2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Twitter yıkılıyor.. umarım dikkate alınır hepsi
Bi de arada “düğün yapacağınıza dünya turu yapın” cılar var yumruklayasım geliyor

Twitter yıkılıyor.. umarım dikkate alınır hepsi
Bi de arada “düğün yapacağınıza dünya turu yapın” cılar var yumruklayasım geliyor
Düğün 100bine de mal olsa 100:10= 10.000£ 10 bin £ ile dünya turu yapabilicek miyiz gerçekten? İnanıyorlar mı buna.

Bugün nikah salonuyla konuştum gelin damat ve 2 şahit olduğunu belirttiler. Anında hemen aşağıdaki misafitler için canlı yayın olacağı için be zaten nikahın 3 dk filan sürdüğünü söyledikleri için biz iptal etmedik. Fotoğraflar vs hepsi çekilecek sadece imza kısmı kısa bir an ayrı olup yayın yapılacak. Herkesin gönlüne göre olur umarım bizim ve ailemiz için yeterli oldu bize.

Eskisi gibi 3 saat olsa ben de bakardım da. Taş çatlasın 1-2 saat olur diye o toplara girmiyorum artık
Olan bekarlığa vedama oldu, ona da param cebime kaldı diye kendimi teselli ediyorum artık
Bekarlığa vedanı kendin hazırlamıştın değil mi benimde aklımda bişey vardı ama arkadaş herkese parasını böl sen verme tek dedi fakat ben isteyemem öyle kendim yapmayı düşünüyodum

Oy bekleye bekleye öldüm ne zaman gelecek bu açıklama

1 haziran sonrasi konusulmus ama ilerki gunlerde aciklanacakmis
Eskisi kadar sıkı tedbirler olmayacakmis
19 mayisi soylemedi hala eger carsamba tatil olmazsa bence haziran ve sonrasinda hafta sonu yasaklari zor olur artik bir sure en azindan
haziranda hafta sonunu kapatamaz illa açar ama saat sınırı olcak mı onu söylemesi lazım . hiç söyleyecek gibi durmuyor şimdilik

1 haziran sonrasi konusulmus ama ilerki gunlerde aciklanacakmis
Eskisi kadar sıkı tedbirler olmayacakmis
19 mayisi soylemedi hala eger carsamba tatil olmazsa bence haziran ve sonrasinda hafta sonu yasaklari zor olur artik bir sure en azindan
Ne kadar ileriki offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…