- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Bende çok strese girdim bir serbest dese de rahat nefes alsak. Ama bu haksızlık biz yuva kurmaya uğraşıyoruz insanlar partileyerek eğleniyorlar. Bu ülkede artık ne diyeceğimi şaşırdım.Bence de ekime bırakmamaya çalışın, ne olacağı çok belirsiz. Son 1.5 gün kaldı çoook heyecanlıyım
Biz burda nikah için stresli bekleyişteyken ev partileri almış başını gitmiş. Dün hikayelerde gördüm yüzlerce kişi partilemişler afiş bile bastırmışlar.
bazı şeyler çok zoruma gidiyo gerçekten.
Buraya da atayım hatta rezilliği
Normalde son günler hüzün olurmuş ya evden ayrılıyorum diye. Ben de o his bile yok hiçbir şey hissetmiyorum, hissedemiyorumDüğünüme 8 gün var ve ben hala düğünüm olacak modda değilim.Yıllarca ben düğün istemiyorum demiştim. Galiba onun sonucunu yaşıyorum. İnşallah bugün daha düşük vaka sayıları olur da açılır nikahlar
Valla ben de anlamadım yarın mı açıklayacaklar ne..Normalde son günler hüzün olurmuş ya evden ayrılıyorum diye. Ben de o his bile yok hiçbir şey hissetmiyorum, hissedemiyorum
Çok geç tarihe bıraktılar açıklamayı. Kuaförler bile pazartesi açılıp açılmayacaklarını bilmiyor :))
Ay aynı ben. Geçen ağladım anneme. Düğün istemiyorum dedim diye mi bu bedeli ödüyorum diye saatlerce ağladımDüğünüme 8 gün var ve ben hala düğünüm olacak modda değilim.Yıllarca ben düğün istemiyorum demiştim. Galiba onun sonucunu yaşıyorum. İnşallah bugün daha düşük vaka sayıları olur da açılır nikahlar
Katılalım valla. Ben yorum yaparım kk diye peşime düşünEki Görüntüle 2849831 Böyle birşey gördüm kızlar. Bilmiyorum katılmak işe yarar mı? Ne yapacağımı şaşırdım sürekli araştırıyorum
Ne kadar da aynıyız benimde nikahım haftaya ctesi ama ne olacağı belli değil. Düğün hayatta yapmam derken nikah da yapamayacağım şimdi diye ağlıyorum.Düğünüme 8 gün var ve ben hala düğünüm olacak modda değilim.Yıllarca ben düğün istemiyorum demiştim. Galiba onun sonucunu yaşıyorum. İnşallah bugün daha düşük vaka sayıları olur da açılır nikahlar
Bende hissis bir şekilde bekliyorum ne olacağını.Normalde son günler hüzün olurmuş ya evden ayrılıyorum diye. Ben de o his bile yok hiçbir şey hissetmiyorum, hissedemiyorum
Çok geç tarihe bıraktılar açıklamayı. Kuaförler bile pazartesi açılıp açılmayacaklarını bilmiyor :))
Düğün yapmayız diyen tayfanın burda zarıl zurul ağlaması.... hayatta asla artık sınanmadığım şeyler için ahkam kesmeyeceğimNe kadar da aynıyız benimde nikahım haftaya ctesi ama ne olacağı belli değil. Düğün hayatta yapmam derken nikah da yapamayacağım şimdi diye ağlıyorum.
Ay aynen. Kaftanım ve tacım cok güzel saç modelim bile hazırYeminle bende düğün sevmiyordum. Ama bindallimi çok beğendim onu giyinmek istiyorummmm. Salonlar açılmazsa bahçede yapacam polis baskın yaparsa da kaçışırız artık.dd
Ay inşaallah giyecez onlariiAy aynen. Kaftanım ve tacım cok güzel saç modelim bile hazır
Valla güzel fikirEkmek vaad ettim. Acılsın hayırlısıyla kınamızı düğünümüzü yapalım 20 ekmek bıraktıracagım askıya.
Nikah tarihiniz 30 Mayıs mıydı ?Evde kına yapmayı düşünen var mı?