- 10 Şubat 2017
- 702
- 1.100
- 28
Nolur açılmasın yaDaha önce aşılama biterse eylülde açılacak demişlerdi belki bu sefer dedikleri çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolur açılmasın yaDaha önce aşılama biterse eylülde açılacak demişlerdi belki bu sefer dedikleri çıkar
Henüz bilgim yok kına yerini arayacağımNeyapsamkisimdi cidden ne yapacaksın şimdi? Bugün kına var mi? Ben çok kararsız kaldım
Ne tuhaf ya bugün kınanın olup olmayacağını bilmiyorsun. Bu hale getirdiler. Bende salonu arayacam. Ama büyük ihtimalle kına yapılmıyor diyecek. Ben de bahçede ya da evde yaparımHenüz bilgim yok kına yerini arayacağım
Arayınca buraya da yazsana ben ulaşamıyorum çünküNe tuhaf ya bugün kınanın olup olmayacağını bilmiyorsun. Bu hale getirdiler. Bende salonu arayacam. Ama büyük ihtimalle kına yapılmıyor diyecek. Ben de bahçede ya da evde yaparım
temmuz için ne dedi ben orayı kaçırdım1 temmuz yazısı olmasa ben de öyle düşünüyodum ama nolursa olsun geçen seneki gibi temmuzda açcaklar işte
Şimdiden gün vermezlerdi yoksa
Kına beni de düşündürüyo her ayrıntısını halletmiştim
İnsan aylarca bekledikten sonra her şey içine sinsin istiyo ama maalesef
Saat onda açacaklar büyük ihtimalle onu bekliyorumArayınca buraya da yazsana ben ulaşamıyorum çünkü
Hayırlı olsun bence en iyisini yapmışsınız şu an için yasakken kına vs yapmak büyük risk ceza alma açısından. Her şey gönlünüzce olsuunKına ve nişan da yasak hani genelge var bu mekanın insiyatifine kalan bir şey değil. Şu an ben kardeşim kına yapsa gitmem yasak cünkü neden binlerce lira ceza yiyeyim (insanlar da böyle düşünecek) bunları konuştuk dün uzun uzun düz nikah yapıp yurtdışına gidicez
Yok canım zaten biz ocak ayında düğün mekanını tuttuğumuzda bile o mekan cumartesi müsait değildi. O yüzden öyle bir imkanımız yok. Bakalım hayırlısı, o zaman geldiğinde haftaiçine almamız gerekirse de alırız ben ertelemeyle uğraşamam hiçÇok haklısın ama bu 4. ertelememiz
Şimdi yine her şeyi tek tek bi daha ayarlamamız lazım.
yer olsa cumartesiyi de düşünün derdim pazardan daha garanti ama yer bulmak imkansıza yakın artık salonlarda..
Valla süper karar. Bunaldıkça bunaldınız zaten yeter keyfinize bakınKına ve nişan da yasak hani genelge var bu mekanın insiyatifine kalan bir şey değil. Şu an ben kardeşim kına yapsa gitmem yasak cünkü neden binlerce lira ceza yiyeyim (insanlar da böyle düşünecek) bunları konuştuk dün uzun uzun düz nikah yapıp yurtdışına gidicez
hayırlısı olsunKına ve nişan da yasak hani genelge var bu mekanın insiyatifine kalan bir şey değil. Şu an ben kardeşim kına yapsa gitmem yasak cünkü neden binlerce lira ceza yiyeyim (insanlar da böyle düşünecek) bunları konuştuk dün uzun uzun düz nikah yapıp yurtdışına gidicez
hayırlısı olsun , yasak değil miymiş kına merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama genelgede 1 temmuzda kınalar yapılacak yazıyorKızlar yoğunluktan yazamadım hiç bugün inşallah kınam oluyor yarın nikah törenim diğer törenim de 5 Haziran , yapacağım inşallah bu durum benim için bitecek Çok heyecanlı mutlu ve yoğunum ama şükür güzel olacak inanıyorum
Ayy çok güzel mutluluklar dilerim canımKızlar yoğunluktan yazamadım hiç bugün inşallah kınam oluyor yarın nikah törenim diğer törenim de 5 Haziran , yapacağım inşallah bu durum benim için bitecek Çok heyecanlı mutlu ve yoğunum ama şükür güzel olacak inanıyorum
En iyisi aslında mutluluklar dilerimBu şartlarda su bile verilmeyen oynanmayan kısıtlı sınırlı sırf adı düğün olsun diye yapılacak olan şeye onbinlerce lira vereceğimize o parayla basar gideriz yurtdışına en azından gönlümüzce özgürce eğleniriz
Çok baydı vazgeçtik organizasyondan falan biz son kararımız..
yemek su bile verilmeyecek eminim ki zaten bu şartlarda gelmeyen de çok olacak bahane bol yasak saatti sınırlı kişiydi vs. Akşam 21 de başlayacak saatte düğün bitiyor
Temmuz için bir şey demedi ama genelgede 1 temmuzda kına ve nişanlar açılacak yazıyortemmuz için ne dedi ben orayı kaçırdım