- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Çok şık hayırlı olsun.Bundan yaptırdım canımBelki çok sade gelebilir de nikah olcağı için dedim böyle olsun
Çok teşekkür ederimÇok şık hayırlı olsun.
Ben tek bant kalın topuk sade bir şey aldımAyakkabı konusunda çok kararsızım. Nasıl modeller aldınız acaba kızlar ? Daha ayakkabı bile almadım ve gelinlik teslimim var haftaya
Topuğu kaç cm acaba ? Fotoğraf çekimine kaç cmlik olur ki ? Ben en fazla 8cm giyebiliyorum. Rahat mı sizinki ?Ben tek bant kalın topuk sade bir şey aldım
Gelinlikle uzun görünmek için 13 cm aldımTopuğu kaç cm acaba ? Fotoğraf çekimine kaç cmlik olur ki ? Ben en fazla 8cm giyebiliyorum. Rahat mı sizinki ?
Çok şık ve zarif benceBundan yaptırdım canımBelki çok sade gelebilir de nikah olcağı için dedim böyle olsun
Seneye mi senin nikahin canim ?Bundan yaptırdım canımBelki çok sade gelebilir de nikah olcağı için dedim böyle olsun
Sayfadaki örnek davetiyeyi paylaşmışSeneye mi senin nikahin canim ?
Yok o benim davetiyem değil örnek davetiye resmi canım. Haziranda nikahımSeneye mi senin nikahin canim ?
Çok teşekkür ederimÇok şık ve zarif bencehayırlı olsun
Katılıyorum ben. Gece gönderdim bu gece de göndercem. 19 mayısı da böyle yaptılar da iptal oldu insanlar tepki gösterinceEki Görüntüle 2849280
Arkadaşlar yazalım lütfen
Bende gönderdim yine gönderelim hangi bakanlığı seçtiniz ?Katılıyorum ben. Gece gönderdim bu gece de göndercem. 19 mayısı da böyle yaptılar da iptal oldu insanlar tepki gösterince
Aile sosyali seçtim içişleri yoktu 11 bin vaka yineBende gönderdim yine gönderelim hangi bakanlığı seçtiniz ?
Çalışma bakanlığı, ticaret bakanlığı, sağlık bakanlığı olabilirBende gönderdim yine gönderelim hangi bakanlığı seçtiniz ?
Bende onu seçmiştim. AynenAile sosyali seçtim içişleri yoktu 11 bin vaka yine