılcam herhalde. Ki kademeli açarsa böyle olacak zatenDevlette ister açmayı para kazanmak onlarında işine gelicek fakat bulaşıcı hastalık artıp azalcağını kestiremiyorlar o yüzden bir tarafı açarken diğer taraf kapalı bocalıyorlar bir yandan hakta veriyorum çok zor süreç içerisindeyiz. Bence düşünmeden temmuzda yer varsa muhakkak alın kafanız rahat etsin haziran başı kısıtlamalı açılcağını düşünüyorum fakat daha çok strese gireceksin davetiyesi saat kısıtlaması derken.. çok zor ertelemek ama bekleyişte çok zor olacak
Temmuz da zaten bayram var. O süreçleri çıkar, son az kalıyor bulabilme ihtimalin çok düşük o yüzden kötü düşünme lütfen iyi düşün olmadı hafta içi yaparsın bak hepimiz hafta içine aldık bir şekilde el mahkumHazirana kadar bekleyip 100 saat 1 kişi haftasonu saat sınırı vs derse ben tekrar tekrar yıkılcam herhalde. Ki kademeli açarsa böyle olacak zaten
İnşallah bi mucize olur da temmuza yer bulurum Düğünü bulsam kınayı nasıl bulcam işim mucizelere kaldı
Şu an bile artık çok geç ama eylüle sıkıştırmadığıma yanıyorum. En azından akşam kısıtlama yoktu, kişi sınırı yoktuVerdikleri 5 binlik-3binlik destek kimin neyine yetecek ki? Canınızı sıkmayın. Ben kısıtlamalı da olsa açılacağını düşünüyorum. Sonradan pişman olmamak için iyi düşünün
O kadar bekledikten sonra kısıtlamalı düğün yapmak istemiyorumTemmuz da zaten bayram var. O süreçleri çıkar, son az kalıyor bulabilme ihtimalin çok düşük o yüzden kötü düşünme lütfen iyi düşün olmadı hafta içi yaparsın bak hepimiz hafta içine aldık bir şekilde el mahkum
Bütün gün bu cümleleri kurdumŞu an bile artık çok geç ama eylüle sıkıştırmadığıma yanıyorum. En azından akşam kısıtlama yoktu, kişi sınırı yoktu
Her şey daha güzel olsun dedik, ailelere bir şey olmasın dedik. Daha da kötüsü oldu :)
Ben de. Ortalık düzelsin demiştim daha beter oldu.Şu an bile artık çok geç ama eylüle sıkıştırmadığıma yanıyorum. En azından akşam kısıtlama yoktu, kişi sınırı yoktu
Her şey daha güzel olsun dedik, ailelere bir şey olmasın dedik. Daha da kötüsü oldu :)
Ben de o kadar pişmanım ki kelimelere dökemem.Bütün gün bu cümleleri kurdum
Geçen yıl Eylül'dü benimde. Her olumsuzlukta da çevremdekilerin keşke geçen yıl olsaydı ertelemeseydiniz demesinden bıktımm