- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Ayarla bence herkes kapış kapış çünküKaç saat sürer acaba. Bittikten sonra da bi saat sağa sola laf atma faslı sürer. Ben bugün tam ayarlayamayacam heralde günü
Öyle yapayım ya haklısınAyarla bence herkes kapış kapış çünkü
Bencede ayarla hemen biz zor bulduk haftasonu full doluydu hatta haftaiçi olsun ne yapalım dedik artık hayaller zaten çöp.Öyle yapayım ya haklısın
o kadar çok heveslendirdiler ki 17 mayıs bayramımız olsun işte rahata erelim bilmem ne eee değişen hiç bişey yokOlabilir çünkü halk isyanda sosyal medyada çok tepkiler var çünkü herkes 18 gün kapanma sonunda daha mutluluk verici haberler bekliyordu özellikle işletmeciler
öff sorma ya bi taraftan haklılar yani , ben otelde hazırlanıcam mesela kendime arkadaşlarıma sabahlık falan yaptırcaktım böyle olunca sadece kendime yaptırdım haftaiçi bütün arkadaşlarım çalışıyo akrabalarımda öyle ve zaten çoğu şehirdışında gelmicek gelemicek pandemi dicek kimseye alınıp gücenemem de yapcak bişey yok nedime bilekliği süsü bilmem nesi o kadar da hazırlık yaptım yaşıcağım evde bekarlığa veda yapıcaktım hepsi yalan olduİnşallah açıklar ama her şeyi son dakika yaptığı için artık bir şey düşünemez oldum.
Birde zaten gün bulacaz diye canımız çıktı her şeyin sorumlusu düğünler mı açsınlar artık o yetmedi haftaiçi ona razı olduk birde akraba çenesi nasıl gelcez
Ben kına için aradım tarih aldım düğünü aradım o aralıkta boşluk var mı dedim tek gün vardı onu dedi kına yerini aradım doldu orası az önce dedi dkfkfkf arada 2dk bile yoktu süre olarak. Sil başa sonraBencede ayarla hemen biz zor bulduk haftasonu full doluydu hatta haftaiçi olsun ne yapalım dedik artık hayaller zaten çöp.
ay evet bende oldum olası topuz sevmem yaptırmam ama gelinliğimde kabarık bi model yaka kısmı çok açık da değil kapalı da değil omuzlarıma doğru kayık şeklinde geliyo gelinlik topuz yakışır mı yakışmaz mı açık saç çok çabuk bozulur mu çok sıcaklar mıyım kafamda deli sorular, dış çekim bizim başka bi gün olucak o zaman açık yaparım diyorum gelinlikten başka elbisede giyicemKızlar siz saç için prova yaptıracak mısınız?
Ben çocukluğumdan beri kuaförde topuz yaptırmamışımdır herhalde hep salık modelleri tercih ediyorum
Ama söz, isteme, nişan hepsinde saçım salıktı. Kına dış çekimde de öyle olacak nasipse
O yüzden düğünde topuz yaptırayım dedim ama yakışır mı hiç bilmiyorum
Prova ücretliymiş 250 lira, verip denesem mi bilemedim
Yaa şimdi ayarlayabildiniz mi ?Ben kına için aradım tarih aldım düğünü aradım o aralıkta boşluk var mı dedim tek gün vardı onu dedi kına yerini aradım doldu orası az önce dedi dkfkfkf arada 2dk bile yoktu süre olarak. Sil başa sonra
Zaten heveslendiğim hiç bir şey olmadı artık vazgeçtim her şeyden. Haklılar tabi de bizim stresimiz de var biri uysa diğeri uymuyor aman zor valla.öff sorma ya bi taraftan haklılar yani , ben otelde hazırlanıcam mesela kendime arkadaşlarıma sabahlık falan yaptırcaktım böyle olunca sadece kendime yaptırdım haftaiçi bütün arkadaşlarım çalışıyo akrabalarımda öyle ve zaten çoğu şehirdışında gelmicek gelemicek pandemi dicek kimseye alınıp gücenemem de yapcak bişey yok nedime bilekliği süsü bilmem nesi o kadar da hazırlık yaptım yaşıcağım evde bekarlığa veda yapıcaktım hepsi yalan oldu
Tabi ayarlandı riske atmadım ben atamazdımYaa şimdi ayarlayabildiniz mi ?
Çok zor herkes kendince haklı kızlar düğünleri yapıp evlenince de burdan konuşalım valla kolay kolay atlatamayız bu günleriZaten heveslendiğim hiç bir şey olmadı artık vazgeçtim her şeyden. Haklılar tabi de bizim stresimiz de var biri uysa diğeri uymuyor aman zor valla.
inşallah ,evlenince noldu ya ee noldu şimdi falan oluruz heraldeHayırlı haberler gelir inşallah yaa her adımımız stres sıkıntı evlenince büyük boşluğa düşücez
Aynen hayırlısıyla bir yapabilseydik nikahları.Çok zor herkes kendince haklı kızlar düğünleri yapıp evlenince de burdan konuşalım valla kolay kolay atlatamayız bu günleri
Biz de bunlara ek dans kursuna gidip dans edip zeybek oynucaktık. 2019 da ne hayaller kurmuştuk hey gidi heyöff sorma ya bi taraftan haklılar yani , ben otelde hazırlanıcam mesela kendime arkadaşlarıma sabahlık falan yaptırcaktım böyle olunca sadece kendime yaptırdım haftaiçi bütün arkadaşlarım çalışıyo akrabalarımda öyle ve zaten çoğu şehirdışında gelmicek gelemicek pandemi dicek kimseye alınıp gücenemem de yapcak bişey yok nedime bilekliği süsü bilmem nesi o kadar da hazırlık yaptım yaşıcağım evde bekarlığa veda yapıcaktım hepsi yalan oldu
Biz de valsBiz de bunlara ek dans kursuna gidip dans edip zeybek oynucaktık. 2019 da ne hayaller kurmuştuk hey gidi hey
Ben de dış çekimde açık olacağı için nilahta topuz düşündüm ama topuz da herkese yakışmıyor.ay evet bende oldum olası topuz sevmem yaptırmam ama gelinliğimde kabarık bi model yaka kısmı çok açık da değil kapalı da değil omuzlarıma doğru kayık şeklinde geliyo gelinlik topuz yakışır mı yakışmaz mı açık saç çok çabuk bozulur mu çok sıcaklar mıyım kafamda deli sorular, dış çekim bizim başka bi gün olucak o zaman açık yaparım diyorum gelinlikten başka elbisede giyicem