2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Yarın davetiye bastırırım diye düşünüyodum yalan oldu.
düğünü ertelerim her yasak kalkar üzülürüm. Ertelemezsem de hiç yer bulamıcam
Hiç bu kadar arada kalmamıştım şu hayatta

Yarın davetiye bastırırım diye düşünüyodum yalan oldu.
düğünü ertelerim her yasak kalkar üzülürüm. Ertelemezsem de hiç yer bulamıcam
Hiç bu kadar arada kalmamıştım şu hayatta
Esneticez demiş bilmiyorum ama bence kalkacak kesin

Açıklayana kadar beklicem ama sonra erteleyecek gün de kalmayacak..
Çok mu zordu haziranda şu şu açılacak demek 2 hafta bi şey var zaten.
Dostum öyle bi açıklama yapması mümkün değil. Keşke yapsa ama her şeyi son vaka sayılarına halktan gelen tepkilere göre revize ediyorlar.

Offf yine stres basıyor açacak mı ki nikahı belirsiz Allah'ım açsın artık bir tören yaa çok mu bir şey istiyoruz. Bende davetiye bastırcam ne yapalım artık

Sizce ne zaman yapılır bir dahaki
Bugün sadece 1 Haziran'da esneyecek mi eski tedbirler devam mı edecek onu açıklar belki dedim de o da yok heralde. 28 Mayıs'ta falan yeni esneme düzenlemeleri açıklanır diye düşünüyorum

Bugün sadece 1 Haziran'da esneyecek mi eski tedbirler devam mı edecek onu açıklar belki dedim de o da yok heralde. 28 Mayıs'ta falan yeni esneme düzenlemeleri açıklanır diye düşünüyorum
Pazartesileri oluyo ya kabine genelde 24ünde toplanırlar yine belki böylece gelecek hafta paylaşırlar

Esnafa,düğün salonlarına destek vericeğini söylemiş hem destek verip hem haziranda açar mı offf bişey de bari ya

Vakalar böyle giderse açılcak, kötüye giderse bir süre daha böyle devam edicez de bari ya iyi ya da kötü yolumuza bakalım

Bu kabine toplantısının amacı İsrail'i kınamak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…