- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Ben tek kişi inşallahKızlar nikah şahidini tek kişi mi yapacaksınız 2 kişi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tek kişi inşallahKızlar nikah şahidini tek kişi mi yapacaksınız 2 kişi mi
Eskiden 2 kişi de oluyodu ya merak ettim pandemide geçerli mi yoksa kural değişti mi diyeBen tek kişi inşallah
yok artık diğer oğlu evlenmicek miŞimdiye kadar ben akrabalara hep altın taktım onlar bir kere geri dönecek o da sizin düğünde. Takılarda diğer oğlumun da hakkı var diyor
geçen sene kınaları yaptırmamışlardı kapalı salonlarda düğünler olmuştu o yüzden düşünüyorum yine aynısı olur mu diye, hem insanlarda açık havada rahat eder diye düşünüyorum ayy ne düşündüğümü bende bilmiyorum beynim yandıBi ihtimal haftaya pazartesi açıklar belki diyorum.. ama açık alan bulman daha iyi olur belki açık kapalı mekan ayrımı da yapabilir hiç fikrim yok ki
İnşallah sadece düğünleri açmaz ya, kına için o kadar şey aldım boşa giderse çok üzülürümgeçen sene kınaları yaptırmamışlardı kapalı salonlarda düğünler olmuştu o yüzden düşünüyorum yine aynısı olur mu diye, hem insanlarda açık havada rahat eder diye düşünüyorum ayy ne düşündüğümü bende bilmiyorum beynim yandı
haziran için mi diyorsun canım, bende o kadar hazırlık yaptım kına için organizasyon olsun klibidir vs vsİnşallah sadece düğünleri açmaz ya, kına için o kadar şey aldım boşa giderse çok üzülürüm
Bu sefer açıklamayı 31 ine bırakmıcak bence o kadar da yapmazlar artık
Ben 27-28de acıklarlar diyorum. Cünkü esnaf ona göre hazırlık yapmak zorunda.İnşallah sadece düğünleri açmaz ya, kına için o kadar şey aldım boşa giderse çok üzülürüm
Bu sefer açıklamayı 31 ine bırakmıcak bence o kadar da yapmazlar artık
Evet haziranın açıklamasını 31 mayısta yapması şu an en büyük korkum..haziran için mi diyorsun canım
İnşallah o kadar geç zamana bırakmaz..Ben 27-28de acıklarlar diyorum. Cünkü esnaf ona göre hazırlık yapmak zorunda.
kuzum 28 inde açıklasa haftasonunu da açmak zorunda olucak kiİnşallah o kadar geç zamana bırakmaz..
28 de açıklasa 29-30 yasak var zaten :) yine anlamı yok
Bari 24 ünde olsa açıklama acilen davetiye işini hallederim.
Bizim haziranın ilk haftası olması sıkıntı. Bari şöyle 10 u falan olsaymış bu kadar gerilmezdik belkikızlar ben şöyle yapıcam temmuza yer bulabilirsem temmuza alıcam, eğer haziranda açarsa ve yer olursa hazirana alıcam artık böyle karar aldım başka türlü işin içinden çıkamıyorum
Yok 28 inde 1 haziranın kurallarını açıklayabilir meselakuzum 28 inde açıklasa haftasonunu da açmak zorunda olucak ki
bizimde 4-5 , bugün ki açıklamaya kadar diyodum ki 10 una alalım ki 1 inde açıklama yaparsa ya da 1 inde açılcağını şimdi söylerse diye ama söylemedi o yüzden haziranı beklesem temmuzu kaybedicem , en iyisi temmuza alıp haziranda açılırda yer bulursam hazirana çekerim diye düşünüyorumBizim haziranın ilk haftası olması sıkıntı. Bari şöyle 10 u falan olsaymış bu kadar gerilmezdik belki
Temmuza yer bulursan en mantıklısı o ama bulabilir misin bilmiyorumbizimde 4-5 , bugün ki açıklamaya kadar diyodum ki 10 una alalım ki 1 inde açıklama yaparsa ya da 1 inde açılcağını şimdi söylerse diye ama söylemedi o yüzden haziranı beklesem temmuzu kaybedicem , en iyisi temmuza alıp haziranda açılırda yer bulursam hazirana çekerim diye düşünüyorum
İnşallah açar bence haziranı da artık. Vakalar yükselmesin benim korkum o yoksa normalleşme yapar bence.Temmuza yer bulursan en mantıklısı o ama bulabilir misin bilmiyorum
Bir de hafta sonu olan yerden vazgeçmek de zor geliyo bana şu an. Hafta içi gelemeyen çok kişi olcak arkadaşlarımdan bile izin alamayacak olanlar var
Açıklanana kadar ağlamaklı gezcem yine belli oldu
Aynen ama bilmiyorum bende şimdi de oluyor muEskiden 2 kişi de oluyodu ya merak ettim pandemide geçerli mi yoksa kural değişti mi diye
Bugün kötü bi açıklama gelse bile bundan kötü durumda olmazdım herhalde. En azından kafamda netlik olurduİnşallah açar bence haziranı da artık. Vakalar yükselmesin benim korkum o yoksa normalleşme yapar bence.