2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
İnşallah açıklar ama her şeyi son dakika yaptığı için artık bir şey düşünemez oldum.
Birde zaten gün bulacaz diye canımız çıktı her şeyin sorumlusu düğünler mı açsınlar artık o yetmedi haftaiçi ona razı olduk birde akraba çenesi nasıl gelcez

Olabilir çünkü halk isyanda sosyal medyada çok tepkiler var çünkü herkes 18 gün kapanma sonunda daha mutluluk verici haberler bekliyordu özellikle işletmeciler
o kadar çok heveslendirdiler ki 17 mayıs bayramımız olsun işte rahata erelim bilmem ne eee değişen hiç bişey yok ağzımıza bir parmak bal çalıp beklettiler hala daha öyle

öff sorma ya bi taraftan haklılar yani , ben otelde hazırlanıcam mesela kendime arkadaşlarıma sabahlık falan yaptırcaktım böyle olunca sadece kendime yaptırdım haftaiçi bütün arkadaşlarım çalışıyo akrabalarımda öyle ve zaten çoğu şehirdışında gelmicek gelemicek pandemi dicek kimseye alınıp gücenemem de yapcak bişey yok nedime bilekliği süsü bilmem nesi o kadar da hazırlık yaptım yaşıcağım evde bekarlığa veda yapıcaktım hepsi yalan oldu

Bencede ayarla hemen biz zor bulduk haftasonu full doluydu hatta haftaiçi olsun ne yapalım dedik artık hayaller zaten çöp.
Ben kına için aradım tarih aldım düğünü aradım o aralıkta boşluk var mı dedim tek gün vardı onu dedi kına yerini aradım doldu orası az önce dedi dkfkfkf arada 2dk bile yoktu süre olarak. Sil başa sonra

ay evet bende oldum olası topuz sevmem yaptırmam ama gelinliğimde kabarık bi model yaka kısmı çok açık da değil kapalı da değil omuzlarıma doğru kayık şeklinde geliyo gelinlik topuz yakışır mı yakışmaz mı açık saç çok çabuk bozulur mu çok sıcaklar mıyım kafamda deli sorular, dış çekim bizim başka bi gün olucak o zaman açık yaparım diyorum gelinlikten başka elbisede giyicem

Zaten heveslendiğim hiç bir şey olmadı artık vazgeçtim her şeyden. Haklılar tabi de bizim stresimiz de var biri uysa diğeri uymuyor aman zor valla.

Zaten heveslendiğim hiç bir şey olmadı artık vazgeçtim her şeyden. Haklılar tabi de bizim stresimiz de var biri uysa diğeri uymuyor aman zor valla.
Çok zor herkes kendince haklı kızlar düğünleri yapıp evlenince de burdan konuşalım valla kolay kolay atlatamayız bu günleri

Hayırlı haberler gelir inşallah yaa her adımımız stres sıkıntı evlenince büyük boşluğa düşücez
inşallah ,evlenince noldu ya ee noldu şimdi falan oluruz heralde Allah kimseyi hiçbir sebepten strese sıkıntıya düşürmesin arafta bırakmasın şu günlerin sefasını sürdüğümüz günler gelsin inşallah sağlığımız ailelerimizin sağlığı huzurumuz yerinde olsun

Biz de bunlara ek dans kursuna gidip dans edip zeybek oynucaktık. 2019 da ne hayaller kurmuştuk hey gidi hey

Ben de dış çekimde açık olacağı için nilahta topuz düşündüm ama topuz da herkese yakışmıyor.
doğru daha ikinci elbise olayı da var onu da halletmem lazım bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…