2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bi ihtimal haftaya pazartesi açıklar belki diyorum.. ama açık alan bulman daha iyi olur belki açık kapalı mekan ayrımı da yapabilir hiç fikrim yok ki
geçen sene kınaları yaptırmamışlardı kapalı salonlarda düğünler olmuştu o yüzden düşünüyorum yine aynısı olur mu diye, hem insanlarda açık havada rahat eder diye düşünüyorum ayy ne düşündüğümü bende bilmiyorum beynim yandı

geçen sene kınaları yaptırmamışlardı kapalı salonlarda düğünler olmuştu o yüzden düşünüyorum yine aynısı olur mu diye, hem insanlarda açık havada rahat eder diye düşünüyorum ayy ne düşündüğümü bende bilmiyorum beynim yandı
İnşallah sadece düğünleri açmaz ya, kına için o kadar şey aldım boşa giderse çok üzülürüm
Bu sefer açıklamayı 31 ine bırakmıcak bence o kadar da yapmazlar artık

İnşallah sadece düğünleri açmaz ya, kına için o kadar şey aldım boşa giderse çok üzülürüm
haziran için mi diyorsun canım, bende o kadar hazırlık yaptım kına için organizasyon olsun klibidir vs vs

Son düzenleme:
Ben 27-28de acıklarlar diyorum. Cünkü esnaf ona göre hazırlık yapmak zorunda.

Bu defa hiçbir yeri açmadıkları için son dakika açıkladılar değişen bişey yok nasılsa diye

kızlar ben şöyle yapıcam temmuza yer bulabilirsem temmuza alıcam, eğer haziranda açarsa ve yer olursa hazirana alıcam artık böyle karar aldım başka türlü işin içinden çıkamıyorum

kızlar ben şöyle yapıcam temmuza yer bulabilirsem temmuza alıcam, eğer haziranda açarsa ve yer olursa hazirana alıcam artık böyle karar aldım başka türlü işin içinden çıkamıyorum
Bizim haziranın ilk haftası olması sıkıntı. Bari şöyle 10 u falan olsaymış bu kadar gerilmezdik belki

kuzum 28 inde açıklasa haftasonunu da açmak zorunda olucak ki
Yok 28 inde 1 haziranın kurallarını açıklayabilir mesela
Geçen sene 1 temmuzda başlayacak olan düğünleri 24 haziranda açıklamış
Ama o zaman haftasonu yasağı yoktu yetiştiren yetiştirdi
Bizde öyle bir şans da yok 2 gün çöp olmuş oluyor

Bizim haziranın ilk haftası olması sıkıntı. Bari şöyle 10 u falan olsaymış bu kadar gerilmezdik belki
bizimde 4-5 , bugün ki açıklamaya kadar diyodum ki 10 una alalım ki 1 inde açıklama yaparsa ya da 1 inde açılcağını şimdi söylerse diye ama söylemedi o yüzden haziranı beklesem temmuzu kaybedicem , en iyisi temmuza alıp haziranda açılırda yer bulursam hazirana çekerim diye düşünüyorum

bizimde 4-5 , bugün ki açıklamaya kadar diyodum ki 10 una alalım ki 1 inde açıklama yaparsa ya da 1 inde açılcağını şimdi söylerse diye ama söylemedi o yüzden haziranı beklesem temmuzu kaybedicem , en iyisi temmuza alıp haziranda açılırda yer bulursam hazirana çekerim diye düşünüyorum
Temmuza yer bulursan en mantıklısı o ama bulabilir misin bilmiyorum
Bir de hafta sonu olan yerden vazgeçmek de zor geliyo bana şu an. Hafta içi gelemeyen çok kişi olcak arkadaşlarımdan bile izin alamayacak olanlar var
Açıklanana kadar ağlamaklı gezcem yine belli oldu

Temmuza yer bulursan en mantıklısı o ama bulabilir misin bilmiyorum
Bir de hafta sonu olan yerden vazgeçmek de zor geliyo bana şu an. Hafta içi gelemeyen çok kişi olcak arkadaşlarımdan bile izin alamayacak olanlar var
Açıklanana kadar ağlamaklı gezcem yine belli oldu
İnşallah açar bence haziranı da artık. Vakalar yükselmesin benim korkum o yoksa normalleşme yapar bence.

İnşallah açar bence haziranı da artık. Vakalar yükselmesin benim korkum o yoksa normalleşme yapar bence.
Bugün kötü bi açıklama gelse bile bundan kötü durumda olmazdım herhalde. En azından kafamda netlik olurdu
Böyle boşa beklemek çok canımı sıkıyo
Herkes de soruyo sürekli nolcak nolcak diye ben de bilmiyorum ki nerden bileyim :/

Bir tanıdığım mart sonunda kına yaptı kızlar hemde tamamen halaydan oluşuyor. geçen yazda yapıldı çevremde tamamen mekanın insiyatifine bağlı o kısmını konuşun mutlaka

X