2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Bende çok strese girdim bir serbest dese de rahat nefes alsak. Ama bu haksızlık biz yuva kurmaya uğraşıyoruz insanlar partileyerek eğleniyorlar. Bu ülkede artık ne diyeceğimi şaşırdım.

Merhaba kızlar Bugün haftasonu test yapmaya giden sayısı az olacağı az vaka da cıkacaktır bizim açımızdan iyi bişey Bugün fix 10 bin altına iner

Düğünüme 8 gün var ve ben hala düğünüm olacak modda değilim. Yıllarca ben düğün istemiyorum demiştim. Galiba onun sonucunu yaşıyorum. İnşallah bugün daha düşük vaka sayıları olur da açılır nikahlar

Normalde son günler hüzün olurmuş ya evden ayrılıyorum diye. Ben de o his bile yok hiçbir şey hissetmiyorum, hissedemiyorum
Çok geç tarihe bıraktılar açıklamayı. Kuaförler bile pazartesi açılıp açılmayacaklarını bilmiyor :))

Valla ben de anlamadım yarın mı açıklayacaklar ne..

Ay aynı ben. Geçen ağladım anneme. Düğün istemiyorum dedim diye mi bu bedeli ödüyorum diye saatlerce ağladım

Ne kadar da aynıyız benimde nikahım haftaya ctesi ama ne olacağı belli değil. Düğün hayatta yapmam derken nikah da yapamayacağım şimdi diye ağlıyorum.

Bende hissis bir şekilde bekliyorum ne olacağını.

Ne kadar da aynıyız benimde nikahım haftaya ctesi ama ne olacağı belli değil. Düğün hayatta yapmam derken nikah da yapamayacağım şimdi diye ağlıyorum.
Düğün yapmayız diyen tayfanın burda zarıl zurul ağlaması.... hayatta asla artık sınanmadığım şeyler için ahkam kesmeyeceğim

Yeminle bende düğün sevmiyordum. Ama bindallimi çok beğendim onu giyinmek istiyorummmm. Salonlar açılmazsa bahçede yapacam polis baskın yaparsa da kaçışırız artık.dd

Yeminle bende düğün sevmiyordum. Ama bindallimi çok beğendim onu giyinmek istiyorummmm. Salonlar açılmazsa bahçede yapacam polis baskın yaparsa da kaçışırız artık.dd
Ay aynen. Kaftanım ve tacım cok güzel saç modelim bile hazır

Ekmek vaad ettim. Acılsın hayırlısıyla kınamızı düğünümüzü yapalım 20 ekmek bıraktıracagım askıya.

Ben inanıyorum açılacak inşallah kızlar geçen normalleşme de salonlar açılmıştı.
Artık her genelgeyi incelemekten ezberledim hangi yasak olmuş vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…