- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 33
İnan evlilik değil ki mevzu, allah korusun erteleme durumu olunca olacak şeyler bunlar;Bizi bizden başka kimse anlamıyor çünküAilem bile ne meraklıymışsın evlenmeye diyor sinirim bozuluyo artık
zoom kullanmıyorum ama yarın açıklama saatinde burada olacağım.Kızlar 2 aydır bu anı bekliyoruz yarın hepimiz cb açıklama yaparken burda toplanalım aynı saatte.. Hatta zoom falan açalım görüntülü bi şekilde bekleyelim ağlayan ağlasın gülen gülsün
Aynen öyle söylüyorum nolcak yapılır zamanla diyolar ah ah..İnan evlilik değil ki mevzu, allah korusun erteleme durumu olunca olacak şeyler bunlar;
Herkese haber ver iptal de
Davetiye bastır tekrar
Kuaförü tekrar ayarla
Kına düğün yerini tekrar ayarla
Organizasyonu tekrar ayarla
Fotoğrafçıyı ayarls
Yani hepsini ayarlayıp günleri çakıştırma (mümkün olma ihtimali 0)
balayını değiştir
İş yerinden izinleri tekrar ayarla
memurun dediğine dayanarak muhtemelen 50 kişi kapasite ile açacaklar. 200-300 zaten her şartta pek mümkün görünmüyor.Ya biz geçen hafta nikah günü almaya gittiğimizde memur Eylül ekim bile 50 kişi kapasite demişti hiç anlamadık bir şey ben sanmıyorum bu sene de öyle 200 300 kişiye izin verilmesini
Bu durumda erkek tarafı 25 kişi kız tarafı 25 kişi kime yeter bu sayı.. maalesef zormemurun dediğine dayanarak muhtemelen 50 kişi kapasite ile açacaklar. 200-300 zaten her şartta pek mümkün görünmüyor.
Bence yine il il ayıracaklar. Ya da her yerde 50 kişi sınır koyacaklarmemurun dediğine dayanarak muhtemelen 50 kişi kapasite ile açacaklar. 200-300 zaten her şartta pek mümkün görünmüyor.
O benim ailemde de var halam az daha bekledeydin ne acelen vardı diyor, annem olsun tekrar ertelenir diyor... Daha ne bekleseydik acaba zaten 7 yıldır sevgiliyiz 10 aydır nişanlıBizi bizden başka kimse anlamıyor çünküAilem bile ne meraklıymışsın evlenmeye diyor sinirim bozuluyo artık
Aminn canımm. Allah hepimize mutlu ve huzurlu bir yuva nasip etsinİnşallah canım benim. Hepimizin bu işin sonunda mutlu olması tek temennim. Allah ele güne karşı utandırmasın
Hahaha iyi bari yalnız değilim.. 7 yıl maşallahhO benim ailemde de var halam az daha bekledeydin ne acelen vardı diyor, annem olsun tekrar ertelenir diyor... Daha ne bekleseydik acaba zaten 7 yıldır sevgiliyiz 10 aydır nişanlı
6 yıldır sevgili 1 buçuk yıldır nişanlı nerdeyse 1 yıldır resmî evliyizO benim ailemde de var halam az daha bekledeydin ne acelen vardı diyor, annem olsun tekrar ertelenir diyor... Daha ne bekleseydik acaba zaten 7 yıldır sevgiliyiz 10 aydır nişanlı
Yok yok değilsinHahaha iyi bari yalnız değilim.. 7 yıl maşallahh
canım inan bunun için tartışmaya değmez, bizde iptal ettik spontane gideriz bi yerlere diyoruz önemli olan birlikte güzel anılar yaşamak şu düğünümüzü kınamızı kazasız belasız hastalıksız yapmakBalayı kavgası. Balayını acele etmeyelim nikahtan sonrada ayarlarız oteller belki kapalıdır diyor.. Her yer dolu zaten. Rahatlamak için tek umudum balayıydı
cam kenarıda ister misiniz deseydin, valla temmuzda ağustosta haftasonu yer yok biz bulamadık, sen içinden geleni yap insanlar hep konuşurO kadar saçma düşünüyolar ki. Ağustosta başlasa herkes nasıl evlenecek düşünen yok
Nikah yapıp geçsinler diyolar da verilen paralar ne olacak
Şimdi her konuştuğum temmuza at diyo bana hem de hafta sonu olsunmuş
canım minik adımlarla ve hafif tekmelerle yürüceksin, düğün nikah günü mekana gittiğinde alıştırma yap mutlaka karşıdan biri izlesin ya da video çeksin nasıl yürüdüğünü gör ben öyle yapıcamCuma günü gelinliğimin son provası vardı bitti sonunda
Yalnız sıkıntı şu ben yürüyemiyorum gelinlikle
Düğüne giriş yaparken tarlatanı tutmadan girmek isterdim ama olmayacak sanırım
Gelinlikçim tekme atarak yürü dedi onda da çok belli oluyo tekme attığım
Bu sorunu yaşayan var mı merak ettim
bakarsın ki mutluluktan olur :)Yarın kabineyi aglayarak izlerim heralde.
2.5 yıldır beraberizYok yok değilsinsiz ne zamandan beri berabersiniz ?
Artık tek hedefim nikahı sorunsuz halletmek oldu canım valla aynencanım inan bunun için tartışmaya değmez, bizde iptal ettik spontane gideriz bi yerlere diyoruz önemli olan birlikte güzel anılar yaşamak şu düğünümüzü kınamızı kazasız belasız hastalıksız yapmak