2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kına mekanım 20bin yarı kapora verildi, kına organizasyonu 5 bin, puf insallah kapanmaz allahım sen büyüksün yarabbim
Oo senin daha da çokmuş kapora. Ben bir de peşin vercektim daha indirimli olsun diye :) iyi onu bari yapmamışım.
şu an kına yapmaya hevesim hiç yok nasıl olsun zaten de parayı çöpe atmak istemiyorum. Bi ton da ıvır zıvır aldım kışın onları napcam kına olmazsa
Yarı kapasiteyle 2 saati geçmeden yapılsın diye bi haber gelse keşke. Ah ahh

Gercekten güzel seyler duymaya cok ihtiyacımız var. İyi ki bulduk birbirimizi en azından teselli ediyoruz , en iyi biz anlıyoruz

Gercekten güzel seyler duymaya cok ihtiyacımız var. İyi ki bulduk birbirimizi en azından teselli ediyoruz , en iyi biz anlıyoruz
Aynen öyle.. Evli olanlarla konuşsam “aman ben evlendim de noldu” cevabı alıyorum Evlenme hazırlığı olmayanlar zaten halden anlamıyorlar.
bir kesim de koronayı biz çıkarmışız gibi davranıyolar oraya zaten girmiyorum hiç. Neyse kaldı 4 gün
En büyük korkum düğünle alakalı tek kelime etmemesi.

Etmezse devam demektir

aynen sanki benim düğünüm olmasa vaka sayıları 100e düşecek

Eder herhalde yaa her açıklamasında dedi şimdiye kadar.

Kına mekanım 20bin yarı kapora verildi, kına organizasyonu 5 bin, puf insallah kapanmaz allahım sen büyüksün yarabbim
Haftaiçiydi sanırım kınanız bence yapılır inşallah her şey güzel olacak pazartesi günü ertelenmedi haberleriyle mutluluktan yıkalım burayı

Haftaiçiydi sanırım kınanız bence yapılır inşallah her şey güzel olacak pazartesi günü ertelenmedi haberleriyle mutluluktan yıkalım burayı
Evet 26 mayısta insallah kızlar ya valla hepimizin böyle kosusturmaya müzik için fikir almaya elbise atıp nasıl demeye ihtiyacı var

Benim otel rezervasyonu iptal oldu. Oysa ucuz olsun diye 3 ay önce yapmıştım. Kapora da gitti. Şimdi de daha pahalı. Balayı yatabilir

Evet 26 mayısta insallah kızlar ya valla hepimizin böyle kosusturmaya müzik için fikir almaya elbise atıp nasıl demeye ihtiyacı var
Bende 28 inde düşünüyorum kısmet olursa henüz mekanım falan yok ama ayarlarım illa ki geçen seneki mekandan kaporamı alıp iptal etmiştim , kınalar inşallah açılırsa güzel bir kına bizi bekler

Pozitif enerji yayalım kızlar olacak ben inanıyorum Allah evlenene yardım eder edecek inşallah bizlere de

Fotoğrafçım sevdiğin pozları kaydet demişti. Kına organizasyonu da müziklerini seç demişti. Böyle ayrıntıları daha düşünmedim bile hiç. İnşallah açılır da gerçekten şu detayları konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…