Oo senin daha da çokmuş kapora. Ben bir de peşin vercektim daha indirimli olsun diye :) iyi onu bari yapmamışım.Kına mekanım 20bin yarı kapora verildi, kına organizasyonu 5 bin, puf insallah kapanmaz allahım sen büyüksün yarabbim
Gercekten güzel seyler duymaya cok ihtiyacımız var. İyi ki bulduk birbirimizi en azından teselli ediyoruz , en iyi biz anlıyoruzOo senin daha da çokmuş kapora. Ben bir de peşin vercektim daha indirimli olsun diye :) iyi onu bari yapmamışım.
şu an kına yapmaya hevesim hiç yok nasıl olsun zaten de parayı çöpe atmak istemiyorum. Bi ton da ıvır zıvır aldım kışın onları napcam kına olmazsa
Yarı kapasiteyle 2 saati geçmeden yapılsın diye bi haber gelse keşke. Ah ahh
Aynen öyle.. Evli olanlarla konuşsam “aman ben evlendim de noldu” cevabı alıyorumGercekten güzel seyler duymaya cok ihtiyacımız var. İyi ki bulduk birbirimizi en azından teselli ediyoruz , en iyi biz anlıyoruz
Etmezse devam demektirAynen öyle.. Evli olanlarla konuşsam “aman ben evlendim de noldu” cevabı alıyorumEvlenme hazırlığı olmayanlar zaten halden anlamıyorlar.
bir kesim de koronayı biz çıkarmışız gibi davranıyolar oraya zaten girmiyorum hiç. Neyse kaldı 4 gün
En büyük korkum düğünle alakalı tek kelime etmemesi.
Eder herhalde yaaAynen öyle.. Evli olanlarla konuşsam “aman ben evlendim de noldu” cevabı alıyorumEvlenme hazırlığı olmayanlar zaten halden anlamıyorlar.
bir kesim de koronayı biz çıkarmışız gibi davranıyolar oraya zaten girmiyorum hiç. Neyse kaldı 4 gün
En büyük korkum düğünle alakalı tek kelime etmemesi.
Haftaiçiydi sanırım kınanız bence yapılır inşallah her şey güzel olacakKına mekanım 20bin yarı kapora verildi, kına organizasyonu 5 bin, puf insallah kapanmaz allahım sen büyüksün yarabbim
Evet 26 mayıstaHaftaiçiydi sanırım kınanız bence yapılır inşallah her şey güzel olacakpazartesi günü ertelenmedi haberleriyle mutluluktan yıkalım burayı
Pazartesiye kadar baya düşmüş olur vaka sayısı11 bin vaka
Etsden bak istersen. Ben hotelsten yapmıstım hotels daha pahalıydı etsye nazaranBenim otel rezervasyonu iptal oldu. Oysa ucuz olsun diye 3 ay önce yapmıştım. Kapora da gitti. Şimdi de daha pahalı. Balayı yatabilir
Yarın 9 olsaPazartesiye kadar baya düşmüş olur vaka sayısıumutlarım artıyor
Bı bakayım teşekkürlerEtsden bak istersen. Ben hotelsten yapmıstım hotels daha pahalıydı etsye nazaran
Bende 28 inde düşünüyorum kısmet olursa henüz mekanım falan yok ama ayarlarım illa kiEvet 26 mayıstainsallah kızlar ya valla hepimizin böyle kosusturmaya müzik için fikir almaya elbise atıp nasıl demeye ihtiyacı var
Kesinlikle çok ihtiyacımız var.Evet 26 mayıstainsallah kızlar ya valla hepimizin böyle kosusturmaya müzik için fikir almaya elbise atıp nasıl demeye ihtiyacı var
Nikahınız ne zaman ?Bende 28 inde düşünüyorum kısmet olursa henüz mekanım falan yok ama ayarlarım illa kigeçen seneki mekandan kaporamı alıp iptal etmiştim , kınalar inşallah açılırsa güzel bir kına bizi bekler
29 Mayıs - 5 HaziranNikahınız ne zaman ?
İnşallah açılacak umutsuz olmak istemiyorum genel de ctesi yasağı kalkacak deniyor29 Mayıs - 5 Haziran