- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Aynen zaten kapattı yeniden ayarladık her şeyi en iyisi 1 Haziran'da açsın artık.Ya açacaksa haziranda açsın ki vakalar yükselmesin yoksa yükselir düğünler açılmaz
Haziranda açmazsa zaten benim nikah direkt iptal. Saati belli değil bir şeyi belli değil amaanYa açacaksa haziranda açsın ki vakalar yükselmesin yoksa yükselir düğünler açılmaz
Açsın ama her şeyi açsın. Balayında bari otele tıkılıp kalmayalımAynen zaten kapattı yeniden ayarladık her şeyi en iyisi 1 Haziran'da açsın artık.
Haziran da acılmazsa herkes cok cok zora düsecek.Haziranda açmazsa zaten benim nikah direkt iptal. Saati belli değil bir şeyi belli değil amaan
İnşallah bugün istediğimiz tüm cevapları alırız ilk defa bi açıklamayı bu kadar merakla bekliyorum
O kadar çift zaten gün bulamaz daha da yığılma olur. Büyük saçmalık olurHaziran da acılmazsa herkes cok cok zora düsecek.
4-5ten 3-4e cekebilirsinO kadar çift zaten gün bulamaz daha da yığılma olur. Büyük saçmalık olur
Ben haziranda açmama ihtimalini düşünmüyorum zaten elbet açacak
Ama haftasonu saat kısıtlaması olacak mı, kaç kişi davet edebileceğiz bunları açıklasın o yeterli
hafta sonu saat kısıtlaması varsa mis gibi cumartesi gününden vazgeçip hafta içine alıcam mesela
Keşke çekebilsem de haziranın ilk haftası komple doldu bence. Yarın konuşcam yine de4-5ten 3-4e cekebilirsin
Onlar da bizim gibi bekliyorlarKına yerimi aradım bu akşam bir açıklama bekliyoruz inşallah yaparlar dedi
Gönlünce olsunGünümü 3 temmuz olarak değiştirdim zaten gündüz ve nikah olduğu için haftaiçi olmasın istiyorum. O zamana sadece pazar kapalı olur diyorlar. Gerçi herkes bişi diyor bakalım yaşayıp görcez.
Yani bence tabiki kuaförde ki gibi olmaz ama evde kendin topuz yap bı bak hoş duruyor mu ona göre ücretli provayi yaptırıp yaptırmayacagina karar verirsin.Kızlar siz saç için prova yaptıracak mısınız?
Ben çocukluğumdan beri kuaförde topuz yaptırmamışımdır herhalde hep salık modelleri tercih ediyorum
Ama söz, isteme, nişan hepsinde saçım salıktı. Kına dış çekimde de öyle olacak nasipse
O yüzden düğünde topuz yaptırayım dedim ama yakışır mı hiç bilmiyorum
Prova ücretliymiş 250 lira, verip denesem mi bilemedim
Ben de düşündüm ama topuz düşünmüyorum o yüzden salık yakısır diye düşünüyorum inşallah yakısır. Eğer bütçen kısıylıysa ki düğün arefesi herkesin bütçesi kıymetlidir bence normal bir kuaföre git topuz yaptır nişana gidiyorum arkadaşımın de hem bakmış olursun hem yarı para ödersinKızlar siz saç için prova yaptıracak mısınız?
Ben çocukluğumdan beri kuaförde topuz yaptırmamışımdır herhalde hep salık modelleri tercih ediyorum
Ama söz, isteme, nişan hepsinde saçım salıktı. Kına dış çekimde de öyle olacak nasipse
O yüzden düğünde topuz yaptırayım dedim ama yakışır mı hiç bilmiyorum
Prova ücretliymiş 250 lira, verip denesem mi bilemedim
Ayyy okurken bile içim tuhaf oldu
Di mi? Minik bir ferahlama yaşadım resmen.Ayyy okurken bile içim tuhaf oldu
Gerçeği olsa bir de düşünemiyorumDi mi? Minik bir ferahlama yaşadım resmen.
Kaç saat sürer acaba. Bittikten sonra da bi saat sağa sola laf atma faslı sürer. Ben bugün tam ayarlayamayacam heralde günü
toplandı20 ekmek vaadimi 25e cıkardım hayırlısıyla şu kına düğünleri yapalım Amin