- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Haftasonu verilmiyor hafta içi alabilirsin vermiyorlarsa git nüfus müdürüne şikayet et, zaten salona gelince 1000 ekstra veriyorsun her türlü gelir en kötü aynı gün yıldırım nikahı yapar oraya formalite memuru getirirsinHaftasonu için nikah tarihi veriliyor mu biliyormusunuz , düğün mekanında olsun istedik nikahı ama ben bir türlü alamıyorum nisandan beri yasak kalkınca vercez diyo belediyeler
Vermiyorlar ben alamıştım. Hatta hafta içiHaftasonu için nikah tarihi veriliyor mu biliyormusunuz , düğün mekanında olsun istedik nikahı ama ben bir türlü alamıyorum nisandan beri yasak kalkınca vercez diyo belediyeler
Normalde ben her şeye olumlu bakan biriydim bu olaylar beni çok yıprattı. Bu senenin gelini olsaydım kaderime razı olur geçerdim şu an dert bile etmezdimBen de. Ortalık düzelsin demiştim daha beter oldu.
İşte sonrasının garantisi yok. Hep kısıtlı devam ettirebilirler ben düğünleri eskisi açacaklarını sanmıyorum artık.Valla haklısınız ben de o kadar para verseydim salona ben de buna değsin tek nikah olmasın isterdim.
İşte canımı sıkan bu zaten. Pişman ve üzgün olduğumuzu biliyorlar daha da üzmenin ne manası var ki.Ben de o kadar pişmanım ki kelimelere dökemem.
şu an bu kadar mutsuz olma sebebim altta yatan pişmanlığım zaten.
nasıl o kadar ertelemişken şartlar daha da kötüleşti aklım almıyo bunu
Benim etrafımdakiler de öyle diyor şu an. Eylülde yapsak kiracı çıkmadı evden koronadan dolayı, hazırlık eşya vs yoktu ama şimdiki aklım olsa eşyalı eve çıkar yine de yapardım..
Cok haklısın. Seni rahatlatmaya calısıyorum ben de napiyim.Normalde ben her şeye olumlu bakan biriydim bu olaylar beni çok yıprattı. Bu senenin gelini olsaydım kaderime razı olur geçerdim şu an dert bile etmezdim
Ama insan 1 sene bekleyince nikah merasimini kabul edemiyor. En azından ben edemiyorumo zaman diyorum ben niye bekledim ki..
Biz aldık mart ayında. Saat vermediler sadece ödeme vs yapmadıkHaftasonu için nikah tarihi veriliyor mu biliyormusunuz , düğün mekanında olsun istedik nikahı ama ben bir türlü alamıyorum nisandan beri yasak kalkınca vercez diyo belediyeler
Biliyorum başından beri hep olumlu yaklaşıyorsunCok haklısın. Seni rahatlatmaya calısıyorum ben de napiyim.
Haklısın bence de öyle olmazİşte sonrasının garantisi yok. Hep kısıtlı devam ettirebilirler ben düğünleri eskisi açacaklarını sanmıyorum artık.
Haftaiçi haftasonu ayrımı bile 8 bin lira fark ediyordu tuttuğumuz salondaValla haklısınız ben de o kadar para verseydim salona ben de buna değsin tek nikah olmasın isterdim.
Ben iyi olacağına inanmak istiyorum cumartesi cok agladım ama ağlamak çare değil.... bekleyip göreceğiz olacak inşallahBiliyorum başından beri hep olumlu yaklaşıyorsun
Kalan parayı öderler canımHaftaiçi haftasonu ayrımı bile 8 bin lira fark ediyordu tuttuğumuz salonda
Şimdi haftaiçine alırsak bir yerden daha zarar edicez :) kaç para zarara girdim sayamıyorum artık
Takıda zaten ohooo yar yarıya azalır
Ben de bugün çok umutluydum. Kına giriş müziği bile seçmeye başlamıştım :))Ben iyi olacağına inanmak istiyorum cumartesi cok agladım ama ağlamak çare değil.... bekleyip göreceğiz olacak inşallahYoksa bu kadar evlenecek insanı sıkıstıracak yer bulamazlar
Zaten altın aldı başını gitti kimse altın da takmaz bizeHaftaiçi haftasonu ayrımı bile 8 bin lira fark ediyordu tuttuğumuz salonda
Şimdi haftaiçine alırsak bir yerden daha zarar edicez :) kaç para zarara girdim sayamıyorum artık
Takıda zaten ohooo yar yarıya azalır
Geçen sene arkadaşıma ödemediler. bizimle alakalı durum değil, pandemide hafta içi hafta sonu diye bi ayrım olamıyor demişlerKalan parayı öderler canım
O zaten kesin de, davetli sayısı da yarı yarıya azalacağı için ordan da çok büyük zarara girdikZaten altın aldı başını gitti kimse altın da takmaz bize
Şu düğün sektöründeki esnaf ta var ya tam şerefsiz. Nasıl fazla para alırım diye basvurmadiklari yol kalmıyorGeçen sene arkadaşıma ödemediler. bizimle alakalı durum değil, pandemide hafta içi hafta sonu diye bi ayrım olamıyor demişler
Hiç sanmıyorum ama onu da sorcaz artık. Herkes de haftaiçi yapmayın diyip duruyo sanki yer bolluğu var. Akraba terörü yaşıyorum 1 haftadır
Bide benim kv takılanların yarısını kaynima verecekmiş. Çünkü akrabalar bir de ayrı ona bir şey takmazmisO zaten kesin de, davetli sayısı da yarı yarıya azalacağı için ordan da çok büyük zarara girdik
Kına için tuttuğumuz yer bu sene için fazladan para bile istedi. Sanki biz iptal etmişiz gibiŞu düğün sektöründeki esnaf ta var ya tam şerefsiz. Nasıl fazla para alırım diye basvurmadiklari yol kalmıyor
Haftasonuna yer yok, benim herşeyim tepetaklak oldu,kına salonumu değiştircem açık alan bulcam ve organizasyoncuyu da iptal edicem bu saatten sonra kimseyi bulamam küçük bi yerde yaşıyorum farklı ilden tutamam 2 katı ücret konaklama masrafı zaten çoğu da gelemiyo hakkım haram zıkkım olsun lanet olsun yaBenim de içimden temmuz geçiyo ama bir daha hafta sonuna yer bulamambulsam hiç düşünmeden ertelerim.
yarın konuşmaya gideceğiz biz de