2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ben de bugün çok umutluydum. Kına giriş müziği bile seçmeye başlamıştım :))
Şurda 3 hafta bile kalmadı daha ne zaman evleneceğimizi bilmiyoruz o kadar tuhaf ki 😂 şehir dışında oturan amcam da davetiye bastırmak için neyi bekliyosunuz diye arayıp duruyo. O dağıtcak da anca dağıtırmış. Hey allahım niye bastırmıyoruz acaba
Ben hiiiç bakamıyorum ya. Düğün şarkılarını bile seçmedim öyle spontane gireceğim. Düğün yerlerine soruyorum mesajla fake hesaptan Haziran da boş gün var mı diye hayır dolu diyorlar bence açılır umut var herkes bizim gibi sonucta....

Kına için tuttuğumuz yer bu sene için fazladan para bile istedi. Sanki biz iptal etmişiz gibi
Organizasyoncu da kına gecesindeki danslar için en geç 1 hafta kala gel demişti. 31 inde açıklanırsa doğaçlama oynarım artık ay sinirden gülüyorum 😂
Sen yine iyi 31de acıklansa sonraki gün kınama gidiyorum🤣🤣🤣🤣🤣

Bide benim kv takılanların yarısını kaynima verecekmiş. Çünkü akrabalar bir de ayrı ona bir şey takmazmis
Zaten ne takılacak da neyi verecek :63:
Koronadan dolayı davetiye verilse de gelmeyen bir sürü aile oluyo ki saygı duyuyorum
İster istemez yarı yarıya azaldı zaten davetlilerimiz
Eskiden takı töreninde geline altın takan ayıp olmasın diye damada da para takardı bazen :)) ee o da yok artık

Haftasonuna yer yok, benim herşeyim tepetaklak oldu,kına salonumu değiştircem açık alan bulcam ve organizasyoncuyu da iptal edicem bu saatten sonra kimseyi bulamam küçük bi yerde yaşıyorum farklı ilden tutamam 2 katı ücret konaklama masrafı zaten çoğu da gelemiyo hakkım haram zıkkım olsun lanet olsun ya
Bi ihtimal haftaya pazartesi açıklar belki diyorum.. ama açık alan bulman daha iyi olur belki açık kapalı mekan ayrımı da yapabilir hiç fikrim yok ki

Bende acaba bana mı saçma geldi sadece diyordum. O zaman onun düğününde takılanların yarısını da bize versinler
Hiç iyi niyetli gelmedi bana kendisi öyle sanıyor belli de. Takılmaz diyormuş ya siz de böyle deyin.

Şimdiye kadar ben akrabalara hep altın taktım onlar bir kere geri dönecek o da sizin düğünde. Takılarda diğer oğlumun da hakkı var diyor
E o evlenmeyecek mi? Gelen insanlar da bir kardeş daha var diye ona göre takarlar yani ben öyle biliyorum. O zaman dediğin gibi o evlenirken ona takilanlar da ikiye bölünsün 🙈

Bi ihtimal haftaya pazartesi açıklar belki diyorum.. ama açık alan bulman daha iyi olur belki açık kapalı mekan ayrımı da yapabilir hiç fikrim yok ki
Ya kizlar illa düğün mekanı olması şart mı açık alanın? Okul bahçesi gibi yerleri kiraliyorlar düğünler için. Çok da uygun oluyor öyle bir şeyler bakın isterseniz. Zaten organizasyonu siz ayarliyorsunuz

Şimdiye kadar ben akrabalara hep altın taktım onlar bir kere geri dönecek o da sizin düğünde. Takılarda diğer oğlumun da hakkı var diyor
Kendisi 2 çocuğu olan akrabalara sadece 1 kere mi takı takmış?

E o evlenmeyecek mi? Gelen insanlar da bir kardeş daha var diye ona göre takarlar yani ben öyle biliyorum. O zaman dediğin gibi o evlenirken ona takilanlar da ikiye bölünsün 🙈
Hiç iyi niyetli gelmedi bana kendisi öyle sanıyor belli de. Takılmaz diyormuş ya siz de böyle deyin.
Tekrar konuşayım ben bu mevzuyu

Ya kizlar illa düğün mekanı olması şart mı açık alanın? Okul bahçesi gibi yerleri kiraliyorlar düğünler için. Çok da uygun oluyor öyle bir şeyler bakın isterseniz. Zaten organizasyonu siz ayarliyorsunuz
Artık parasını verdiğimiz için değiştiremiyoruz biz
Bir de tuttuğumuz yer çok içime sindi. Kapalı alanı da var yağmur yağarsa diye. (Bir de yağmur yağmaz herhalde o kadar bahtsızlık olmaz :))
Ah işte bu sene gelini olsam her şeyimi ona göre planlardım olmadı

Haklısın iki kere takılan da vardır illa
Tek taktıysa ve tek çocuğuna takılacağını düşünüyorsa şöyle yapmak mantıklı bence; akrabalarının taktığını sadece bölsün 2 ye ama sonra diğer çocuğu evlendiğinde düşündüğü gibi olmaz da takarlarsa onu da bölsün adil olan bu.

X