2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Ayakkabı konusunda çok kararsızım. Nasıl modeller aldınız acaba kızlar ? Daha ayakkabı bile almadım ve gelinlik teslimim var haftaya

Ben de yazdım cimere. Sanki düğün yapmanın keyfi bir iş yapıyoruz gibi görünmesi hiç hoş değil. Herkes kutlama, protesto yaparken 200 kişinin açık alana toplanması mı sorun anlamıyorum. Artık darlandım valla. Olacak mı olmayacak mı? A planı B planı. Yok o olmazsa bu tarih olur. Amaaaan bıktım

Evet keske plani onceden paylassalr herkes ona gore haraket eder yasak olacaksada onceden soylensin acilacaksada. Kimse diken uzerinde beklemesin.
Haziranda sinav var mesela sokaga cikma yasagi olacak mi simdiden soyleseler o gunlerde nikahi olan arkadaslr bir yol cizer.
Vaka sayilarina gore bir iki aylik plan paylasmak bu kadar zor mu anlamiyorum bende ya. Ona gore bir cok hazirlik oluyor balayini oduyor insanlar iki gun once hooopp yasak var diyorlar. Pazartesi ne olacak o bile belli degil. Plan yapmak imkansiz. Bu yaz evlenecek olan tum tanidiklarim cok yiprandi uzgun stres hepsi. Bende sonbaharda dusunuyorum ekim gibi ama gun alamiyoruz malum bi gun sonra ne olacak bilmiyoruz

Haziran'da açık hava konserleri başlıyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…