O zaman pazar günü düğünü olanlar ne olacak :/İnşallah açılacak umutsuz olmak istemiyorum genel de ctesi yasağı kalkacak deniyor
Yok pazar yasağı kesin. Simdiden öne aldı ya da sonraki haftaya attı pazarlarO zaman pazar günü düğünü olanlar ne olacak :/
Bu gün yasakları kalkmadan düğünleri açmaları garip olur. O yüzden ilk haftasonu yasağı kalkar bence
Bende genelde öyle gördümİnşallah açılacak umutsuz olmak istemiyorum genel de ctesi yasağı kalkacak deniyor
Ben pazar gününe yer bulamadım diye üzülüyodum hep.. bilmeden iyi bi şey yapmışız doğruysa :))Yok pazar yasağı kesin. Simdiden öne aldı ya da sonraki haftaya attı pazarlar
Evet bu haberleri bende gördümBir düğün salonu sayfası paylaşmış.
İsteğim moral bozmak değil ama her şeye hazırlıklı olalım
Umarım sadece bir söylentidir şu yazılanlar
Canım moral bozmayalım. Onlar da doğruysa demiş onlar da henüz bilmiyorlar. Sitemlerini getirip tepki göstersinler bu iyi birşeyBir düğün salonu sayfası paylaşmış.
İsteğim moral bozmak değil ama her şeye hazırlıklı olalım
Umarım sadece bir söylentidir şu yazılanlar
Hastalık var kalabalık ortamlarda çalışıyoruz aşı yokGöğüs hastalıkları uzmanımız Temmuz da daha sıkıntılı bir dönem geçireceğimizi düşünüyoruz dedi bize bugün. Allah sonumuzu hayır etsin
Valla canım ben aşılıyım ona rağmen burnumdan bir an maskem düşmüyor. Sadece maske takarsa herkes ciddi anlamda düşer vakalar.Hastalık var kalabalık ortamlarda çalışıyoruz aşı yokne olacak bu halimiz vaka artsın azalsın kısır döngü sanki şu düğünlerimizi bir yapalım hayırlısıyla
Yaz aylarında çok daha zor oluyor maskeValla canım ben aşılıyım ona rağmen burnumdan bir an maskem düşmüyor. Sadece maske takarsa herkes ciddi anlamda düşer vakalar.
Allah hepimizi korusun çok zor bir yandan da hastalık korkusu yaşıyoruzGöğüs hastalıkları uzmanımız Temmuz da daha sıkıntılı bir dönem geçireceğimizi düşünüyoruz dedi bize bugün. Allah sonumuzu hayır etsin
Aynen öyleAllah hepimizi korusun çok zor bir yandan da hastalık korkusu yaşıyoruz
Bizimki de 19 mayıstan sonra serbest olacak kişi saat sınırlamasıyla demişti. Bakalım. Allahım nolur mayısta acılsınYaz aylarında çok daha zor oluyor maskehiç dikkat edilmiyor bilmiyorum ne olacak . Önceden duyum alan bir organizasyon sayfasına mesaj attım bu tam kapanma olacağını falan söylemişti haziranda açılması planlanıyor dedi mayısın son haftası gidişata göre belli olur dedi
Nikah kesin olurHer şeyden vazgeçtik sade bir nikaha razıyız bu bari olsun artık Allah'ım
Martta açtılar her şeyi şimdi de açsınlar
Temmuzda vakalar isterse 100.000 olsun hayatta kapatmazlar hiçbir yeri malum turizmGöğüs hastalıkları uzmanımız Temmuz da daha sıkıntılı bir dönem geçireceğimizi düşünüyoruz dedi bize bugün. Allah sonumuzu hayır etsin
Yok canım sen öyle san. Tatile gideceklere serbest olur,turiste otelde çalışana serbest olur. Olan kime olurTemmuzda vakalar isterse 100.000 olsun hayatta kapatmazlar hiçbir yeri malum turizm
Biz bi yapsak kurtulsak da normal bi hayat yaşasam artık. Böyle hiçbir şeyin tadı yok sabah akşam belirsizlik.
Olumsuz olsa bile içim daha rahat olcak şu halimden, en azından belli olmuş olur
Benim organizasyoncuyla düğün salonu tam kapanma olduğu için çok mutluydu. Asıl şimdi açılma ihtimali var demişlerdi kapanmadan 2 gün önce gittiğimizde..Yaz aylarında çok daha zor oluyor maskehiç dikkat edilmiyor bilmiyorum ne olacak . Önceden duyum alan bir organizasyon sayfasına mesaj attım bu tam kapanma olacağını falan söylemişti haziranda açılması planlanıyor dedi mayısın son haftası gidişata göre belli olur dedi