Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bastırıcam artık vallaYarın davetiye bastırırım diye düşünüyodum yalan oldu.
düğünü ertelerim her yasak kalkar üzülürüm. Ertelemezsem de hiç yer bulamıcam
Hiç bu kadar arada kalmamıştım şu hayatta
Yarı kapasite mi 100 kişi mi belirsizBen bastırıcam artık valla
Esneticez demiş bilmiyorum ama bence kalkacak kesinYarın davetiye bastırırım diye düşünüyodum yalan oldu.
düğünü ertelerim her yasak kalkar üzülürüm. Ertelemezsem de hiç yer bulamıcam
Hiç bu kadar arada kalmamıştım şu hayatta
Açıklayana kadar beklicem ama sonra erteleyecek gün de kalmayacak..Esneticez demiş bilmiyorum ama bence kalkacak kesin
Dostum öyle bi açıklama yapması mümkün değil. Keşke yapsa ama her şeyi son vaka sayılarına halktan gelen tepkilere göre revize ediyorlar.Açıklayana kadar beklicem ama sonra erteleyecek gün de kalmayacak..
Çok mu zordu haziranda şu şu açılacak demek 2 hafta bi şey var zaten.
Sizce ne zaman yapılır bir dahakiDostum öyle bi açıklama yapması mümkün değil. Keşke yapsa ama her şeyi son vaka sayılarına halktan gelen tepkilere göre revize ediyorlar.
Bugün sadece 1 Haziran'da esneyecek mi eski tedbirler devam mı edecek onu açıklar belki dedim de o da yok heralde. 28 Mayıs'ta falan yeni esneme düzenlemeleri açıklanır diye düşünüyorumSizce ne zaman yapılır bir dahaki
Pazartesileri oluyo ya kabine genelde 24ünde toplanırlar yine belki böylece gelecek hafta paylaşırlarBugün sadece 1 Haziran'da esneyecek mi eski tedbirler devam mı edecek onu açıklar belki dedim de o da yok heralde. 28 Mayıs'ta falan yeni esneme düzenlemeleri açıklanır diye düşünüyorum
Hmm evet haklısın öyle de olabilir. Direkt genelge de yayinlayabilirlerPazartesileri oluyo ya kabine genelde 24ünde toplanırlar yine belki böylece gelecek hafta paylaşırlar
Bence haftaya salı toplanırlar ya da perşembeHmm evet haklısın öyle de olabilir. Direkt genelge de yayinlayabilirler
Bir defaya mahsus ki o destekler biraz daha açmazlarsa ne yapsın salon sahipleri ve biz aynı zamanda daEsnafa,düğün salonlarına destek vericeğini söylemiş hem destek verip hem haziranda açar mı offf bişey de bari ya
Mayısın son haftası da olabilir toplantıBence haftaya salı toplanırlar ya da perşembe
İns yaBence haftaya salı toplanırlar ya da perşembe