Ay benim hala umudum var kurs için bakınıyodum hayaller işteBiz de bunlara ek dans kursuna gidip dans edip zeybek oynucaktık. 2019 da ne hayaller kurmuştuk hey gidi hey
Eskisi gibi 3 saat olsa ben de bakardım da. Taş çatlasın 1-2 saat olur diye o toplara girmiyorum artıkAy benim hala umudum var kurs için bakınıyodum hayaller işte
Düğün 100bine de mal olsa 100:10= 10.000£ 10 bin £ ile dünya turu yapabilicek miyiz gerçekten? İnanıyorlar mı buna.Twitter yıkılıyor.. umarım dikkate alınır hepsi
Bi de arada “düğün yapacağınıza dünya turu yapın” cılar var yumruklayasım geliyor
Bekarlığa vedanı kendin hazırlamıştın değil mi benimde aklımda bişey vardı ama arkadaş herkese parasını böl sen verme tek dedi fakat ben isteyemem öyle kendim yapmayı düşünüyodumEskisi gibi 3 saat olsa ben de bakardım da. Taş çatlasın 1-2 saat olur diye o toplara girmiyorum artık
Olan bekarlığa vedama oldu, ona da param cebime kaldı diye kendimi teselli ediyorum artık
Gözlerim parladı yazıyı okurken
9da falan gelir benceOy bekleye bekleye öldüm ne zaman gelecek bu açıklama
Ben de kendim yapcaktım, yani hayatta isteyemem.Bekarlığa vedanı kendin hazırlamıştın değil mi benimde aklımda bişey vardı ama arkadaş herkese parasını böl sen verme tek dedi fakat ben isteyemem öyle kendim yapmayı düşünüyodum
Hazirani soylemeyecekmis ama eskisi kadar sıkı olmayacak dedi umut vericiBaşladı... gazamız mübarek olsun kızlar
Söylemicek miHazirani soylemeyecekmis ama eskisi kadar sıkı olmayacak dedi umut verici
Onumuzdeki gunlerde dedi sankiSöylemicek mi
Offfffff
Ne dedi ki dinleyemedimHazirani soylemeyecekmis ama eskisi kadar sıkı olmayacak dedi umut verici
Ortada kaldım yani açıklamazsaOnumuzdeki gunlerde dedi sanki
1 haziran sonrasi konusulmus ama ilerki gunlerde aciklanacakmisNe dedi ki dinleyemedim
haziranda hafta sonunu kapatamaz illa açar ama saat sınırı olcak mı onu söylemesi lazım . hiç söyleyecek gibi durmuyor şimdilik1 haziran sonrasi konusulmus ama ilerki gunlerde aciklanacakmis
Eskisi kadar sıkı tedbirler olmayacakmis
19 mayisi soylemedi hala eger carsamba tatil olmazsa bence haziran ve sonrasinda hafta sonu yasaklari zor olur artik bir sure en azindan
Ay yine belirsiz1 haziran sonrasi konusulmus ama ilerki gunlerde aciklanacakmis
19 mayisi soylemedi hala eger carsamba tatil olmazsa bence haziran ve sonrasinda hafta sonu yasaklari zor olur artik bir sure en azindan
Ne kadar ileriki offf1 haziran sonrasi konusulmus ama ilerki gunlerde aciklanacakmis